ATI catalyst
ATI catalyst
Zdravim. Mam problem s fungovanim tohto programu. Mam graficku kartu ati hd 2600 a mam win 7. Instalacia prebehne v pohode vsetko funguje, ovladac na grafiku ide. Ale nejde mi samotny program catalyst. Uz som to skusal preinstalovat viac krat, skusal som aj najnovsie instalacky aj starsie, ale nepomohlo. Neviete mi poradit?
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: ATI catalyst
Klik PTM - spustiť ako správca....
možno pôjde.....neručím za to
možno pôjde.....neručím za to
Máš NET Framework?
No tak PTM nejde nakolko nemam naco kliknut PTM pretoze ono sa to tvari ze sa to nainstaluje ale ani v program files ani vo widovse to nieje. Nehodi mi ani ikonu na ploche.
A ten net framework mam, neviem kde by mohol byt problem
A ten net framework mam, neviem kde by mohol byt problem
Caute mam grafiku ati radeo 5870 a mam nainstalovany ovladac 10.2 aj hotfix na 10.2. Ked spustim hocijaku hru tak mi ide asi 5 minut a potom mi sekne cely pocitac a musim ho resetovat. Skusal som aj 10.3 a tam je to iste. Funguje nejaky starsi driver lepsie ako tie co som uz spomenul?
Ja by som sa chcel len opytat ci najnovsie ovladace od ATI bezia bez problemov. Mam Radeon HD4870 1GB PCIE. Dik.
Mne na Xp nebezia vobec zamrzal mi pri nich cely Pc, ale mozno na Win 7 pojdu dobre netusim...a co sa tyka Catalyst tak aj ja mam ten isty problem ako v prvom prispevku ale kaslat uz na to prejdem na Win 7 a hadam vsetko pojde dobre
Vždy bežia bez problémov, len niektorí používatelia mávajú problémy.k0rist napísal:Ja by som sa chcel len opytat ci najnovsie ovladace od ATI bezia bez problemov. Mam Radeon HD4870 1GB PCIE. Dik.
(Fakt blbá otázka.)
No nie vzdy bezia bez problemov.Grafiky radu 58xx mali velke problemy s ovladacmi a skoro kazdy kto si ju kupil...tak mi tu nepis ze vsetko je ok.Ako vieme ATI na tam nie je az tak moc dobre s ovladacmi ktore vydava. Uplne milujem taketo prispevky o nicom nevypovedajucim... 
A akú odpoveď si čakal na tak blbú otázku? Aj keby ti deviati napísali, že im ide dobre, ty môžeš byť kľudne ten desiaty, ktorému to nepôjde vôbec. Je toľko dôvodov, prečo by práve Tebe nemohlo ísť. A keby deviatim nešlo, Tebe ako desiatemu kľudne môže. Takže v konečnom dôsledku si ich budeš musieť tak či tak odskúšať sám. Čiže totálne zbytočná otázka.
Prídeš ku predajcovi áut a opýtaš sa ho: "A iným ten model funguje normálne?"
Prídeš ku predajcovi áut a opýtaš sa ho: "A iným ten model funguje normálne?"
No ak by mi deviati napisali ze maju grafiku 4870 a ide im to bez probemov tak je to ine ako ked ti deviati napisu ze na tej grafike maju s tymi ovladacmi problem. uz len otazka na teba mas tu grafiku? Ak nie tak neviem naco si sem pisal...otazka nebola urcena pre teba...