teraz sa snazim vycraftit ambassador:D
videl som v jednom videu ako vycraftil The Gunboats z class a secondary weapon slot tokenu a pridal k tomu este scrap metal (lvl1) a skusam to iste ale namiesto secondary mam primary a namiesto soldier class tokenu mam spy
myslite ze to vyjde- ja osobne pochybujem ale dufam
sa som napisal ze chcem ambassador
a v to dufam ze vyjde
mam dalsie 2 otazky prosim
1. poznate program free s ktorym si natocim vlastne video z TF2?pls viac ako 49sec.Skusal som Xfire ale potom mi to lagovalo
2.ako si zmenim nick-pozeram info a tam len ze kto sa ako premenoval,nenasiel som ze ako si to mam vyprosit
Dakujem
takze aj tebe?
a ináč nevyslo mi to craftenie , dal som pekne scrap metal + primary weapon slot token + spy class token aaa - No match found tak som si nakoniec vycraftil hodinky ktore ja uz ich mam
Mam pocit, ze stym novym drop systemom zvysili pravdepodobnost, ze vam padne hat. Konkretne co som bol hodinu na serveri, padli trom hracom(tolko som v zivote naraz nevidel). Nastastie som bol medzi nimi
chodacik, ze 3 hodiny.
mne nepadla nikdy jedina ciapka len tak sama od seba a to mam nahranych mrte vela hodin. padla mi len camera beard, co nepovazujem za capicu. strasne vela zbrani som spotreboval pri crafotvani na metal, aby som craftol capicu. a vies co som craftol? camera beard
i-cube napísal:chodacik, ze 3 hodiny.
mne nepadla nikdy jedina ciapka len tak sama od seba a to mam nahranych mrte vela hodin. padla mi len camera beard, co nepovazujem za capicu. strasne vela zbrani som spotreboval pri crafotvani na metal, aby som craftol capicu. a vies co som craftol? camera beard