Ahojte, plánujem kúpiť 500 Gb externý disk 2,5 no neviem sa rozhodnúť. Páčia sa mi tri druhy tak by som vás poprosil o radu ktorý z nich by ste mi odporučili.
brm má good question, prečo nie WD my passport? A k tým trom, asi seagate, keďže k*kotné LG sa neunúva napísať aký disk vrazili do toho ich enclosure pre hdd. Ako tieto "seriózne" firmy mi tak lezú na nervy, čo nepíšu kompletné parametre ani nič.
CHCem aby sa to dalo zapojit aj do mojej HD telky. Lenze multimedialne externe disky su drahsie o 30 eur ako tie normalne externe pevne disky. Kedze tie disky maju usb, tak mozem cez usb to natiahnut aj do HD TV, alebo musim kupit iba multimedialny ext. disk?
Ak Ti televízor podporuje klasické USB flash disky, bude Ti stačiť obyčajný externý disk. Samozrejme pri pripojení disku rátaj s tým, že TV Ti možno nezoberie partíciu NTFS a budeš ho musieť naformátovať na klasické FAT32 (tj. maximálna veľkosť súboru na disku bude môcť byť 4GB)
Som pred kupou multiprehravaca no poviem pravdu nedokazem sa zorientovat v tom mnozstve ale hlavne technicky nie som zdatny.Mam domace kino ktore prehrava len DVD nic ine aj to si vybera disky.Na Pc ktory vsak nemam v tej istej izbe pozeram ostatne formaty.Takze chcel by som vas vsetkych poprosit o radu co si kupit napisem vam strucnu predstavu a sumu do akej som ochotny ist.
1.Externa pamat aspon 2 TB
2.Prenos dat medzi Pc a multiprehravacom cez Wifi
3.Prehravanie DTS 5.1
4.Prehravanie Full HD
5.Suma okolo 200 Eur
Na znacke mi nezalezi
Vopred vam dakujem
yngwiedio: Ty chces kupit prehravac alebo disk??? Lebo toto je tema o externych diskoch a nie prehravacoch. Tema o prehravacoch tu uz je, pripadne si zaloz vlastnu.