STEP UP 3D

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

STEP UP 3D

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Trailer :

Názory? Očakávam tento film, síce nie je to môj štíl ale keď to bude mega urobené ako je to vidno vo videu, tak si to určite nenechám ujsť. :)
Filipito
Darca
Darca

Re: STEP UP 3D

Príspevok od používateľa Filipito »

:shock: ešte raz :shock:
kurnik , trailer ma zaujal neuveriteľne (t-pain a jeho Take your shirt off je proste genialna vec) , jedine čoho sa bojím je 3D , verím že to bude aj v 2D :)
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Ja si myslím že to bude rovnaká sračka ako dvojka ak nie väčšia a to 3D, to už si na 3D zájdu deti na animák od Disneyho ako na toto dospeláci :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Tak ja si naopak zájdem na to do kín kvôli 3D. Ale som na to zvedavý, mne ide skôr o to ako je ten film urobený atď. Efekty a tak. Dej je druhoradý.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

spolu s týmto trailerom tu u nás v UK spamujú prisámbohu pred každým 3D filmom. Vďačné mládežnícke publikum, kopec rapotákov, hoperov a iných "street music" štýlov ("drsňáci vs. baleťáci = čo keby sme tie štýly spojili, OH SO ORIGINAL) - to sa predsa musí páčiť, no nie? Toto sú zatiaľ dva 3D filmy, ktoré viem, že neuvidím.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

suhlasim so Sethom a navyse si myslim, ze by bolo znacne lepsie, keby ten film nikdy nevznikol. jednak skoda casu a energie co sa nan spotrebuje a navyse bude zase "teenkam" zase je*at pol roka z toho a mna budu zo vsetkych strav otravovat ksichty "hercov" v hlavnych roliach.
beztak je to cele iba o tom tanci a ten sa dal lepsie spracovat aj s vypustenim debilneho pribehu, ktorym to cele okorenia.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana..to co za odpad? Pozerat sa na 3D ludi, ktory tancuju? To mozu jedine do klipu na nejaku pesnicku dat a nie film z toho spravit..
Skoda prachov..Chcel by som vidiet tu zapletku toho filmu..niekto pride, ze vie hustejsie tancovat? Wow aky 3D suboj to bude :D
SSemteXX
Guru
Guru

Hah to jo. Ja si to každopádne pozrem len preto lebo som zvedavý ako film o tancovaní v 3D vypadať bude. Samozrejme je mi to jasné, že nie sme v Amerike a nebudeme jak 15ročný bicykloví rapperi skákať na ulici a predvádzať saltá na asfalte. Ide mi o ten "zážitok" ktorý určite nebude, som len zvedavý :wink:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

SSemteXX napísal:Hah to jo. Ja si to každopádne pozrem len preto lebo som zvedavý ako film o tancovaní v 3D vypadať bude.
fuu... majster Joda na Hojko fórum zrak svoj uprieť uráčil a múdrosťou svojou miestne hlbiny diskusné rozvíriť započal :P

k tomu filmu - videl som jednotku, dvojku tuším tiež a tak vo vzduchu vetrím, že ani trojka ma neobíde - je to presne ten typ filmov, pri ktorom sa dá sedieť s nežnou polovičkou na gauči, kukať film a mať relaxing freetime. - proste film primárne pre dievčatá, žiadna krv, výbuchy, ťažké filozofické dilemy... páni to isto kvôli svojim polovičkám pretrpia a v prípade najvyššej núdze potešia oko najnovšou módou New York gangsta nigga rapperz n dansers. :wink:
Napísať odpoveď