renault megane vs renault fluence

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
luhanze
Novice
Novice

Re: renault megane vs renault fluence

Príspevok od používateľa luhanze »

Vo fluenci je vzadu viacej miesta pre rodinu ako je v megane. Sedel som v oboch dnes v predajni. Neviem presne rozmery ale to auto je priestrannejsie ako megan.

//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 23:29)
nordkapp_pb napísal:12 000 za oplacaneho logana ? diky neprosim :-) :-) ... rencek je aj zadarmo drahy ... jedine ze by to clovek zobral na firmu, pouzival to kym to poodpisuje (so servisom zadarmo u rencka (vraj!)) a potom to poslal do sveta ...
O akom logane tu prosim ta pises? Vyznas sa vobec trosku do aut? Sedel si v tom aute? Viezol si sa v nom? Asi nie, ked takuto volovinu dokazes napisat.A 12000 ze je vela?Si kup skodovku co za nu zacvakas.By si bol stastny keby si take auto vobec mal.Len to by tti to musel niekto darovat asi.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vzdy ma potesi, ked si niekto necha stupit na otlak :-) ... keby bol rencek tak nekonecne dobry vyrobca, tak by ta asi ani nenapadlo na mna reagovat :-) ... ale verim ze preto ze zvazujes kupu tak spatneho auta si tu musis svoj komplex a psychicke vycerpanie liecit na mne :-P :-p mne to neva .. rad ti pomozem :-) ... precitaj si celu tuto sekciu fora a zistis ze mas pravdu - nic o autach neviem :-P :-P ... nechapem vobec preco utocis na financu situaciu studenta, ale ver ze renaulta by som si nekupil ... preto ze je aj zadarmo drahy ... preco myslis ze ma renault a peugeot najlepsie a najkrajsie servisy ? asi maju z coho zit co ? :-P .. vykonom, priestorom, designom, kvalitou, menom medzi motoristami, pohodlim - nicim z uvedeneho ma nemoze rencek oslovit :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

luhanze napísal:O akom logane tu prosim ta pises? Vyznas sa vobec trosku do aut? Sedel si v tom aute? Viezol si sa v nom? Asi nie, ked takuto volovinu dokazes napisat.A 12000 ze je vela?Si kup skodovku co za nu zacvakas.By si bol stastny keby si take auto vobec mal.Len to by tti to musel niekto darovat asi.
:D

ou, tak toto ma dneska rozosmialo asi najviac :D pan je zrejme hrdy majitel renoltu, podla vyjadrovania to tipujem na renolt 9, ktory mu uz druhym mesiacom stoji v servise a evidentne si potrebuje niekde vybit svoj hnev :) teda za predpokladu, ze mu udelili vynimku a mohol si v strnastich spravit vodicak :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

jaaaj vy odporcovia renaultov. na svoj nedam dopustit :D
nordkapp_pb:
12 000 za oplacaneho logana ? diky neprosim ... rencek je aj zadarmo drahy
raz uznaj, ze si to prehnal :D placaneho logana ? tsss :D :D
drahy ? hmm videl som cennik skodovky, tak to tiez nie :smt059
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

plusminus: nic si z nas nerob, niekto nema rad pokrytectvo, niekto renolty :D

chalaniii, ved tolko krasnych aut je vokol nas, naco si zivot kazit francuzmi alebo koncernom :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

...všetky autá začínajúce na F sú zlé: ford, fiat a fšetky francúzske :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... a ferrari :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to ja tvrdim cely zivot ze Ferrari su auta na pycu, treba na nich brzdit ... a predsa vieme, ze kto brzdi, prehrava :-P :-P
Brzd@
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brzd@ »

RATZINGER666: Fábia je to tvoja osobná voľba. Taká, akou je pre iných slobodné rozhodnutie kúpiť si toto pomerne vydarené auto. Každý nech sa vozí na tom čo sa mu páči, a tiež na čo má. Je to i tak celé iba o peniazoch.

Mateq: Napísal som doslova: "Práveže dosť ľudí momentálne prechádza od Megane k Flu" a nie, že "všetci prechádzajú k sedanom"...Takže ak chceš niekoho citovať, nauč prinajmenšom po ňom pozorne čítať.

...Mnohí vlastníci Megane II si neobjednávajú teraz Megane III, ale Fluence, pretože je priestrannejšie a pohodlnejšie. Teda sa viac hodí do rodiny. Kočíky sú, pokiaľ mám vedomosti, zväčša skladacie a tak ich istotne cez ten, oproti kombíku "superotvor", určite majiteľ pohodlne pred cestou naloží.

A ak tu na tomto fóre chcete písať o nejakom type auta hodnotenie, či ho kritizovať, tak sa najprv vzdelávajte a čítajte o danom type vozidla všetky dostupné informácie. Určite sa tu potom nebudú šíriť v takejto téme bludy pár veľkých "odborníkov" a la opilý RATZINGER666 a spol.
Myslím, že tu v tejto téme "renault megane vs renault fluence" odo mňa, a nielen o tomto aute stačilo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Brzd@ napísal:A ak tu na tomto fóre chcete písať o nejakom type auta hodnotenie, či ho kritizovať, tak sa najprv vzdelávajte a čítajte o danom type vozidla všetky dostupné informácie. Určite sa tu potom nebudú šíriť v takejto téme bludy pár veľkých "odborníkov" a la opilý RATZINGER666 a spol.
boha, a ja sa tak snazim, dennodenne studujem tieto informacie a stale si to nikto nevazi :D

btw, neviem, ci je to len moj pocit, ale v poslednom case sa tu roztrhlo vrece s ludmi, ktorym sa nepaci, co pise "RATZINGER666 a spol." :roll: ved okey, piste, budeme radi, ked tu bude co najviac znalych ludi prispievajucich do auto moto, ale preboha, ked chcete reagovat na nejake prispevky, tak vas poprosime konstruktivne, inteligentne, vecne a konkretne... nie sposobom "on nieco napisal a mne sa to nepaci"...
plusminus
King
King

Ratzi: koli tebe sem len chodim :D +nordkapp :D ak nebudete prispievat, tato tema odpadne :D
Raztinger.., sice neviem odkial si ale ak si PB a okolie (ako nordkapp_predpokladam ze pb je PB) tak vam dam termin a mozete si obzriet 40-50 francuzov na jednom parkovisku :D od prvej po tretiu generaciu :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aj za nordkappa dakujeme, tesi nas to a budeme sa nadalej snazit plnohodnotne prispievat :)

jo, sme z povazskej, jedineho mesta pod dialnicou :D btw, co myslis tym obzeranim francuzov? :P
plusminus
King
King

myslim len to, ze v maninskej tiesnave budu mat Meganisti zraz :D v lete..6,7,8-8.2010
vy by ste to z PB potom mali blizko..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej, mame to kusok za ritou, uvidime, do leta daleko, hadam dojdeme pozriet :)

btw, teraz sa u nas v meste zacali pri tescu tusim kazdu nedelu stretavat akisi fandovia do aut... ucast tak 10 aut, stoja tam a rozpravaju sa :)

// v juli tam ma byt aj akysi zraz zo skoda klubu...
plusminus
King
King

v maninskej sme boli cca pred mesiacom, som vas zabudol zavolat :/
aj dva jednotkove megane sa objavili.. su na videu tu:

snad nedostanem ban za nejaku propagandu :D
tymto chcem pre teba osobne venovat 49sekundu videa :D :D
btw, boli tam aj dve strieborne clia s PB znackou..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

skoda, ze si nezavolal, mozno by sme sa na vikend s nordkappom uvolnili a dosli :)

inak teraz ma napadlo, ze by mozno nebolo od veci vytvorit temu a oznacit za dolezitu, do ktorej by sa taketo zrazy pisali, mozno by sa par ludi naslo, ktori by sa isli radi pozriet niekam v blizkosti ich bydliska, no nemaju moznost sa dostat k informaciam o konaniach takychto podujati...
plusminus
King
King

nebolo by odveci, nejake info mam, mohol by som doplnat.. inak o mesiac Meganisti v MT 20.06.2010
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

by ma na renaultackom zraze asi hrdi majitelia upalili na vystrahu :-D :-D :-D ... ale niekedy nieco mozeme spachat ... len ked ja som sice _pb ale realne som drtivu vacsinu casu _brno :-D :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vidis, ty mas nejake info, ini maju nejake info, keby to bolo vsetko pokope, mozno by ta tema bola uspesna... terminy, informacie, fotky, to by slo, len aby nam to moderatori odobrili...

// nord: tak v lete to bude asi cosi ine, to budeme aj doma... a na ten zraz sa musime nejako nenapadne obliect, lebo nas tam fakt kdesi zavesia do prievanu :D
plusminus
King
King

datum je tam aj na MT aj na Maninsku.. :D je to na vas :D ale zas som to myslel ze by ste mozno trosililinka zmenili nazor keby ste pokecali s ludmi, co maju renaultov, o tej "kazovosti"
Napísať odpoveď