Nacitavanie dat z klavesnice
Nacitavanie dat z klavesnice
Caute, chcel by som sa opytat, ci by mi dakto vedel poradit, ako spravit progoram, ktory bude v lubovolnom okamihu nacitavat znaky z klavesnice. Myslim to tak, ze hocikedy by som dosiel ku PC a daco zapisal, tak by mi to ulozilo do nejakeho textaku, bez toho aby som musel stale spustat daky program. Ta klavesnica je pripojena na komp cez usb port. Ja som nasiel na nete iba funkciu ReadFile, ktora sleduje rs.232 port. Dik za rady a napady.
Re: Nacitavanie dat z klavesnice
Takze chces spravit keylogger, ktory budu monitorovat kto co stalaca a pise? Iny vyznam tohto nevidim. Ak chces nieco take monitorovat, tak pouzit keylogger, je ich vela a pri vyhladavani cez Google ich najdes niekolko, dokazu ukladat data do suborov, posielat na mail ci ukladat na server. Niektore vsak ohlasi antivirus, niektore nie. Niektore su viditelne v procesoch, ine su plne skryte.
Nie to nema byt keyloger, ale bude to dost podobne, len to ma sledovat nejaky usb port, na ktory bude napojena klavesnica a to preto, lebo sa cez tu klavesnicu budu prihlasovat nejaky ludia, teda vytukaju nejaky svoj kod a ten sa ulozi do txt a potom sa bude spracovavat dalej.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten program bude musieť byť aktívny stále (môže byť skrytý, ale bežať musí). Spraviť také čosi nie je zložité, skôr by som sa zasekol na idei ako chceš rozlišovať či ten vstup je dané heslo alebo nie, nakoľko klávesnica sa používa skoro stále
Nazdar, s tym rozlisovanim uz problem nemam, to uz mam vyriesene, ale mohol by si mi prosim ta vysvetlit ako by si to riesil? Presne hentak by som to chcel spravit.audiotrack napísal:ten program bude musieť byť aktívny stále (môže byť skrytý, ale bežať musí). Spraviť také čosi nie je zložité, skôr by som sa zasekol na idei ako chceš rozlišovať či ten vstup je dané heslo alebo nie, nakoľko klávesnica sa používa skoro stále
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
veď som napísal ako by som to riešil. Program by stále bežal, len by bol minimalizovaný ako to majú všetky keyloggery
-
manager666
Star
Kniznica user32.dll ti pomoze v pripade OS Windows. Ale unika mi pointa, preco v tomto pripade odchytavat kazde jedno stlacenie nejakej klvesy...