Windows 7 a Wireless
Windows 7 a Wireless
zdravím, mám win 7 a mam ho na nb. Po nainštalovaní win 7 som mal hneď atheros asi nainštalovaný ale nwm kde ho mám najsť v pc (zložku) poradili by ste mi kde ho mam najsť alebo kde nájdem Atheros Wireless na Win7 (pre wifi a blutut)
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7 a Wireless
otázka: čo chceš s tým atheros robiť ????
ak sa chceš pripojiť tak dole v tray je také, že wireless connections na to klik a pripoj sa
BT určite nebude od atheros
MG aký ko*ot mi dal K- za tento post
nečudujem sa že voľby každoročne dopadnú tak ako dopadnú keď aj takíto ľudia môžu voliť
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2010, 10:21)
ak by dotyčnému nedošlo čo chcem týmto príspevkom povedať je, nauč sa vyjadriť čo chceš lebo čo si napísal je pič*vina najväčšieho zrna popíš lepšie problém a niekto ti tu poradí
ak sa chceš pripojiť tak dole v tray je také, že wireless connections na to klik a pripoj sa
BT určite nebude od atheros
MG aký ko*ot mi dal K- za tento post
nečudujem sa že voľby každoročne dopadnú tak ako dopadnú keď aj takíto ľudia môžu voliť
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2010, 10:21)
ak by dotyčnému nedošlo čo chcem týmto príspevkom povedať je, nauč sa vyjadriť čo chceš lebo čo si napísal je pič*vina najväčšieho zrna popíš lepšie problém a niekto ti tu poradí
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7 a Wireless
na ntb máš niekde tlačítko, ktorým sa ti spúšťa wifi, bluetooth alebo obidve naraz (u mňa to tak je). Tak si zapni wifi / bluetooth a dole v tray sa ti zobrazí ikonka a môžeš to používať, keďže mať win 7 a ten si stiahne sám driver.