to si hádam robíš prdelseth82 napísal:prejdem od Applu k inej značke, najskôr Samsung, ak sa im do Septembra podarí vopchať do svojich telefónov Android.
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
Neviem si uz rady tak sa obraciam sem:
mam internet od miestneho providera wifi.po byte sirim net cez wifi vlastnym AP.
vsetko ide ako ma ked je AP prepnute na PPoE ale dal som si zriadit vlastnu IP cize AP je v mode Static IP a tu nastava problem ze vsetko islo ako malo az kym som nepripojil Iphon.V pc teraz ide len icq a skype stranky sa nenacitaju a uz ani v Iphone nejde internet.Neviete co mohol prepnut??? ked to prepnem nazad na PPoE ide vsetko a vsade PC aj Iphon.len na tej statickej IP to nejde..riesil som to aj s poskytovatelom netu tiez nevie co sa tam mohlo prepnut a nevieme najst chybu..Iphon ukazuje rovnake hodnoty IP ,DNS,Brany ,masky aj pri PPoE aj pri statickej IP..
kazda rada je vitana
mam internet od miestneho providera wifi.po byte sirim net cez wifi vlastnym AP.
vsetko ide ako ma ked je AP prepnute na PPoE ale dal som si zriadit vlastnu IP cize AP je v mode Static IP a tu nastava problem ze vsetko islo ako malo az kym som nepripojil Iphon.V pc teraz ide len icq a skype stranky sa nenacitaju a uz ani v Iphone nejde internet.Neviete co mohol prepnut??? ked to prepnem nazad na PPoE ide vsetko a vsade PC aj Iphon.len na tej statickej IP to nejde..riesil som to aj s poskytovatelom netu tiez nevie co sa tam mohlo prepnut a nevieme najst chybu..Iphon ukazuje rovnake hodnoty IP ,DNS,Brany ,masky aj pri PPoE aj pri statickej IP..
kazda rada je vitana
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
SOMEONE LOST... mam taky dojem, ze to tam "stratil" ten "niekto" naschval
-
viper1993
Medium Professional
Vie mi niekto povedat ci je mozne nejako odblokovat jailbreaknuty iPhone 3G 3.1.3 8GB(zrejme blokovany na AT&T)? Nevyznam sa v tom tak som sem dal vsetko co o nom viem.
forum.iphone.cz pise ze:
forum.iphone.cz pise ze:
dakujemiPhone 3G:
JAILBREAK: ANO (Pomocí redsn0w, Blackra1n, Sn0wBreeze)
UNLOCK: NE
Pozri baseband .. ale ak si neupgradoval pomocou custom FW na 3.1.3 (o čom pochybujem) a máš novší modem firmware .. pozrieš settings .. general .. about .. a máš 5.12.xx tak sa nedá.
-
seth82
Darca
Filipito: Ak nebude mať iPhone AMOLED alebo OLED display, tak v prípade, že by Omnia HD dostala do daru Android, v momente ju beriem. Proste má väčší display a je AMOLED (+FM transmitter a podobné serepetičky, ktoré sú v aute veľkou výpomocou, hlavne v terajšom BMW M-series, do ktorého sa neuráčili pchať poriadne rádio), foťák a iné veci kašlem. Zatiaľ ma od neho odrádza iba Symbian, to tam mohli rovno vopchať MS DOS. Takže uvidíme, ale už len samotný fakt, že iPhone bude mať menší display, je pre mňa zlou správou...
Nechapem preco kazdy robi problemy z toho mensieho displeja - pozrite si tie fotky, kde porovnavaju 3GS a 4G - ja som tam vyrazne zmensenie nepostrehol - mozno o milimeter - a to ze by bol az taky problem ? Ked tam udajne ma byt rozlisenie 9xx na 4xx cize ja som spokojny - uz s tymto dizajnom ten telefon bude perfektny
-
seth82
Darca
pozri...mne chýba to zväčšenie a správa o zmenšení, nech je to už o dve alebo pät percent, ma deprimuje a odrádza. Takže ak to bude LCD, tak sa na celý Crapple vykašlem a prejdem k inej značke...
Ano moze, byt - tiez ma to nepotesilo moc ale ze by to bol nejaky kriticky faktor kvoli ktoremu by som ten telefon nemal kupit, v mojom pripade nehrozi - ano ma to svoje muchy a pozname apple, ale pockam si na recenzie - a este do juna to mozu prepracovat - cital som ze oni maju vyrobenych viacero takychto preototypov, cize sa este nevie aka bude finalna vzorka - ten displej este moze prekvapit
Je to skutocne prototyp.
Avsak ci ide o PR alebo nie je momentalne ultra tazke urcit.
Na jednej strane su v Appli radi, ked sa o nich pise. Na druhej strane to ide proti celej strategii ktoru mal doteraz Apple. Napriklad oni vedia, ze produkt nemozu ohlasit rok dopredu, kedze sice to nadchne akcionarov, ziskaju "bragging rights" ale naserie to zakaznikov. Proste ma to na nich negativny dopad. Vid napriklad Microsoft s HP, Slate a Windows Phone su ohlasene rok dopredu. Tym sice porazili iPad v rychlosti ohlasenia (bragging rights), ale v reali je to proste jedno a zakaznici urcite nie su 2x stastny, ze im ukazali gadget, ktory najblizsi rok nemozu mat.
Taktiez uz to nebude take prekvapko, ked bude El Jobso novy model predvadzat, kedze uz kazdy vie, ako vyzera, ake ma parametre a OS zmeny nebudu zasadne.
Takze momentalne je ich meno kontinualne poskodzovane, ale mozno im ten boom stal za to. Ja si vsak myslim, ze narozdiel od predchadzajucih unikov, teraz neslo o planovany. Je na to prilis skoro.
Avsak ci ide o PR alebo nie je momentalne ultra tazke urcit.
Na jednej strane su v Appli radi, ked sa o nich pise. Na druhej strane to ide proti celej strategii ktoru mal doteraz Apple. Napriklad oni vedia, ze produkt nemozu ohlasit rok dopredu, kedze sice to nadchne akcionarov, ziskaju "bragging rights" ale naserie to zakaznikov. Proste ma to na nich negativny dopad. Vid napriklad Microsoft s HP, Slate a Windows Phone su ohlasene rok dopredu. Tym sice porazili iPad v rychlosti ohlasenia (bragging rights), ale v reali je to proste jedno a zakaznici urcite nie su 2x stastny, ze im ukazali gadget, ktory najblizsi rok nemozu mat.
Taktiez uz to nebude take prekvapko, ked bude El Jobso novy model predvadzat, kedze uz kazdy vie, ako vyzera, ake ma parametre a OS zmeny nebudu zasadne.
Takze momentalne je ich meno kontinualne poskodzovane, ale mozno im ten boom stal za to. Ja si vsak myslim, ze narozdiel od predchadzajucih unikov, teraz neslo o planovany. Je na to prilis skoro.
toto ako plánované? Mylsíš, že niečo takéto plánovali? S takým marketingom ako majú Apple toto podľa mňa nepotrebujú.
iPhone nesledujem moc dlho... boli nejaké plánované úniky?
iPhone nesledujem moc dlho... boli nejaké plánované úniky?
Prakticky vsetky ostatne uniky boli udajne planovane (samozrejme sa tykali vsetkych produktov Applu, nie len iPhonu)
Na gizmode bol o tomto style marketingu clanok, ale som moc lenivy na googlenie 
-
dair
Guru wannabe
urcite PLANOVANE, velmi lacny marketingovy tah (lacny akoze = zadarmo) 
Apple si velmi chrani svoje tajomstva. Ak si pametate prichod iPADu tak do posledneho momentu NIKTO NIKTO nevedel presne co sa bude diat. Ano, boli indikacie na konkretnu ideu nejakeho tabletu ale nikto nevel na 100% co sa bude diat a vobec, ako to zariadenie bude vyzerat. Tak mi nehovorte ze im teraz iP4.0 len tak "usiel"
Apple si velmi chrani svoje tajomstva. Ak si pametate prichod iPADu tak do posledneho momentu NIKTO NIKTO nevedel presne co sa bude diat. Ano, boli indikacie na konkretnu ideu nejakeho tabletu ale nikto nevel na 100% co sa bude diat a vobec, ako to zariadenie bude vyzerat. Tak mi nehovorte ze im teraz iP4.0 len tak "usiel"
Na gizmode sa niekto chvalil, ze po "strateni" prototypu sa zvysila cena akcii o 20$, takze ako kratkodobe prilepsenie je to dobre
Som zvedavy, co z toho vznikne po nejakej dobe (hlavne po oficialnom predstaveni).
Pozeral som všetky obrázky a videá o údajnom iPhone, ale poviem vám, že neverím tomu, že by Apple, ktorý je preslávený svojim Unibody dizajnom pustil do obehu iPhone s tou otrasnou škárou na hornej časti krytu. A ako povedal Dair - a povedal by to každý, kto by mal o Apple naštudované len minimálne minimum NIKTO nevedel ako vyzerá iPad až do Keynote - a tak to bude aj s novým iPhone-om. Osobne som naňho veľmi zvedavý - a pevne verím, že display nebudú zmenšovať - natoľko hlúpi nie sú 
-
Shark NX
Addict
Stopa ak to planovali tak tym potopili dvoch "Dobrakov".
Chlapika ktory telefon nasiel, a namiesto odovzdania Applu pripadne prislusnym organom telefon predal za $5000. Pritom v danom state sa privlastnenie cudzej veci a jej nasledny predaj nad $800 klasifikuje ako Grand Theft. Co pre chlapca znamena velky problem.
A druhy dobrak je Gizmodo (Sraci ani si nevedia spravit Gizmodo.com app iba fr, de, it, sp). Ktory kupil zariadenie s vedomim ze sa jednalo o tovar nadobudnuty nelegalnou cestou. Cim sa tiez priblizili (ak nie prekrocili) k hranici naplnenia skutkovej podstaty trestneho cinu v danom state.
Takze Sweet
Inac vznikla skvela parodia na pocin Gizmoda http://www.youtube.com/watch?v=mqBDBVK9UyU
V kazdom pripade sa na novy iPhone velmi tesim a myslim ze rovno preskocim 3Gs.
Chlapika ktory telefon nasiel, a namiesto odovzdania Applu pripadne prislusnym organom telefon predal za $5000. Pritom v danom state sa privlastnenie cudzej veci a jej nasledny predaj nad $800 klasifikuje ako Grand Theft. Co pre chlapca znamena velky problem.
A druhy dobrak je Gizmodo (Sraci ani si nevedia spravit Gizmodo.com app iba fr, de, it, sp). Ktory kupil zariadenie s vedomim ze sa jednalo o tovar nadobudnuty nelegalnou cestou. Cim sa tiez priblizili (ak nie prekrocili) k hranici naplnenia skutkovej podstaty trestneho cinu v danom state.
Takze Sweet
Inac vznikla skvela parodia na pocin Gizmoda http://www.youtube.com/watch?v=mqBDBVK9UyU
V kazdom pripade sa na novy iPhone velmi tesim a myslim ze rovno preskocim 3Gs.
-
viper1993
Medium Professional
Mam moznost zobrat iPhone 3GS z T-mobile za dobru cenu. Problem je v tom ze ja mam orange no ta cena je naozaj dobra tak sa chcem spytat je mozne odblokovat tieto T-mobilove iPhony respektive moze ten iPhone odblokovat sam operator(dalo by sa vybavit) alebo to je nejako napevno zablokovane?
Tak situácia je asi takáto. Ten iPhone je dosť možné že bude mať nový FW 3.1.3 s novým baseband 5.12.01, ktorý nie je možno odblokovať. Najlepšie by sa bolo pozrieť aký má ten iPhone FW predtým ako sa kúpi, no to asi nebude možné.
Od operátora to je možné, no až po uplynutí dvojročnej viazanosti tuším .. viac info tu .. http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=120&t=26494
Od operátora to je možné, no až po uplynutí dvojročnej viazanosti tuším .. viac info tu .. http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=120&t=26494
-
viper1993
Medium Professional
Aha, dik. Ale je teda technicky mozne ze operator dokaze odblokovat aj ten najnovsi baseband pred vyprsanim zmluvy? Alebo je to nejako napevno blokovane Applom? Ide totiz o to ze by som si to odblokovanie mozno vedel nejako(po znamosti) v t-mobile vybavit.