Neukladanie súborov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
timhko123
Amateur
Amateur

Neukladanie súborov

Príspevok od používateľa timhko123 »

Čaute, chcel by som sa opýtať že keď dám hocičo stiahnuť z netu tak mi to vôbec neuloží. Nevete čo sa s tým dá robiť?? .. Ďakujem. :smt017 :smt081
Shano
Darca
Darca

Re: Neukladanie súborov

Príspevok od používateľa Shano »

prehliadac mas aky ? ak ma IE tak si nainstaluj Operu alebo Mozilu alebo Chrome a mas po problemoch
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Skôr záleží na tom, že ako si vykladáš pojem "vôbec neuloží". Keď dáš uložiť, chce to od teba aby si zadal, kam to uložiť a aj tak sa to tam neobjaví, alebo to od teba cestu nepýta? Ak si od teba cestu nepýta, pozri sa do nastavenia, kde sa ti defaultne ukladajú súbory. Tam budú všetky. Ak to prvé spomenuté, tak riešenie vyššie ^ :)
timhko123
Amateur
Amateur

niee nie mám mozillu aaamám nastavené že sa ma pýta kde to chcem uložiť. Dal som aj hľadať a ono to vobec nie je v PC . musí to byť iný problém.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

A pri každom súbore áno?
Tak najprv skús zakázať úplne všetky doplnky, reštartuj firefox a skús. Ak pôjde, bude chyba v niektorom doplnku a po jednom skúšaj.
Potom ak nepomôže, tak reinstall - Pohoda 8)
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

asi je to nahovno otazka... ale nemas nahodou linux, a dana cesta ma nedostatocne prava?
pretoze raz sa mi to stalo, ze som si to ukladal do svojho priecinka, a nemal prava na zapis... (ale to by ti malo vyhodit chybovu hlasku)
timhko123
Amateur
Amateur

noo bol to problém s Eset Smart Security bol blbý, už nikdy!! :D ...Hodil som tam Eset Nod Antivirus 4 a už všetko fachčí ako má, ale aj tak ďakujem za odpovede.
Napísať odpoveď