stiahol som si cz titulky a ked ich pustim tak su tie cz vzadu a eng vpredu neda sa to nejako nastavit aby so bolo naopak
robi mi to vo wmp aj v media player classic
titulky
Re: titulky
Síce si to nenapísal ako človek, ale predpokladám, že:
1.) Stiahol si titulky cz a eng rôznej verzie. Riešenie: Nájdi titule na rovnakú verziu v oboch prípadoch.
2.) Stiahol si cz titule a "eng", akože zvuk, ti ide nesúbežne s nimi. Riešenie: Buď nájdi titule na odpovedajúcu verziu filmu (?), alebo ich posuň pri pozeraní napr v BSplayer skratkou Shift+šipka doľava/doprava
Či ešte inak? : D
1.) Stiahol si titulky cz a eng rôznej verzie. Riešenie: Nájdi titule na rovnakú verziu v oboch prípadoch.
2.) Stiahol si cz titule a "eng", akože zvuk, ti ide nesúbežne s nimi. Riešenie: Buď nájdi titule na odpovedajúcu verziu filmu (?), alebo ich posuň pri pozeraní napr v BSplayer skratkou Shift+šipka doľava/doprava
Či ešte inak? : D
ee video je po japonsky a boli v nom eng titulky a som stiahol cz titulky a tie su vzadu a chcem ich dat dopredu
tie anglicke prekryvaju ceske
tie anglicke prekryvaju ceske
Jaj táák... tak ak sú tie anglické titule priamo vo filme, tak to spravíš jedine tak, že české titulky premiestniš niekde inde na obrazovke. So vstavanými titulkami toho veľa nenarobíš. Takže si pozri možnosti tvojho prehrávača a zmeň polohu tituliek