Praskanie v kolene
Praskanie v kolene
Keď čupím a idem sa postaviť tak mi tak nechutne praská v kolene. Ak si dám ucho bližšie ku kolenu tak to počujem. Nie je to vôbec hlasité, nebolí ma to, ale ako som písal keď dám bližšie ucho tak to počujem...
Čo to môže byť? Treba s tým ísť lekárovi alebo stačí len väčší prísun nejakých vitamínov?!
Vďaka.
Čo to môže byť? Treba s tým ísť lekárovi alebo stačí len väčší prísun nejakých vitamínov?!
Vďaka.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Praskanie v kolene
vacsi bič a mensi dvor na teba ... moc sa sledujes
... tak ako niesom na toto odbornik, tak by som povedal ze je to normalne pretoze sem tam chrapnutie v klbe je docela prirodzene (pokial to neboli) 
nordkapp_pb > Deje sa to stále keď sa idem postaviť ako som písal hore... A toto je na tom najhoršie že o tom viem, a stále keď sa idem postaviť tak nato myslím.
To iste mam aj ja. A ked sa uz sklonim na to koleno a prilozim ucho tak zistim ze mi este aj vrzgaju kolena. Ale nejak to neriesim.
-
bolek
Guru
Mne vŕzgajú už asi 5 rokov, ako keby som tam mala piesok, bedrové kĺby pri prudkom pohybe ako lámanie plastu, ale nebolí to
S tým ti nijako nepomôžu, podľa mňa.
-
easton
Professional
vrzganie kolien je bezne u mnohych ludi, ale mne zas pukne v kolene ked si idem zo stoja čupnuť..a nemusim ani ucho prikladat je to hlasite..neboli to.
-
Soviet
Darca
Ja si kazdy den spravim zopar drepov a ver, ze od prveho po posledny mi puka/vrzga ci aky je to zvuk v kolene..Nijak som ti nikdy neriesil..Kaslat nato..Snad sa nerozpadnem hned 
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj mne to niekedy robí už pár rokov, ale nwm od čoho. Zatiaľ mi to nevadí... Tiež si myslím, že doktori s tým nič nespravia, ale nejaké tabletky na kosti by mohli pomôcť.
sak sa objednaj k logopedovy a on ti povie co a ako... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hlavne teda k logopedovY
boze ...
Tak ako tu niekto spominal nech urobim jeden drep alebo 100 drepov od prveho po posledny mi nenormalne nahlas pukaju kolena 
-
Fabo
Hardcore addict
To len ja nechapem co ma logopedia spolocne s praskanim v kolene? 
-
pryja
Darca
ironia, sarkazmus? 
Rýchlo vybav všetky záležitosti! V nedeľu ti odpadne noha a začne z nej pomaly vytekať mozog!DR8PruBr napísal:Keď čupím a idem sa postaviť tak mi tak nechutne praská v kolene. Ak si dám ucho bližšie ku kolenu tak to počujem. Nie je to vôbec hlasité, nebolí ma to, ale ako som písal keď dám bližšie ucho tak to počujem...
Vďaka.
-
Peter_Retep
VIP
slaba chrupavka....to je vsetko
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
povedal by som ze blbost je rozsirenejsia, tak moze byt pravdepodobne vysvetlenimpryja napísal:ironia, sarkazmus?
No drepy sú na to dobré, a ešte keď začnete s činkou na chrbte to sú šupy
.
ja neviem podla mna tam chyba mazivo
cize sucha chrupavka a za to to praska?
podla mna to neni ani dobre ale zase ze by ste z toho museli ist na vymenu klbu za umely si tiez nemyslim...
-
Peter_Retep
VIP
to vam da chirurg len take tabletky na posilnenie chrupavky....ze vraj je to dost rozsirene a nie je to nic nebezpecne...
-
Stoporko
VIP
čo takto začať jesť viac želatíny (tlačenka, huspenina...) na posilnenie chrupaviek a väziva? Tak isto sa vraj doporučuje konzumácia chrupiek - keď obedujete pečené kuracie stehno, zjesť aj chrupky spájajúce kosti.