Internetovy obchod
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Internetovy obchod
...nerozumiem jednej veci...nemáš nájdených dodávateľov, ale si si istý že ti budú dodávať tovar, ktorý nikomu inému nedodávajú...ako je to možné?
-
demovic_svk
Medium Star
sak kebyze mam dodavatelov tak asi sa tu nepytam kde mam hladat dodavatelov XD
-
Grim
Darca
...nedokážeš zabezpečiť ani základ - dodávateľov...my ti máme hľadať dodávateľov? A na živnostenský úrad asi tiež pôjdeme za teba...ty budeš sedieť na riti, stláčať refresh na prehliadači a čakať kým ti sem niekto hodí tel. čísla dodávateľov, ktorí majú na sklade originálne veci pripravené akurát pre teba za výhodnú cenu. Potom napíšeš čo? Aby sme im zavolali a doviezli ti to pred dom? Tu je kameň úrazu, chceš podnikať ale predstavuješ si to veľmi jednoducho. Ak niesi schopný nájsť si dodávateľov, čo považujem za základnú schopnosť podnikateľa ponúkajúceho tovar, tak sa do toho nepúšťaj...a ak by ti moje argumenty nestačili tak tu máme daľší - písal si že chodíš do školy a neplánuješ zamestnancov. Je tu eventualita, ktorú sme neprediskutovali...ak by sa to náhodou rozbehlo (ja viem že je to veľmi neprevdepodobné, ale keby predsa...) tak ako budeš stíhať školu aj vybavovanie objednávok? A v súvislosti s týmto ti spomeniem daľšiu vec - možno by ti s tým rodičia pomohli, ale nemôžeš ich s tým zamestnávať stále - nákup tovaru a hlavne jeho doprava k tebe domov - máš vodičský preukaz a auto? Navyše si si istý že ten nakúpený tovar budeš mať kam dať? A troška z iného súdka, vzhľadom na to na akú školu chodíš by si mal už dávno vedieť, že ak začneš podnikať, tvoji rodičia prídu o dnes nezanedbateľnú sumu - prídavky na dieťa. Diskutoval si s nimi o tejto eventualite?
otvor si ty radsej nejaky caffe bar ako spravny demovic 
-
demovic_svk
Medium Star
nemam sajnu kde mam zohnat dodavatelov....na googli som nic nenasiel..ale vidim ze tu je veeeeeelka ochota..nechate to tak radsej ...
A Ty si myslíš, že je také jednoduché nájsť kvalitných dodávateľov tovaru na googli? Na to treba chodiť a zisťovať, kto čo dodáva a nie vypisovať na fórum, aby sme Ti niekoho našli. Keby to bolo také ľahké, ako si to predstavuješ, nemyslíš, že by tu už bol každý veľký businessman? 
-
Grim
Darca
...no tak vidíš, stroskotal si a ešte si ani nevyplával...
-
demovic_svk
Medium Star
kto stroskotal????? váž slová prosííím ťa. No ale kde ich mam hľadať?
...nejaké tipy:P... na nejakých úradoch? alebo na nete niekde? alebo kde?? ...
-
Grim
Darca
...napríklad...
no na úradoch asi nenájde ale niečo nové, čo chce predávať
neviem ako používaš google, ale ja som si našiel aj tam, keď som si zisťoval... ako chceš u nás nájsť niečo, čo tu ešte nie je a chceš to predávať ako raritu?
Trošku mylné predstavy o tom máš asi... to nie je, že si vyberieš čo budeš predávať a ako a e-shop je na svete...ešte len kým začneš je tam roboty a behačiek po úradoch a zháňaní potrebných vecí (napr. aj tých dodávateľov), podnikateľský plán, kalkulácie, či sa ti to oplatí... zrovna dneska som čítal na jednom fóre, chlapík tiež išiel otvárať e-shop s oblečením a chcel rady. TU to máš. Pokiaľ si to prečítaš poriadne, zistíš, že kvôli nepravidelnosti dodávok mu odporúčajú držať skladom tovar za niekoľko stotisíc CZK. S tých tvojich 2000€ pričom nepôjdu len na tovar, ale aj e-shop, reklamu, poplatky...si budeš môcť dovoliť tak pár kusov a veľkostí...myslíš, že nový obchod s takým "výberom" niekoho zaujme? Natoľko aby sa ti to oplatilo? Alebo nebudeš držať skladom ale dodacia doba bude tak mesiac? Pri zmenách počasia a ročných obdobiach by asi ani to nemalo u návštevníkov pozitívny ohlas.
A pokiaľ tieto rady, čo ti tu písali aj ostatní (hlavne Grim) neberieš ako ochotu pomôcť alebo pohľad na vec od ľudí, čo do toho možno vidia viac ako ty...tak to už nie je náš problém.
A pokiaľ tieto rady, čo ti tu písali aj ostatní (hlavne Grim) neberieš ako ochotu pomôcť alebo pohľad na vec od ľudí, čo do toho možno vidia viac ako ty...tak to už nie je náš problém.
Prečo ho odhovarate, ved to skus najprv na eshop-rychlo.sk a uvidiš ako ti to pojde...
ako mu to pôjde? na každú položku dodanie do 20 dní , nič nebude mať skladom...
Ty si chory alebo na drogach? Skutocne sa necitas, nechapes co tu od nas chces? Ty chces ist podnikat ale nemas a ani nevies vobec nic. Tebe to fakt nepride na hlavu ked sa nad tym zamyslis?demovic_svk napísal:nemam sajnu kde mam zohnat dodavatelov....na googli som nic nenasiel..ale vidim ze tu je veeeeeelka ochota..nechate to tak radsej ...
Ja proste nepochopim ako moze byt niekdo tak retardovany ze si predstavuje ako pride na diskuzne forum, povie ze si chce spravit "nejaky" eshop kde bude "nieco" predavat a bude na tom zarabat. A teraz seriozne caka ze za dva dni mu tam ludia povedia, zozenu, vysvetlia a vybavia uplne vsetko co potrebuje a on uz len bude dostavat peniaze na ucet. A ked mu ludia povedia nech sa zobudi zo sna a radsej to necha tak, tak sa zacne rozkrikovat aki su tu ludia neochotni. Ty si proste debil, v pravom zmysle slova a je mi ta uprimne luto lebo clovek tak tupy ako si ty nema absolutne ziadne predpoklady ani sance v zivote nieco dosiahnut.
Nerozumiem preco sa take temy po case, ked uz je uplne evidentne ze zakladatel je vymeteny na kompletku nezamknu. Lebo potom sa tu nabali X stran v ktorych takemu slabomyselnemu karovi ludia uz ani neradia co a ako (a skutocne to ani nema zmysel), uz sa mu len snazia vtlct trocha triezvosti do hlavy. A to sa vacsinou ani trocha nedari.