Hacknutie WPA2
Hacknutie WPA2
Pracujem v Rakusku a na ubitovni mame Wifi.Neviem ako dlho tam bude pracovat takze sa nechcem viazat z novym rakuskim netom netom.PLS.poradte mi.Net potrebujem na volanie cez skype aby som mohol vidiet moju manzelku a dceru.PLS
EMAIL:[email protected]
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOC!!!!Ako Hecknut Wifinu???
Na e-mail ti nikto pisat nebude, maximalne ti ho tak mozu "Hecknut"
Zdolat wifi v niektorych pripadoch nieje problem. Ak by si bol schopny zistit ake sifrovanie dana wifi siet vyuziva (WEP / WPA), posunuli by sme sa blizsie. Ak nie, nema cenu ro vobec riesit. V prvom rade by som sa ale zameral na slovensku gramatiku a skladbu viet
Zdolat wifi v niektorych pripadoch nieje problem. Ak by si bol schopny zistit ake sifrovanie dana wifi siet vyuziva (WEP / WPA), posunuli by sme sa blizsie. Ak nie, nema cenu ro vobec riesit. V prvom rade by som sa ale zameral na slovensku gramatiku a skladbu viet
WPA2 co s tymDeafboy napísal:Na e-mail ti nikto pisat nebude, maximalne ti ho tak mozu "Hecknut"
s WPA2 nespravis realne nic. pokial sa nic nezmenilo, tento typ nebol este prelomeny.
-
Deafboy
Darca
Re: Hacknutie WPA2
Crackovanie wifi-sieti ma istu dobu strasne fascinovalo.. bol to taky moj konicek, ale na WPA2 som si este netrufol. Stale som naivny a verim ze slovnikovy utok by nebol k nicomu. Aj ked pri inteligentne generovanom slovniku by mohla byt ista sanca.
Ak by si sa chcel predsa o nieco take pokusit, tak navod je vlastne strucne zhrnuty v tomto videu:
http://www.youtube.com/watch?v=vsYgqt4Kj68
Dobre posluzi akakolvek linuxova distribucia s aircrack-ng, ak sa to podari nabootovat backtrack (mne nefical) mas to o to jednoduchsie.
1) airmon-ng start <wlan network interface>
wifi network interface sa zvykne oznacovat wlnan0, pripadne ath0 (zistis cez iwconfig)
Ak vsetko zbehne ako ma, mal by sa vytvorit dalsi network interface (mon0, ath1... alebo podobne pomenovany)
Pozor si treba dat na aplikacky vyuzivajuce siet, ktore airmon-ng spomenie vo vystupe. Ak by boli problemy, treba ich zakillovat a skusit znovu.
2) airodump-ng -w /kam/ulozit/vystup.cap mon0
Pri tomto kroku by sa mali zobrazit vsetky okolite dostupne siete, a info o nich. Dolu su zobrazeni klienti pouzivajuci tieto siete. (aj niektore AP sa mozu tvarit zaroven ako klienti ak su pripojene na ine AP)
3) Nasledne si treba vyhliadnut nejakeho klienta pripojeneho na nas vytuzeny AP (prave zo zoznamu nizsie) a deautentifikovat ho v novom okne/tabe pomocou aireplay-ng -0 0 -a <MAC AP-cka> -c <MAC klienta ktoreho chceme odpojit> mon0
4)Po uspesnom zachyteni Handshake by sa mala dana informacia zobrazit v okne kde bezi airodump-ng vpravo hore (ako vidno aj na videu). Vtedy mozeme airodump-ng ukoncit pomocou ctrl+c
5) aircrack-ng -w /kde/je/slovnik.txt /kde/je/vystup.cap
Hotovo
Otazkou ostava len to, kde zohnat kvalitny slovnik.
Vyhodou oproti crackovaniu WEP je to, ze nam staci jeden HS a nemusime zdlhavo odchytavat velke objemy dat. (aj ked v tom pripade sa daju so ziskanym klucom tieto data hned analyzovat.) Na analyzu odchytenych dat odporucam Wireshark. Medzi lahko objavitelne perlicky patria napriklad contac listy z ICQ a podobne hluposti. Vsetka dolezita komunikacie ale aj tak byva dodatocne zasifrovana na vyssej vrstve, takze k citlivym udajom ako cisla kreditiek, hesla do IB a pod. sa aj tak nedostaneme... a je to tak asi aj lepsie
Dufam ze takyto popis staci. Sam som sa presvadcil ze je malo takto jednoduchych navodov, a vacsinou sa ich tvorcovia spolehaju na aku-taku znalost citatela, takze je dost tazke zacat.
Ak by si sa chcel predsa o nieco take pokusit, tak navod je vlastne strucne zhrnuty v tomto videu:
http://www.youtube.com/watch?v=vsYgqt4Kj68
Dobre posluzi akakolvek linuxova distribucia s aircrack-ng, ak sa to podari nabootovat backtrack (mne nefical) mas to o to jednoduchsie.
1) airmon-ng start <wlan network interface>
wifi network interface sa zvykne oznacovat wlnan0, pripadne ath0 (zistis cez iwconfig)
Ak vsetko zbehne ako ma, mal by sa vytvorit dalsi network interface (mon0, ath1... alebo podobne pomenovany)
Pozor si treba dat na aplikacky vyuzivajuce siet, ktore airmon-ng spomenie vo vystupe. Ak by boli problemy, treba ich zakillovat a skusit znovu.
2) airodump-ng -w /kam/ulozit/vystup.cap mon0
Pri tomto kroku by sa mali zobrazit vsetky okolite dostupne siete, a info o nich. Dolu su zobrazeni klienti pouzivajuci tieto siete. (aj niektore AP sa mozu tvarit zaroven ako klienti ak su pripojene na ine AP)
3) Nasledne si treba vyhliadnut nejakeho klienta pripojeneho na nas vytuzeny AP (prave zo zoznamu nizsie) a deautentifikovat ho v novom okne/tabe pomocou aireplay-ng -0 0 -a <MAC AP-cka> -c <MAC klienta ktoreho chceme odpojit> mon0
4)Po uspesnom zachyteni Handshake by sa mala dana informacia zobrazit v okne kde bezi airodump-ng vpravo hore (ako vidno aj na videu). Vtedy mozeme airodump-ng ukoncit pomocou ctrl+c
5) aircrack-ng -w /kde/je/slovnik.txt /kde/je/vystup.cap
Hotovo
Otazkou ostava len to, kde zohnat kvalitny slovnik.
Vyhodou oproti crackovaniu WEP je to, ze nam staci jeden HS a nemusime zdlhavo odchytavat velke objemy dat. (aj ked v tom pripade sa daju so ziskanym klucom tieto data hned analyzovat.) Na analyzu odchytenych dat odporucam Wireshark. Medzi lahko objavitelne perlicky patria napriklad contac listy z ICQ a podobne hluposti. Vsetka dolezita komunikacie ale aj tak byva dodatocne zasifrovana na vyssej vrstve, takze k citlivym udajom ako cisla kreditiek, hesla do IB a pod. sa aj tak nedostaneme... a je to tak asi aj lepsie
Dufam ze takyto popis staci. Sam som sa presvadcil ze je malo takto jednoduchych navodov, a vacsinou sa ich tvorcovia spolehaju na aku-taku znalost citatela, takze je dost tazke zacat.
-
hrban
Addict
jediný problém pri WPA/WPA2 môže byť ten, že heslo môže byť v šestnástkovej sústave a vôbec nemusí mať ASCII prepis v tom prípade ti je slovný útok k ničomu
nechcem byt neprajny ale ked niekto pouzije WPA2 namiesto WEP tak asi nebude natolko hlupy aby pouzil slovnikove heslo.
-
Deafboy
Darca
Tiež si myslím, no ak nemá inú možnosť, za pokus to stojí.
-
Jancuk
Professional
Ak sa ti chce tahat nejaký slovník tak tu más napríklad : http://www.renderlab.net/projects/WPA-tables/ a tiež sa priklanam k názoru ze keď uz dávam WPA2 tak uz je heslo v hexa
Je nejaka sanca hacknut WPA2, ktory nema pripojeneho ziadneho klienta? Jedna sa o wifi router cisco. thx za odpoved.
da sa generovat fake traffic ale je to piplacka a na nervy... sumasumarum sa nic ine ako wep a wpa tkip co nema fajn traffic neoplati crackovat
-
besttracker
Novice
odporucam skusit Prolomení WPA/WPA2-PSK přes WPS,ak je WPS aktivne je to otazka max 8 hodin,za predpokladu ze nenastanu komplikacie:
staci ty k tomu len bootovacie CD/DVD/USB a par prikazou v linuxe...
Kód: Vybrať všetko
http://www.mrpear.net/cz/blog/435/prolomeni-wpa-wpa2-psk-pres-wps-snadno-a-rychle-praxeRe: Hacknutie WPA2
myslim ze po 4 rokoch si uz ten problem s rakuskym netom vyriesil bud predplatenkou od operatora, zistil si heslo na wifi alebo uz pracuje niekde inde
adky napísal:Pracujem v Rakusku a na ubitovni mame Wifi.Neviem ako dlho tam bude pracovat takze sa nechcem viazat z novym rakuskim netom netom.PLS.poradte mi.Net potrebujem na volanie cez skype aby som mohol vidiet moju manzelku a dceru.PLS
-
kukiak
Addict
Zmenilo sa v tomto nieco?
Myslim ze vo WPS bola nejaka slabina alebo tak. momentalne cakam tyzden kym mi zavedu net, chcelo by to na niekoho napojit.
-
hrban
Addict
dá sa veľmi jednoducho ak má povolené WPS, mrkni ako hacknúť wifi s WPS. Do 10 min ak to nie je nejaký lepší router, ktorý má túto chybu ošetrenú.
Do 10 minut
Si mi spravil naladicku dnes 
-
hrban
Addict
hovorím o chybe s WPS a ano do 10 min ak má wi-fi povolené WPS, tam nerobíš brute na heslo, tam použiješ dieru wps a pripojíš sa bez toho aby si poznal heslo vôbec poznal.
-
jorg22
Medium Professional
Tu chybu vo WPS som tiez skusal vyuzit uz davnejsie ale nakonic som zistil ze akurat konkretny typ routra pocital defaultne heslo zo svojej mac adresy. Takze uz len stacilo stiahnut script ktory to heslo za mna vypocital
. Takze treba vzdy hladata na nete tu jednoduchsiu cestu pre konkretny typ routra.