O co sa jedna: ide o stranku maxo.cz , na ktorej sa daju za ziskane body (zadarmo), vymenit za akukolvek cenu, napr. novy PC, notebook, iPod, iPhone, skuter, HD kameru a pod ... Ja som tak uz raz vyhral jednu cenu a je to fakt seriozne, len treba mat tie body.
Ked sa tam zaregistrujete, tak nalavo je taky stlpec, kde je nap. online hry a tam hned prva je bonusova hra (kartova).
Funguje nasledovne: vlozite body do banku a teraz si musite tipnut aka karta padne, ci cervena, ci cierna, alebo vyssia, ci nizsia. Ide o to, ze niekedy to ma urcity sled - tie karty, ze sa trafite, ale niekedy nie a preto vobec neviem, aky to ma algoritmus, resp. naslednost tipov, aby som sa trafil. Viacej prehravam ako vyhravam a mozno ak by to niekto zistil, tak by pomohol aj ostatnym a nieco by sme si vybrali
Edit: este som skusal v google chrome cez developer tool najst nieco v tom html kode, ale vyzera to tak ze si to generuje cisla same na servery ... Ono ked uz uzavriem vsazku, tak to vyzera, ze to vygenerovane cislo sa uz "lockne", ale neviem to najst .. Ale do prehliadaca by mi to asi neposielalo tieto veci vsak?