Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa jason007x »

Nefajčím, a ani keď som bol brutálne na**baný, a pár ľudí naokolo si zápalilo a núkali ma klasicky kamarátsky, tak som odolal a nedal si, a som na to hrdý.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Neviete niekto, co je pravdy natom ze sa konci vyroba cig 10ny, vsetky znacky? piatok si idem kupit cigy ako kazde rano, predavacka mi povie ze uz dopredava zasoby, ze jej objednavky na 10ny nezobrali nakolko sa zevraj prestali vyrabat :/
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

toto je uz davno zname...u nas sa ale daju kupit este l&m 10ny
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

a dovod? ja som o tom tiez pocul ale zatial neni problem u isteho dealera brat desiny cigarety...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

žeby?: ja kam pridem tam 10ny nie su .)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

potvrdzujem u nas maju tie l&m iba na shellke aj to len obcas
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak, vcerajskom som prestal, od pol1 som nefajcil a planujem si najblizsie zapalit az v sobotu a ked to pojde tak ako ma, tak budem fajcit len v sobotu na ranci... som zvedavy na dnesok, ako to pojde. ked na to nemyslim je to v pohode, ale ked zacnem tak je tu strasna chut na cigaretu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

u mňa prvé dni bez cigarety boli úplne v pohode. Stavy na nevydržanie prišli až po nejakom týždni. Veď uvidíš ako budeš reagovať.

Prečo nechceš prestať úplne? Veď keď takto vydržíš týžden bez cigarety, potom je blbosť si zapáliť.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no, dnes to boli tri... aj ked som tak nechcel, v podstate to bolo z trucu kvoli istej veci... a uprimne, ta prva po celom dni az tak nechutila :) zajtra to bude dufam uz bez... ono fakt staci chciet a mat myslienky niekde inde a ide to... no som zvedavy, ake to bude po tyzdni bez cigarety, ci to vobec dam :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja to mam blbe v tom, ze spolubyvajuci fajcia... to je potom tazko. Ale ked sa pohybujem v cisto nefajciarskej spolocnosti tak nemam vobec problem s nefajcenim, ak aj na mna pride chut tak zas za chvilu prejde.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Tak uz 4 mesiace som nedal do huby ziadnu cigaretu a som uplne so sebou spokojny, len lutujem tych ludi co na tom ficia stale a ked nemaju cigaretu tak su schopni behat od jedneho cloveka k druhemu len aby si zapalili, chcelo by to spravit nejaku kampan rozsiahlejsieho razu proti cigaretam, pretoze je mi zle ked vidim ako sa blizki a kamarati kvoli tomuto nezmaru trapia.
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

caute niekedy malo kedy si zapalim cigaretu s partiou ale dym potiahnem iba do ust nie aj do pluc lebo ma potom zacne dusit. a dost vela ludi mi povedalo ze mozem mat s toho rakovinu ked taham iba do ust a ze je to skodlivejsie ako tahanie do pluc. A mna by zaujimalo ze co je na tom pravdy vopred dik za info :smt033
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Rakovinu mozes mat aj z fajcenia do ust, aj do pluc
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nie som fajčiar, ale čo máš z toho, že to ťaháš iba do úst a nie do pľúc?

Len sa pýtam, bo napríklad ja, nefajčiar, som si raz dávnejšie dal s jednou fajčiarkou na polovicu :smt033 ... ona bola po polke v "náladičke" a ja som absolútne nič necítil...... v podstate ja to ťahal iba do úst a tak asi nemalo čo účinkovať. Predpokladám, že ten nikotín by mal mať tiež nejaký vplyv na človeka... či?

:)
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

ja tiez niesom fajciar ale ked sa pije a je dobra partia a taha sa dym tak sa aj neham prehovorit :smt033
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Z toho mala co fajcis, urcite nedostanes rakovinu, akurat herpes. To plati aj pre teba brm :P A inak mas pravdu, mal by si to tahat do pluc a snazit sa to tam udrzat, alebo tlacit do hlavy. Inak to nema zmysel :) Pri klasickej cigarete staci slukovat, nemusis nic nikam tlacit :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

brm: dym s cigariet sa ma slukovat - papier totiz dym vyrazne okysli a teda nikotin sa nedokaze vstrebat, preto sa taha do pluc kde sa zneutralizuje (co sa tyka hodnot Ph) a vstrebava sa az pri vydychu (aspon tak mi to raz vysvetlil jeden chemik)
cigary a fajky tymto neduhom netrpia a preto sa tahaju len do ust - vychutnava sa hlavne chut a aroma dymu (navyse je dym silnejsi)
samozrejme aj cigarety sa daju tahat len do ust (pre chut) ale taku dobru cigaretu som asi este nemal aby mi stacil taky zazitok...
KaptMichal
King
King

javatar - cigara by sa nemala tahat niekde medzi usta a hrtan? Neviem ci som spravne popisal tu cast dychacieho ustrojenstva, ale akoby si chcel trochu sluknut no hned prestanes.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no to si po technickej stranke neviem predstavit - ono ked si clovek potiahne do ust tak sa dym (alebo aspon jeho aroma) dostane aj tam, mozno preto si to myslis... aspon teda neviem o ziadnej technike "hybridneho slukovania"
KaptMichal
King
King

Praveze, ked si potiahnes len do ust tak ti to dalej hrtanom nejde vobec, A tymto poloslukom si zevraj spravne vychutnas ciagru. Vzdy som to tahal len do ust ale jeden clovek mi raz povedal, ze sa to robi inak a kedze cigaru fajcim naozaj malo tak som si nechal poradit. Mozno je to bullshit, odvtedy som to neriesil, tak sa preto pytam ci o tom pocul aj niekto iny. :)
Napísať odpoveď