ipod

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ipod

Príspevok od používateľa pryja »

Preco sa mi nenabija ipod /mini/, ked ho pripojim usb kablom k notebooku? Objavi sa na displeji symbol baterie s bleskom, ale stale to je rovnake, ta baterka neblika ani nic ine nerobi. Ked ho po par hodinach odpojim a chcem zapnut, tak mi ukazuje vykricnik, ze je vybity :(
A tiez mi ho notebook vobec nenajde a nevyhodi hlasku, ze usb zariadenie bolo pripojene, ako to robi pri ostatnych mp3kach. itunes mam nainstalovane.
To som dostala na vyskusanie od kamarata, ale neviem s tym pohnut.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: ipod

Príspevok od používateľa Runes »

taka hlupa otazka 1. mas USB 1 abo 2, 2. mas zapnute USB nabijanie teda neviem mam len ipod shufle tam toho moc nenastavis ale na ostatnych zariadeniach sa da vypnut USB charge koli tomu aby si nenicil baterku ked ju 10x denne pripojis odpojis po dobu par minut
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa schifo »

Vypadá to že odišla baterka. Mal som podobný problém V servise na Apple mi povedali že to je tým že sa nabíja len s usb a odporučili mi normálnu nabíjačku na ipod do siete na 230V. Pomohlo to ...no musel som neskor aj vymeniť baterku v servise.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Aj som si myslela, ci to nebude baterkou, lebo predsa je to uz stara sunka, je to tusim jeden z tych uplne prvych modelov.
A je tu aj taka moznost, ze je tam naozaj nieco nastavene tak, ze sa neda nabijat cez usb ale len s nabijackou? A ak ano, to sa nastavuje priamo v ipode, ked je zapnuty? Lebo z vonku nie je ziadne tlacitko, ktore by mohlo mat taku funkciu. Okrem klasickeho kolecka vpredu je tam len moznost prepnutia na hold.
Napísať odpoveď