eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa Dunlop »

amerika, krajina neobmedzených možností...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

slovenska posta je strasny bordel. neprisla mi zasielka z UK, tak som po 30dnoch napisal predavajucemu a ten mi odpisal, ze sa balik vratil spat s nalepkou "Item not claimed". Hlavne ze som mi ziadny papierik od posty neprisiel :x
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Zdravim, potrebujem prihodit do jednej mojej aukcie aby som zvysil cenu. Ak je niekto ochotny tak prosim napiste na ICQ alebo SS. Nemusite kupovat nic. Dik
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Chalani prosim vas, kde to mam napisat..?? Kupil som si jednu vec, zaplatil za nu, lenze neskor mi ta zenska napisala, ze tu vec uz nema, ze si bud mam kupit inu jej vec, aj drahsiu ak chcem, alebo mi vrati peniaze.. Najpr som sa jej spytal, ze ci vobec niekedy bude mat tu vec, ze kludne pockam, a ked neodpisovala, tak som jej napisal, nech mi vrati prachy... Lenze tiez neodpisuje uz dva tyzdne.. vyse.. Tak neviem co s tym.. Nieje to moc prachov, kolo 25e, ale aj tak.. Viem, ze raz som riesil nieco cez live pomoc, ze som normalne s niekym pisal si, len teraz neviem kde to je.. je tam milion veci, co robit, ak ti nepride nejaka vec, lenze tam chcu po mne cislo, a volat mi, coz ja zrovna nechcem.. Vdaka moc za rady..! :oops:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

cinges napísal:Chalani prosim vas, kde to mam napisat..?? Kupil som si jednu vec, zaplatil za nu, lenze neskor mi ta zenska napisala, ze tu vec uz nema, ze si bud mam kupit inu jej vec, aj drahsiu ak chcem, alebo mi vrati peniaze.. Najpr som sa jej spytal, ze ci vobec niekedy bude mat tu vec, ze kludne pockam, a ked neodpisovala, tak som jej napisal, nech mi vrati prachy... Lenze tiez neodpisuje uz dva tyzdne.. vyse.. Tak neviem co s tym.. Nieje to moc prachov, kolo 25e, ale aj tak.. Viem, ze raz som riesil nieco cez live pomoc, ze som normalne s niekym pisal si, len teraz neviem kde to je.. je tam milion veci, co robit, ak ti nepride nejaka vec, lenze tam chcu po mne cislo, a volat mi, coz ja zrovna nechcem.. Vdaka moc za rady..! :oops:
Aky ma feedback ?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

IMI napísal: Aky ma feedback ?
Taa, 100%.. predala uz par veci, bol tam aj jeden typek, ktory mal presne to iste, co ja, dal jej negativny feedback, lebo vec neobdrzal, ale vratila mu prachy...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

1.) Ze ma 100% nic neznamena ak ma napr. 3 hodnotenia.
2.) Ako moze mat 100% ked jej dal chlapik negativny feedback?
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:1.) Ze ma 100% nic neznamena ak ma napr. 3 hodnotenia.
2.) Ako moze mat 100% ked jej dal chlapik negativny feedback?
joj,.. neutralny som chcel napisat.. pardon... :oops: a tak, ja viem ze to nic neznamena, to uz je jedno, ja len, ze co robit ted... Ci sa to da aj inak, bez toho, aby mi z ebayu volali..?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zdravim, ako ukoncim dispute na PP ? Lebo veci mi uz dosli vsetko je OK tak by som to chcel ukoncit.

//autoeditácia príspevku (08 Máj 2010, 14:11)
vazne neviete ako na to ? :(
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

sak chod na paypal, najdi si tu platbu na ktoru si dal dispute a tam mas dve moznosti, nieco v zmysle tovar mi prisiel chcem zrusit dispute alebo tovar neprisiel chcem prejst na claim...

///inak co hovorite na toto mne sa to nejak nezda

http://cgi.ebay.com/New-Converse-All-St ... 010wt_1165
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

to, ze je to bez krabice znie vtipne :)) ale inak to vypada seriozne, ked si pozries feedbacky na tie boty..
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

V sobotu som vydrazil jednu vec (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT), zaujalo ma hlavne ze je to z Madarska cize by to tu mohlo byt za par dni. Predajca ma bohuzial len jeden feedback. Problem je v tom ze predajca mi uz od kupenia neodpoveda na spravy ani neoznacil balik ako odoslany. Je nieco co mozem robit alebo len cakat? Keby ma vacsi feedback tak sa neznepokojujem aj keby neodpoveda no takto je to dost divne. Mam cakat ci sa neozve? Respektive kedy mam od paypalu narok na dispute?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Nárok na dispute máš do 30 dní od odoslaní platby. Keby som ani po týždni nevidel, že to predajca odoslal, hneď by som založil dispute...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ok pockam do piatku ak sa neozve tak zalozim dispute, myslim ze to ze predajca nekomunikuje je dostatocny dovod na dispute.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Chcem sa opytat tych co aktivne predavaju (kupuju) na Ebay, kde sa da nastavit (a ci vobec) aby mi chodil e-mail ked dostanem feedbeck od obchodneho partnera. Ked som cosi kupil cez Aukro, tak mi feedback prisiel automaticky.
Na Ebay len zbadam, ze sa mi zvysilo "cislo"
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Scorpion90 napísal:Chcem sa opytat tych co aktivne predavaju (kupuju) na Ebay, kde sa da nastavit (a ci vobec) aby mi chodil e-mail ked dostanem feedbeck od obchodneho partnera. Ked som cosi kupil cez Aukro, tak mi feedback prisiel automaticky.
Na Ebay len zbadam, ze sa mi zvysilo "cislo"
Toto presne neviem, ale viem, ze automaticky ti pride sprava ked dosiahnes nejake "okruhle" cislo. Mne zatial prisiel email ked som mal feedback 5,10 a 15. Viac hodnoteni nemam :-P . Takze ti neviem povedat :P .

//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 20:44)
Zdravim,
pisal som jednemu predajcovi ze mam zaujem o jeho item.Lenze on neposiela na Slovensko tak som mu napisal ze ci by vedel poslat a on mi na to odpisal toto: Hi, it would be £11.50 to post to Slovakia, this is International Signed for'. I woudl obtain a receipt, however I will not be responsible for delivery of the item. Regards. . Neviete mi to prelozit lebo tomu nechapem. Diky :) ... Ak som sprachvne pochopil on mi to na SVK posle za 11,50 libier ale nebude zodpovedny za dorucenie. Tomu nerozumiem, ked on to posle tak prist to musi ci jak ?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemusi, malo by :D Ked to posle tak za dorucenie nebude zodpovedny on ale posta. Napis mu ze je to samozrejmost a ze to beries.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdravím. sry nechce sa mi čítať 25 strán,tak sa opýtam takto.
Prvý krát by som rád nakúpil cez e-bay na uplinkove doporučenie.
Jedná sa mi o program Adobre Premiere Pro CS3. Konkrétne, dajme tomu tento http://cgi.ebay.com/Adobe-Premiere-Pro- ... 19bcd844f0

Je tam písané Duration: 7 days. Rád by som vedel čo to znamená. Ja som si to vysvetlil tak, že je to 7dňová verzia. To je asi hlúposť, nie? Mohli by ste mi teda prosím niekto vysvetliť čo to tam znamená? Nejaké základné veci ohľadom e-bay nakupovania atď... Ďakujem
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Kde je v tom linku Duration? Nejak to tam neviem najst, ale v podstate by to malo znamenat dlzku trvania aukcie, a nie dlzku trvania produktu :)

Inak v tom linku su 3 dost zavazne chyby, pre kt. by som ten produkt nekupoval (vlastne sa ani neda)

1. predajca ma nulovy rating, co nznamena znacny risk pri kupe
2. Neposiela do zahranicia iba v ramci USA
3. je tam vela ponuk uz, co moze vyrazne zvysit cenu

A mala rada. Osobne by som sa pri tomto produkte poobzeral po europe napr. ebay.co.uk alebo ebay.de atd..
Inak sa nevyhnes plateniu cla pravdepodobne.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Musíš kliknúť na 14bids

Aha. No tak ďakujem. Netušil som že je to i Europska záležitosť :oops:
Napísať odpoveď