caute planujem si kupit tento notebook a chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s tymto modelom ze ako idu ci sa neprehrievaju ci nehucia. piste prosim dakujem.
je to presne tento model : http://notebooky.heureka.sk/msi-wind-u2 ... ecifikace/
Help s Notebook MSI U200-069CZ
-
manager666
Star
Re: Help s Notebook MSI U200-069CZ
Ruky prec od toho, je tam Intel Celeron 723 1,2Ghz . Poobzeraj sa po NB s procesorom aspon s Intel Atom N280, ktory ma mensiu spotrebu(max TDP 2W vs. 10W=dost podstatny rozdiel).
Avsak ak ti nejde o spotrebu vobec, tak ten Intel Celeron je lepsia volba, jeho hruby vypoctovy vykon je vyssi.
Co sa tyka MSI notebookov, extremnou kvalitou neprekypuju, ale ani extremnou nekvalitou. Je to taky priemer. Osobne skusenosti s touto radou nemam, ale sam vlastnim notebook rady GX(GX701X) a som maximalne spokojny. Prehrievania by som sa vobec nebal.
Co sa tyka MSI notebookov, extremnou kvalitou neprekypuju, ale ani extremnou nekvalitou. Je to taky priemer. Osobne skusenosti s touto radou nemam, ale sam vlastnim notebook rady GX(GX701X) a som maximalne spokojny. Prehrievania by som sa vobec nebal.