ako je možné že ked v utorrente obmedzím upload stream automaticky mi to zníži download stream a pritom mám linku ktorá má chodiť tak že je jej to jedno..v praxi že ked obmedzím upload tak download má ísť naplno ja nechápem:( a ono to tak chodilo s natavením nieje nič kukal som to
utorrent a rýchlosť
utorrent a rýchlosť
prosím vás vysvetlí mi tu niekto tuto anomáliu? lebo ja nechápem!
ako je možné že ked v utorrente obmedzím upload stream automaticky mi to zníži download stream a pritom mám linku ktorá má chodiť tak že je jej to jedno..v praxi že ked obmedzím upload tak download má ísť naplno ja nechápem:( a ono to tak chodilo s natavením nieje nič kukal som to
Re: utorrent a rýchlosť
tak neobmedzuj upload stream... toto co popisujes je uplne normalne spravanie (nastavenie) bt klientov... v skratke, ak mne posiela jozko data velkou rychlostou a ferko pomaly tak aj ja budem uprednostnovat jozka (rozumej vyhradim mu vyssiu prenosovu rychlost mojho uploadu)...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zvys pocet peerov na jeden torrent, pripadne zniz.
Poslednú dobu keď niečo doťahám z Cztrackeru, tak po skončení mi to neuploaduje. Do teraz som s tým problém nemal, vždy som to nechal cez noc zapnuté nech ide nejaký upload. Už asi druhý týždeň to jednoducho nič nerobí. Kde by mohol byť problém?
lukas9206 - vela seederov a malo resp ziadni peery
nic neobvykle
nic neobvykle
Ked nikto netaha, tak nemas komu uploadovat. Smola.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak si na czt tak si ešte skontroluj, či si aktív, ja mám so seedom tiež problémy, ale do ratia 1 to nieje problém potiahnuť