Paypal, platby cez paypal
Na silvestra o pol noci ti budem objednavat veci a pri tom drzat rimsku sviecu nie? Ved sa uz trocha utrite je evidentne ze nemam cas tu byt stale toboz nie na sviatky, neodpisoval som nikomu lebo som bol na chate. Kazdy vydrzal len ty mi vypisujes ss, mail, icq a aj sem do temy. Co si myslis ze som s tymi tvojimi 15timi eurami usiel do mexika? Mam snad pravo si dat par dni volna nie?retep napísal:gangy poslal som ti peniaze uz pred tromi dnami a zatial ziadna sprava od teba...precitaj si ss
Re: Platby cez paypal
Dik Gangy sa objednavku 
Gangy Diiik veci dosli
radost s tebou pracovat 
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
došla baterka, sice je hned na predaj, ale aj tak paráda to s tebou Gangy 
-
Hellboy248
Guru wannabe
Dalsia vec ktora prisla od Gangyho. Mozem ho zas len odporucit .)
Vopred sa ospravedlňujem ak som to dal do zlej témy, no týka sa to Paypalu.
Potreboval by som dostať na Paypal určitú čiastku, ja by som Vám poslal peniaze na bankový účet vy mne na Paypal, to je celé
Budem rad za každú SS ohľadom zmeny, Ďakujem
Potreboval by som dostať na Paypal určitú čiastku, ja by som Vám poslal peniaze na bankový účet vy mne na Paypal, to je celé
-
C.e.D
Light Star
edit2: zasielka je doma, z USA pribl. 17dni, krabica sice vypadala ako keby vypadla krave z papule a jednotlive polozky boli povypadavane, no nastastie nic neni zlomene a asi ani nic nechyba, dalsi spokojny gangyho zakaznik.. 
-
PAuLi3
Darca
Zdravim, chcem sa spytat ci nema niekto paypal ucet a ucet vo VUb banke, totizto potreboval by som poslat peniaze z paypalu na moj ucet v banke, lenze nemam verifikovanu kartu, z nejakeho dovodu mi ju nechce zobrat, tak by som poprosil niekoho kto ma paypal, ze mu poslem peniaze na paypal a on mi hned posle peniaze na moj ucet/ potrebujem to dost surne, tak preto len VUB), samozrejme aj mensia odmena bude
//vyriesene cez smeja
//vyriesene cez smeja
-
Shamway
Professional
Aj ked na dva krat, ale uplna spokojnost. Este raz diki.
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
potreboval by som zaplatit cez paypal vyssiu sumu ako mam nastavene v limitoch pre internetove platby na mojej kreditnej karte - o navysenie limitu v banke som poziadal vcera ale neviem kolko im to trva menit limity a ak by to nebolo dnes do vecera tak ked sa da aby predajca necakal a skor odoslal tovar a bol by niekto ochotny mozem poslat cez paypal 2_3x nizsie sumy a obratom mi ich odoslat spet cim sa na mojom paypal ucte vytvori dostatocna suma na zaplatenie....
-
kolac
Star
skús si limit na kartu zmeniť priamo cez svoje nastavenia v internet bankingu, neviem akú máš banku, no ja som v ČSOB mal presne tento problém a zmena bola aplikovaná hneď, akurát že som za to zaplatil 3€-=olddaddy=- napísal:potreboval by som zaplatit cez paypal vyssiu sumu ako mam nastavene v limitoch pre internetove platby na mojej kreditnej karte - o navysenie limitu v banke som poziadal vcera ale neviem kolko im to trva menit limity a ak by to nebolo dnes do vecera tak ked sa da aby predajca necakal a skor odoslal tovar a bol by niekto ochotny mozem poslat cez paypal 2_3x nizsie sumy a obratom mi ich odoslat spet cim sa na mojom paypal ucte vytvori dostatocna suma na zaplatenie....
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
nedari sa mi ta platba kto mi preposle cez paypal na paypal aspon cast sumy (mala by stacit kvoli limitom) z 270 euro?
cim skorej dobrovolnici hlaste sa!
zeby si zasa predajca nemyslel ze som neplatič - od nedele to neviem zaplatit kvoli tomu limitu na karte - z banky ked som volal vraveli ze uz by som mal mat limit navyseny no ale platbu mi to aj tak nestiahlo - to preposlanie cez paypal spat na moj paypal by to vyriesilo lebo z karty mi mensie sumy bezproblemov funguju.... keby niekto mohol dnes SS
cim skorej dobrovolnici hlaste sa!
zeby si zasa predajca nemyslel ze som neplatič - od nedele to neviem zaplatit kvoli tomu limitu na karte - z banky ked som volal vraveli ze uz by som mal mat limit navyseny no ale platbu mi to aj tak nestiahlo - to preposlanie cez paypal spat na moj paypal by to vyriesilo lebo z karty mi mensie sumy bezproblemov funguju.... keby niekto mohol dnes SS
-
C.e.D
Light Star
od gangyho som bral dalsiu vec z UK ebayu, jeho praca spokojnost...
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
no dakujem za ochotu boli by ste jedina mozna pomoc ale bol to predsa len problem limitov v banke a uz to opravili pretoze som predchvilou skusil este raz zaplatit a transakciu konecne prialo aj ked rano to este neslo,,,,dakujem este raz 
-
Bushido
Medium Professional
http://cgi.ebay.com/New-Ray-Ban-Sunglas ... 335c7f6bd3
Dokázal by to niekto kúpiť a dohodnúť sa s predajcom nech to pošle na svk ? Sú na to už len 3 hodiny.
Dokázal by to niekto kúpiť a dohodnúť sa s predajcom nech to pošle na svk ? Sú na to už len 3 hodiny.
na slovensko to nedostanes, povolena je len USa..
-
tonek
Darca
dnes došlo čo Gangy objednaval + ešte ochota od neho i ked nejak extra naviac som mu nedal, ale musim pochvalit pristup vybavil mi doležitu objednavku takmer okamžite tušim ešte ani peniaze nemal odo mna na učte, proste paráda