Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Lietadlo s poľským prezidentom spadlo v Rusku

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Dnes sa porušilo to nepísané pravidlo že v štáte zostáva 1 z trojice Gašparovič, Fico a Paška lebo dnes sa všetci traja zúčastnili pohrebu v Krakove
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neexistuje ziadne take pravidlo... pruser by bol vtedy, a by vsetci cestovali jednym lietadlom, co predpokladam necestoval ani jeden...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fabo: na druhej stranke je tento odkaz - http://www.sme.sk/c/5324192/gasparovic- ... spolu.html
Mas pravdu, ze sa to tyka iba letov, ale je to nepisane pravidlo, ktore sa dodrziava, takze ako keby existovalo aj na papieri :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

stačí prečítať komentáre k tomu videu, je tam všetko podstatné spomenuté
Gothar
Moderátor
Moderátor

Presne tak, suhlasim s audiotrackom, nie je to nic vynimocne :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Vynimocne je to, ze niektory este zili po pade, to ma uchvatilo...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale nie je žiadna istota že toto natáčali prví ľudia čo došli. Kľudne tam už mohli byť iní záchranári..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Co tym chces naznacit?
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ak tym, ze zili myslis to akoze mavanie kameramanovi, tak to mohol byt nejaky kus plastu alebo cosi podobne, pretoze ta kvalita je fakt hrozna a myslim, ze keby mu mavali, tak by im isiel pomoct a neodchadzal prec :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Imho, video samo osebe bolo zneuzite na rozduchavanie nenavisti medzi Polskom a Ruskom.
Je az zarazajuce, ako nizko dokaze niekto klesnut, len aby jatril stare rany. Konspiracni teoretici zas hladaju nieco, na com sa zviditelnit. Ubohe...
:?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Co tym chces naznacit?
tým chcem naznačiť to, čo som aj povedal. Tí živí ľudia nemusia byť preživší z lietadla, ale proste iní záchranári alebo proste ľudia čo tam prišli skôr ako "kameraman" tohto videa
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

lubo$ sakra dufal som ze budes natolko inteligentny a nebudes sa zaoberat takymto zliepancom Amaterizmu a totalnej nevedomosti vo videu a preklade.

Kedze mam vdaka rodine velmi blizko k Polskemu velvyslanectvu v Prahe, dozvedal som sa informacie niekedy skor ako media. A mozem ti zarucit ze nestrielajte, nezabijajte nikde nepadlo.

Cela posadka lietadla bola na mieste mrtva bez jedinej moznosti prezitia. Prvy svedkovia mohli akurat vidiet posmrtne krce. pripadne ine veci, ale rozhodne nie ziveho cloveka.
Btw, prezident bol najdeny bez ruky, jeho manzelka bola zbierana zo zeme po kuskoch.

Z toho si mozes odvodit ze Gulky do hlavy, pripadne mavanie o pomoc je uplny nezmysel.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To video samo o sebe je nezmyselné a úbohé, čo viac dodať.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark prosim, ked uz niesom teda inteligetny ja, tak bud aspon ty, to ze som tu postol link s videom, neznamena, ze si myslim, ze tam nabehla Ruska Specialna jednotka a zacala strielat do ludi aby si boli isty, ze su vsetci mrtvi, zaujalo ma na tom maximalne, to, ze jeden clovek vyzeral zivy...ale kvalita je taka aka je, cize sa to neda povedat s istotou.
A tiez by som si nedovolil s istotou tvrdit, ze vsetci boli na mieste mrtvi...to nikto nevie...mohol niekto zit este 5 minut po pade...skor sa oprav, ze mrtvi boli vsetci, ked tam nabehli zachranari...

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2010, 17:44)
Smolensk media mindfuck
Uvadzaju nejake fakty, ale nicim podlozene...cize 'cena' informacie klesla u mna...ale tiez je to dost zaujimave.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ktokolvek kto mi na FB postol link na toto video u mna strasne klesol.
Je fyzicky nepredstavitelne aby niekto prezil pad lietadla ktore dopadlo rychlostou cca 120kn obratene "bruchom" dolu.
Nemam dostatocne znalosti na vypocet narazovej sily vytvorenej pri dopade, ale skus si predstavit dat papulu o zem v rychlosti cca 230km/h.
Asi tazko nieco take dokazes prezit.

A len pre info ... Asi iba 17osob boli schopny identifikovat bez problemu. Zvysne osoby museli identifikovat az osoby blizke lebo z Aktualnych fotografii sa nedalo zistit Identitu, a su aj osoby ktore identifikovali len pomocou DNA.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, ja som ti na fb nic z toho neposielal...nemam proc.
A mi nehovor, ze si nikdy necital, nevidel v spravach alebo hoc kde nejaku spravu/informaciu o ludoch co prezili letecke nestastie...tak napriklad:
(v tomto pripade
http://www.cas.sk/clanok/86770/letecke- ... obeti.html

to len tak priklad....prvy link co mi vyhodil google...
a hned som si spomenul aj na cerstvy pripad Nigel Farage...
minulotyzdnova nehoda, sice male lietadlo, ale pozri sa ake rozbite... a ano prezil...po svojich vysiel z lietadla, aj ked mal polamane rebra, a poranenu chrbticu...zazraky sa obcas deju.

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2010, 22:11)
A este pikoska, o ktorej som pocul davnejsie...
Co dvaadvacetileté Vulovičové při pádu z výšky 10 160 metrů zachránilo život, o tom se jen spekuluje......V historii své země byla první, koho vůbec kdy zapsali do Guinnessovy knihy rekordů. Jako člověka, který přežil nejdelší volný pád bez padáku. Víc než deset kilometrů…

To len tak...ked si vies predstavit aka sila musi na cloveka posobit pri havarii lietadla v 300km/h, tak si mozno aj vies predstavit aku rychlost naberie volne padajuci objekt z 10km vysky bez padaku, a ako ten objekt hodi o zem, aj ked cez stromy...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Prvy prispevok je Lietadlo co len zislo z drahy, a kolko si tam mal mrtvych.
Druhy je male lietadlo ktorych rychlost a hmotnost je tak mala ze pokial sa nejedna o priamu facku o zem v plnej rychlosti tak su velke sance na prezitie.
Posledny pripad by som nazval skor kurevskym stastim. Prezit dekompresiu z 10000m a pritom drbnut na zem, bud mala extremne stastie alebo neviem.
To len for the Record.

Urcite si pamatas lietadlo AirFrance ktore sa rozlamalo nad atlantikom. Medici tvrdili ze vacsina bud zomrela v rozmedzi niekolkych sekund z dovodu Infarktu alebo omdlela par sekund po katastrofe kvoli rapidnej dekompresii a nedostatku kysliku. Nasledujuci dopad na hladinu Oceanu ukoncil akukolvek agoniu.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No nieje sama co ma kurevske stastie:
ŠŤASTNÉ PÁDY

V kategorii rekordních pádů se šťastným koncem drží Vesna Vukovičová s pádem z 10 160 metrů absolutní primát.

S velkým odstupem za ní se drží sovětský poručík M. Šisov, který v lednu 1942 vypadl ze zasaženého bombardéru. Pád z výšky 6505 metrů na prudký zasněžený svah přežil se zlomenou pánví a poraněnou páteří.

Přesně o rok později, v lednu 1943 vyskočil ze sestřeleného letadla seržant americké armády Alan Magee, aniž si stačil vzít padák. Pád z výšky 6000 metrů zbrzdila prosklená střecha nádraží ve francouzském St. Nazaire. Sice se těžce zranil, ale přežil.

Další „zázrak“ se také odehrál za války. V březnu 1944 vyskočil nad Německem z hořícího letadla Nicholas Alkemade, příslušník britských RAF, a to rovněž bez padáku. Pád z výšky 5490 metrů zmírnila jedle a sníh. Alkemade dokonce vyvázl bez jediné zlomeniny.

Tymto, som ti len chcel ukazat, ze nieje nic nemozne aby poniektory ludia toho polskeho letu, nezmoreli hned.
Napísať odpoveď