3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
lekoklatik
VIP
Re: 3D Studio Max - výtvory, rozrobené práce, komentáre
grim je to nice : )
nice
ja ju spravit nemozem, lebo drbnuty apple nepodporuje 64bit systemy a ten QT export nefunguje. šajze
ja ju spravit nemozem, lebo drbnuty apple nepodporuje 64bit systemy a ten QT export nefunguje. šajze
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...dovolil som si opraviť tú reštauráciu, po vyrendrovaní mi to hádzalo na všetky strany trblietavé svetelné odrazy, tak som sa s tým dosť babral a tu je výsledok...
-
vrtulnik
Medium Professional
Veľmi pekné. Keby viem také spraviť... 
-
fikotek
King
Zatim bych rekl ze je to na dobre ceste k uspechu .. ale porad tam chybi mrte veci .. treba talirky, sklenice, okna, nejake obrazy na zdech a buh vi co jeste. Je to takove hrozne prazdne. je*es se zbytecne s jednou a tou samou veci.
-
Grim
Darca
načo taniere? Aby sa na ne prášilo? Obrazy by mohli byť, to áno, ale okná niesú sutnosťou v každej miestnosti. Zober si to tak že to môže byť nejaká underground pizzeria...
-
fikotek
King
No ono predstavit si to dokazu
ale v tvem pripade by sis tak mohl zkusit vymodelovat a natexturovat dalsi modely, materialy a trosku pridat scene na dynamice a udelat ji trosku vic realnejsi.
Ted je to docela nuda
stul a zidle jo a na stenach 4 svetla. Jakoze nic moc. Jakoze 4x si predelal texturu na stole a zidlich. V pripade ze by to vypadalo jako realna restaurace pak by to prislo vhod ale ted se s tim je*at je zbytecnost.
Ted je to docela nuda
-
martinez13
Light Professional
Tak pridavam dalsie dielo od mojho kamosa SPECA. Dufam, ze sa paci 
-
TUCERO_SVK
Star
Tak som dokoncil ten dom kedze bakalarske prace maju byt hotove tak tu je skusobny render finalnej verzie bez stromov aby kratsie renderovalo. Este mozno zmenim trochu svetlo a stromy
-
Grim
Darca
...ten dom konečne vyzerá k svetu...steny sú 100%, ten materiál na nich je parádny, skoro ako real, čo by som ti ale vytkol je strecha, je taká jednotvárna, dal by som na ňu klasickú škridlu a druhá vec sú lampy, ak chceš pošlem ti svoju čo tu mám ten render...daľšia vec - daj si tam nejaké pozadie, lebo maxkový horizont je strašne rušivý element...ale inak je to good oproti tým predchádzajúcim stavom čo si tu prezentoval, na tomto stačia drobné úpravy a hotovka... 
-
TUCERO_SVK
Star
no zo strechou nepohnem lebo to je v stavebnom plane presne definovana a nemozem tam davat inu.
Tie lampy to by som bral
a pozadie mam taky problem ze ked raz nahodim maxkove pozadie mrsky tak uz nedokazem dat ine inak by som ho uz davno vymenil
uz som zistil kde je chyba nevie nekto ako to vyriesit:
Totiz ked dam slnko zapne sa mi automaticky exposure control na 15 a vtedy am cierne pozadie lebo to rapidne znizi jas ale akonahle znizim cislo na napriklad 5 uz vidim pozadie ale zas na druhu stranu slnko ma strasne velku intenzitu a vsetko je biele.
fakt neviem co s tym.
Tie lampy to by som bral
a pozadie mam taky problem ze ked raz nahodim maxkove pozadie mrsky tak uz nedokazem dat ine inak by som ho uz davno vymenil
uz som zistil kde je chyba nevie nekto ako to vyriesit:
Totiz ked dam slnko zapne sa mi automaticky exposure control na 15 a vtedy am cierne pozadie lebo to rapidne znizi jas ale akonahle znizim cislo na napriklad 5 uz vidim pozadie ale zas na druhu stranu slnko ma strasne velku intenzitu a vsetko je biele.
-
Grim
Darca
...v nastaveniach slnka máš aj Intensity, alebo také voľačo...hľadaj...a pozadie sa dá normálne meniť v Rendering/Environment, ale treba dat Background:Color na bielu...
...máš tu tú lampu, vo formáte .3ds a .max. Ak by ti nefungoval .max z 2009 cez Merge tak môžeš nahrať to 3ds cez Import
...máš tu tú lampu, vo formáte .3ds a .max. Ak by ti nefungoval .max z 2009 cez Merge tak môžeš nahrať to 3ds cez Import
- Prílohy
-
- lampa.rar
- (392.33 KiB) 44 stiahnutí
-
TUCERO_SVK
Star
Grim diky za tie lampy a tu je finalny render.
Sice je moj nazor nepotrebny, lebo som ten program v rukach ani raz nemal, ale mozno sa vam zide nazor obycajneho usera, co sa grafiky tyka 
Grim - mas moj obdiv, tvoje diela (restauracia, cakaren, lampy, ...) su realne, pekne, ja by som to nedokazal
TUCERO - Ten dom je vyborny, nema podla mna chyby, ale.. Dal by som troska viac jasu, nech to neni tak tmave
Ale to na nazore vela nemeni
Chvalim chlapci, mne sa to paci
Grim - mas moj obdiv, tvoje diela (restauracia, cakaren, lampy, ...) su realne, pekne, ja by som to nedokazal
TUCERO - Ten dom je vyborny, nema podla mna chyby, ale.. Dal by som troska viac jasu, nech to neni tak tmave
Chvalim chlapci, mne sa to paci
-
Grim
Darca
TUCERO_SVK - nice, ale tmavé...daj toľko svetla ako dal fikotek, to je úplne skvelé, ale stále mi tam chýba to pozadie...hod mi sem ten projekt, chcem sa v tom povŕtať...
-
TUCERO_SVK
Star
tuto to je a radim ti pri praci si odstran stromy lebo to je uz dost narocne.
Inak hovorite ze moc tmave ale neviem to asi zato ze to mate na notebookoch alebo mate znizeny jas lebo ja to mam tak akurat. Ani tmave ale ani priliz svetle.
Inak hovorite ze moc tmave ale neviem to asi zato ze to mate na notebookoch alebo mate znizeny jas lebo ja to mam tak akurat. Ani tmave ale ani priliz svetle.
- Prílohy
-
- AutoBackup03.rar
- (499.5 KiB) 43 stiahnutí
ja mam na ntb brughtness 100% 
-
Grim
Darca
...ja mám kontrast aj svetlosť na maxime...
-
martinez13
Light Professional
aj ja mám vsetko v pohode a mam to tmave, takze asi ty mas blby monitor