Problém s DVD
Problém s DVD
Mám problém a neviem si s ním rady
stiahol si film kt. má 6GB čiže by sa mi na DVD nezmestil a preto som si kúpil Imation DVD+R Double Layer teda dvojvrstvové s kapacitou 8.5 GB.chcem to prehrať na stolnom DVD kt. podporuje dvojvrstvé DVD. mám Nera multimedia suite 10 a tam som dal vypalovanie dát a tam som dal oba priečinky audio_ts aj video_ts a dal napáliť no v mojom DVD to nechce prehrať píše že hľadá a stále načítava.. pls help
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s DVD
toto robilo aj mne, pravdepodobne si to zle napalil cize si asi dal vysoku rychlost napalovania tym padom to DVD pravdepodobne ti je na nic uz
ale dam ti jednu radu aby si nekupoval zbytocne drahe DVD DL na filmy, stiahni si tento program DVD Shrink a ten ti spravi z DVD DL film na normalne DVD 4.7GB ked sa v tom programe s tym pohras mozes si odstranit menu ukazky a blbosti proste nepotrebne veci ktore vobec tam nepotrebujes a nemusis zbytocne kupovat drahe DVD DL na filmy
ale dam ti jednu radu aby si nekupoval zbytocne drahe DVD DL na filmy, stiahni si tento program DVD Shrink a ten ti spravi z DVD DL film na normalne DVD 4.7GB ked sa v tom programe s tym pohras mozes si odstranit menu ukazky a blbosti proste nepotrebne veci ktore vobec tam nepotrebujes a nemusis zbytocne kupovat drahe DVD DL na filmy
no tak dakujem za radu, palilo to 8x rychlostou ale sa to ani nedalo nastavit nevidel som kde, tak teda vyskusam ten DVD Shrink a napisem ako to dopadlo 
-
Thief211
Light Star
uuu to je moc napaluj to na strednej alebo na najmensej no fakt vyskusaj dobra vecicka 
no ja som toho nera vtedy nainstaloval tak som ho nepoznal
ale uz to spravil cez DVDshrink som to komprimoval a cez CloneDVD napalil 4x
funguje to dik za help 
-
Thief211
Light Star
v pohode nemas zaco