Názory? Očakávam tento film, síce nie je to môj štíl ale keď to bude mega urobené ako je to vidno vo videu, tak si to určite nenechám ujsť.
STEP UP 3D
STEP UP 3D
Trailer :
Názory? Očakávam tento film, síce nie je to môj štíl ale keď to bude mega urobené ako je to vidno vo videu, tak si to určite nenechám ujsť.
Re: STEP UP 3D
kurnik , trailer ma zaujal neuveriteľne (t-pain a jeho Take your shirt off je proste genialna vec) , jedine čoho sa bojím je 3D , verím že to bude aj v 2D
Ja si myslím že to bude rovnaká sračka ako dvojka ak nie väčšia a to 3D, to už si na 3D zájdu deti na animák od Disneyho ako na toto dospeláci 
Tak ja si naopak zájdem na to do kín kvôli 3D. Ale som na to zvedavý, mne ide skôr o to ako je ten film urobený atď. Efekty a tak. Dej je druhoradý.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
spolu s týmto trailerom tu u nás v UK spamujú prisámbohu pred každým 3D filmom. Vďačné mládežnícke publikum, kopec rapotákov, hoperov a iných "street music" štýlov ("drsňáci vs. baleťáci = čo keby sme tie štýly spojili, OH SO ORIGINAL) - to sa predsa musí páčiť, no nie? Toto sú zatiaľ dva 3D filmy, ktoré viem, že neuvidím.
-
axxis
Addict
suhlasim so Sethom a navyse si myslim, ze by bolo znacne lepsie, keby ten film nikdy nevznikol. jednak skoda casu a energie co sa nan spotrebuje a navyse bude zase "teenkam" zase je*at pol roka z toho a mna budu zo vsetkych strav otravovat ksichty "hercov" v hlavnych roliach.
beztak je to cele iba o tom tanci a ten sa dal lepsie spracovat aj s vypustenim debilneho pribehu, ktorym to cele okorenia.
beztak je to cele iba o tom tanci a ten sa dal lepsie spracovat aj s vypustenim debilneho pribehu, ktorym to cele okorenia.
-
Soviet
Darca
Prepana..to co za odpad? Pozerat sa na 3D ludi, ktory tancuju? To mozu jedine do klipu na nejaku pesnicku dat a nie film z toho spravit..
Skoda prachov..Chcel by som vidiet tu zapletku toho filmu..niekto pride, ze vie hustejsie tancovat? Wow aky 3D suboj to bude
Skoda prachov..Chcel by som vidiet tu zapletku toho filmu..niekto pride, ze vie hustejsie tancovat? Wow aky 3D suboj to bude
Hah to jo. Ja si to každopádne pozrem len preto lebo som zvedavý ako film o tancovaní v 3D vypadať bude. Samozrejme je mi to jasné, že nie sme v Amerike a nebudeme jak 15ročný bicykloví rapperi skákať na ulici a predvádzať saltá na asfalte. Ide mi o ten "zážitok" ktorý určite nebude, som len zvedavý 
-
Stoporko
VIP
fuu... majster Joda na Hojko fórum zrak svoj uprieť uráčil a múdrosťou svojou miestne hlbiny diskusné rozvíriť započalSSemteXX napísal:Hah to jo. Ja si to každopádne pozrem len preto lebo som zvedavý ako film o tancovaní v 3D vypadať bude.
k tomu filmu - videl som jednotku, dvojku tuším tiež a tak vo vzduchu vetrím, že ani trojka ma neobíde - je to presne ten typ filmov, pri ktorom sa dá sedieť s nežnou polovičkou na gauči, kukať film a mať relaxing freetime. - proste film primárne pre dievčatá, žiadna krv, výbuchy, ťažké filozofické dilemy... páni to isto kvôli svojim polovičkám pretrpia a v prípade najvyššej núdze potešia oko najnovšou módou New York gangsta nigga rapperz n dansers.