dufam, ze take nieco existuje
aky program najrychlejsie zmeni IP viackrat za sebou?
aky program najrychlejsie zmeni IP viackrat za sebou?
hojky, potrebujem vediet aky je najlepsi program na zmenu IP, ale tak, aby to bolo co najrychlejsie. Je to kvoli hlasovaniu na 1 stranke. Da sa tam dat z 1 IP adresy iba 1 hlas, preto potrebujem IP menit, ale tak aby to menilo co najrychlejsie.
dakujem
Re: aky program najrychlejsie zmeni IP viackrat za sebou?
tak urcite ta nepodporim v oje***... a pouzivatel sa da dobre identifikovat aj na zaklade inych veci ako je IP alebo cookies tak aby si nahodou nebol prekvapeny ked ti hlasy aj tak neuznaju. a keby aj nejake proxace tieto udaje filtrovali tak vobec nebude napadne ze na slovenskom webe si dostal plno hlasov takmer zo vsetkych krajin sveta 
podporovat v oje***? kamo tak ti poviem toto: uz vyse mesiaca poctivo hlasujem v 1 sutazi, mal som tam naskok cca 1000 hlasov, ale vcera sa prihlasil 1 takyto chytrak a za 1 den dal 1000 hlasov!!! chapes? za 1 den, dal to, co ja poctivo ako debil vyse mesiaca klikal.. tak mi tu nehovor o oje***
iba som sa pytal, ak to nevies, tak nevem naco reagujes. dik
iba som sa pytal, ak to nevies, tak nevem naco reagujes. dik
Tak to radsej nahlas usporiadatelovi ako podvod a on ho vyradi 
pochybujem, ze ho vyradi, lebo v pravidlach sa nikde nepise, ze je zakazane hlasovat z proxy alebo neviem ako..
to nemusi byt ani v pravidlach, kazdemu je jasne ze je to unfair, akoze o com to je ked si kazdy hlasuje cez proxy ? akoze ked uz prevadzkujem taketo online ankety tak si dam zalezat co najviac, aby som odstranil podvody. v skratke neverim ze prevadzkovatelovi to bude jedno otazne je ci bude vediet s tym nieco spravit.