2 GB RAM v Asus eee 1000HE
2 GB RAM v Asus eee 1000HE
Ahojte.
Mam netbook Asus eee 1000HE. Mal som tam 1GB RAM. Vymenil som za 2GB RAM, ale detekuje mi stale iba 1GB. OS mam WIN XP.
Preco?
Mam netbook Asus eee 1000HE. Mal som tam 1GB RAM. Vymenil som za 2GB RAM, ale detekuje mi stale iba 1GB. OS mam WIN XP.
Preco?
Re: 2 GB RAM v Asus eee 1000HE
chod do biosu. hned v prvom okne niekde na spode by malo byt installed ram. malo by pisat nieco okolo 2000 MB. pise ? ak hej stlac F10 uloz zmeny a skus pozriet este raz vo win.
Dakujem Ti. Bolo to tak.
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 14:23)
Mimochodom, myslis, ze pri 2GB RAM ma zmysel pri takejto masinke ist na Win7 64bit?
Doteraz mam XP....
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 14:23)
Mimochodom, myslis, ze pri 2GB RAM ma zmysel pri takejto masinke ist na Win7 64bit?
Doteraz mam XP....
podla mna nie. ja by som to nazval samovrazdou. ale vela ludi bude mat iny nazor. ide ti v pohode xp tak si ju nuechaj. sedmicka ma minimum giga RAM. a zase Atom je taky procesor aky je. osobne by som ho win 7 netrapil. ale skusit mozes a uvidis.
Nechcem ho trapit, nechcem to za kazdu cenu. Chystam sa ho sibnut na beznu domacu masinu, tak ma napadlo, ci nie aj sem. Ale tak asi necham tak. Pripadne ma bude zaujimat, ak sa ozve niekto, kto si netbook osedmickoval - ze co to robi.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
az taka samovrazda to zas nie je
aj do netbookov s 1GB ram sa dava win7 (je mi jasne ze tam hra svoju rolu marketing), cize pri 2GB by som sa toho az tak nebal...aj ked 3PO ma samozrejme pravdu v tom ze win7 da masinke viac zabrat, a je nezmysel menit XP ked ti plne vyhovuje...
Pokiaľ mi je známe, tak jednou z podmienok inštalovania Windowsu do netbookov je obmedzenie RAM do jedného gigabajtu. Neviem, či náhodou neporušuješ licenčné podmienky používania. (Pokiaľ to máš v zadku, ignoruj môj post.)
Mňa by zaujímalo keď mám netbook Asus s 1GB povedzme v záruke, kde mi do toho šibnú 2GB bez poškodenia záruky?
Asi nikde.
A tak keď píšu že možnosť rozšíriť na 2GB a keď mi to nik nespraví tak to je také ako do škodofky môžete dať motor z Ferrari, všetko bude fungovať ale nik vám to neurobí?
Asi tak.