problem s plochou
problem s plochou
cavte,mam takyto problem: neviem ze kde su ikony na ploche,mam windows 7 a vzdy vyskace mi okno ze je dajaka chyba s dajakymi skriptami,okno vyskoci pri startovani pc a pyta sa ma ze chcem aj napriek tomu pokracovat,no dal som ze napriek tomu chcem pokracovat a zmizli sa mi ikony...ikony neviem dat na plochu a neviem ze preco...prosim pomozte mi...
Re: problem s plochou
Ta stalo sa toto a potom daaká chyba a následne nemám ikony a neviem prečo. Asi toľko som pochopil 
Napíš / daj screen(ak sa dá) tej chyby a keď akože "nemáš ikony" - inak keď "nemáš ikony", všade inde sa vieš dostať? Dolný taskbar tam máš? ... no... pekne poporiadku
Napíš viac.
Napíš / daj screen(ak sa dá) tej chyby a keď akože "nemáš ikony" - inak keď "nemáš ikony", všade inde sa vieš dostať? Dolný taskbar tam máš? ... no... pekne poporiadku
len som sa ponahlal,dolny taskbar mam len tie ikony na ploche nemam dam obrazok...dal som ulozit na pracovnu plochu ale nechcel to tam ulozit,a len tak viem to otvorit ked idem na administrator pouzivatelia pracovna plocha
-
Dildogripak
Medium Professional
Aké chybné skripty ti hádže?
S takýmto prístupom ti nepomôžeme
S takýmto prístupom ti nepomôžeme
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
najskôr pusti antivírus a antispyware potom reštartin a skús či bude aj naďalej hádzať chybné skripty
-
Corn Flake
Guru wannabe
Prípadne skús kliknúť na plochu pravou myšou tam daj zobraziť a tam zobraziť ikony na pracovnej ploche. Možno pomôže 
no uz mam to vyriesene urobil som nove konto,dufam ze to pomoze aj so skriptami,ked nie tak potom to tu napisem,diky za vsetko... 
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
xixi bravúrne vyriešený problém..hmm ma ešte nenapadlo robiť new konto ked niečo neide..ale tak aj toto je riešenie,samozrejme ak pomôže