Ako dlho ste denne v priemere na PC..?
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako dlho ste denne v priemere na PC..?
Neviem či tu táto téma už je, našiel som len "Kolko ste najviac vydrzali za PC" či dačo podobné... tak sa pýtam, zaujíma ma to... na jednom nemenovanom fóre som podobnú tému našiel, odpovede ma fakt prekvapili, takmer nikto nešiel pod 7 hodín denne, našli sa (a nie málo, môžem povedať že dokonca väčšina) ľudia čo bývajú denne na PC aj 11-16 hodín, čo naozaj nechápem ako to vydržia, kedy spia, či vôbec spia a či ich to nenudí...
Ja denne max. 3-4 hodiny, niekedy ani hodinu či vôbec (keď sa ide von a tak), čo vy?
//GothaR: pridana anketa
Ja denne max. 3-4 hodiny, niekedy ani hodinu či vôbec (keď sa ide von a tak), čo vy?
//GothaR: pridana anketa
Re: Ako dlho ste denne v priemere na PC..?
Ja som bol najviac pri PC asi 12 hodin a priemerne, co ja viem tak 5-6 hodin.
Tak asi cca 4-6 hodín denne niekedy viac niekedy menej podľa toho aký mám nabitý program.
tak odkedy mam notebook v posteli, tak je to viac.. ale tak ked si to zratam, tak rano mozno pol hodka, potom poobede a zbytok casu som s priatelkou alebo podobne.
takato tema tu naisto uz bola... co ja viem? ja osobne 7-9 - zalezi od okolnosti, ale tak skor ide o to, ze komp zapnuty perma a ja beham kazde tade po intraku, sadnem na 20 minut, zasa odbehnem a tak
Kedze s pocitacom robim ako doma, tak v praci, tak je to viac ako 12 hodin denne... Shit, ved to je hrozne..
tých 6 hodín dávam s prehľadom 
-
mr_margera
Medium Professional
Ja tak max. 3 hodky. Neviem si ani predstaviť, že by som sedel za PC dlhšie. Jedine ak ma k tomu prinúti škola.
-
Tailor
Medium Star
Asi tak 6 až 9 
Ked som doma a je dobre pocasie, tak prakticky iba rano a vecer, na internate to leti nahor a pc samotny ide v pohode aj 12 a viac hodin v kuse, no tiez popritom vacsinou robim aj nieco ine a vypinam ho iba ked idem na nejaku dlhsiu chvilu prec.
-
uNreal_saTch^
Professional
Cez den v praci 8 hod a pridem domov, druha praca doma + nejaka hra, chat...spolu 11-12hod isto.
Zatial to zvladam bez okuliarov ajked uz pred 2 rokmi mi namerali 1-tky dioptrie
Zatial to zvladam bez okuliarov ajked uz pred 2 rokmi mi namerali 1-tky dioptrie
neverim tym co pisu ze tam su len dve hodinky denne
No taken v skole je to kazdy den vacsinou 1 az 2 hodiny, obcas aj viac. Potom pridem domov a co urobim potom ako sa najem, je zapnutie pocitaca, a ficim vacsinou az do vecera, niekedy do 10tej, niekedy do 12tej, podla potreby, podla energie, a podla chute...ale uz sa chystam po skonceni skoly toho roku sa na to vysrat a mat kus volnejsi den, a vyhovovali by mi tak 2 maximalne 3 hodky denne.
-
Suffel
Guru
cca 5 - 7 hodin.. ako kedy..
-
Tailor
Medium Star
Od dnes rána som na pc 13 hodín 
Tiez patrim k tym ktory pracuju na pocitaci cize tych 8 hodin v praci. Potom ked si chcem pozriet doma nejaky ten film / zahrat hru takze to dava takych 11-13 hodin denne. Cez vikendy to je nastastie o dost menej ...
tak do 6 hodin denne, taky mam priemer za posledne dva roky podla monitora, myslim, ze dost 
-
Janio
Zablokovaný
Tak najdlhšie som bol 22 hodín (možno viac) ale v poslednú dobu som za PC málo takže 3- 6hodín 
cim dlhsie, tym lepsie 
-
Hellboy248
Guru wannabe
Kedysi este ako gambler nebol problem 8hodin vkuse hrat, okrem hrania som tam stale sedel ..dnes sa to uz zmenilo, za pc som tak 3-4hod denne aj to je vela .)