ABS na fabiu
ABS na fabiu
Chcem sa vas spytat kolko by stala instalacia ABS na skodu fabia 1.4 sedan.na internete som to nenasiel
diky.
diky.
Re: ABS na fabiu
niekde som čítal , že sa to neoplatí .. takže vymen auto
No v autorizovanom servise asi nie, ale keby sa veci zohnali napriklad zo srotoviska, tak by to mohlo vyjst v rozumnej cene.
Toto vyzera ako riadiaca cast ABS: http://www.autobazar.eu/it/abs-fabia-id1295059.html (100 €) a k tomu este treba snimace na kolesa a mozno este nieco navyse, ale podla mna by to mohlo byt celkom vyhodne.
//aha tak nic, uvazoval som nad tym, ze sa ABS zapisuje do TP, ale nenapadlo mi, ze to bude az take vazne
Bral som to v rovine toho ako ked si niekto vymeni napriklad brzdove kotuce, co je myslim legalne pokial su certifikovane.
Toto vyzera ako riadiaca cast ABS: http://www.autobazar.eu/it/abs-fabia-id1295059.html (100 €) a k tomu este treba snimace na kolesa a mozno este nieco navyse, ale podla mna by to mohlo byt celkom vyhodne.
//aha tak nic, uvazoval som nad tym, ze sa ABS zapisuje do TP, ale nenapadlo mi, ze to bude az take vazne
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fúúú, to rovno kašli na to, alebo ozaj vymeň auto. ABS ti autorizák nedomontuje, lebo sa jedná o bezpečnostný prvok a to si na triko nevezme žiaden servisák. Okrem snímačov na kolesá a jednotky ABS potrebuješ aj káblovačku a možno aj RJ z Fóbie s ABS. Skrátka to nemá cenu nad tým ani rozmýšlať. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jazdi bez ABS, radsej ako nieco zmrdat neodbornou montazou (nakolko odborny servis sa ti takehoto lega ani nechyti)
...stejne vtedy ked vyuzijes ABS najviac (v zime) na vela autach spravidla nefunguje, kvoli vlhkosti, mrazu, spli a bla bla
...
-
RATZINGER666
Darca
do 1500e sa vojdes, najdrahsia bude robota, ale nie je to ziaden zazrak spravit, dokonca ani nikde nevidim nejake riziko, ako spominaju kolegovia nadomnou... za ten autorizak ti sice nerucim, u joza v garazi to pojde isto... samozrejme, na zapis do TP kvoli poistke zabudni... okrem toho, autorizak by som urcite neoznacil ako "servis, kde ti spravia vsetko kvalitnejsie", skor iba drahsie 
kazdopadne - nelietaj, ak nepredvidas a nevies brzdit, a ak bude krizovka, mas smolu, bud to vyda alebo nie... v zime sa nauc jazdit na snehu, ono to nie je az take jednoduche, ako sa zda, hlavne to nudzove brzdenie...
21tupac21: vymenit auto kvoli tomu, ze nema abs???
kazdopadne - nelietaj, ak nepredvidas a nevies brzdit, a ak bude krizovka, mas smolu, bud to vyda alebo nie... v zime sa nauc jazdit na snehu, ono to nie je az take jednoduche, ako sa zda, hlavne to nudzove brzdenie...
21tupac21: vymenit auto kvoli tomu, ze nema abs???
-
hojko
Site Admin
RATZINGER666: 1500 eurova investicia do Fabie kvoli ABS je aj trochu vela, nemyslis??? To uz fakt radsej pomyslat nad inym autom 
-
RATZINGER666
Darca
nie, tak som to ani nemyslel, tuto montaz by som osobne nepodstupil a ani ju nikomu neodporucal, lebo mi pride draha a v istom smere aj zbytocna... skor som sa snazil drzat polozenej otazky, a sice kolko by to stalo, resp. ci je to mozne, a este k tomu reagovat na posty kolegov nadomnou...
kazdopadne, menit auto kvoli tomu, ze nema abs mi pride celkovo dost zcestne, to uz radsej tu fabiu dojazdit a o nejaky rok-dva kupit nieco poriadne...
kazdopadne, menit auto kvoli tomu, ze nema abs mi pride celkovo dost zcestne, to uz radsej tu fabiu dojazdit a o nejaky rok-dva kupit nieco poriadne...
-
Shrekzv
Star
jeden chalan riesil ABS do feldy, skoda servis mu to namontuje..ale zapis do TP.....smola....je to postavene na hlavu...uz ked nieco namontuje oficialny servis tak by to aj zapisat mali do TP