sa mášrochedo napísal:dnes som zahral a padlo mi spolu nejakych 5 itemov - aj ta nova zbran pre soldiera a demomana ktora capuje 2x rychlejsiekonecne to funguje poriadne
Team Fortress 2
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
vobec som ti nepochopil o com vravisViliam Farkaš napísal:teraz sa snazim vycraftit ambassador:D
videl som v jednom videu ako vycraftil The Gunboats z class a secondary weapon slot tokenu a pridal k tomu este scrap metal (lvl1) a skusam to iste ale namiesto secondary mam primary a namiesto soldier class tokenu mam spy
myslite ze to vyjde- ja osobne pochybujem ale dufam
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 14:45)
ja hram aj 10 a jedine mi padne cokolada ktoru uz mam.a to aj 3 kratlolamajens napísal:vsetci ake haluze a ja hram dve hodiny a padne mi jedna vec WTF!?
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 14:47)
co je to craft a ako sa craftuje?same nove veci sa dozvedam a to uz hrajem snad 5 mesiacovTailor napísal: camera beard + camera beard = hat, craftni xD
-
Tailor
Medium Star
http://tf2wiki.net/wiki/Craftingcitizen napísal: vobec som ti nepochopil o com vravismozes nejako snad zvysovat silu tvojej osoby ci co fakt nechapem
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 14:45)
ja hram aj 10 a jedine mi padne cokolada ktoru uz mam.a to aj 3 krat
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 14:47)
co je to craft a ako sa craftuje?same nove veci sa dozvedam a to uz hrajem snad 5 mesiacov
skus to este opisat cumim nato ale zeby chapal 
a ja tomu stale nechapem..idem to zapnut a pohram sa stym...inac ja si duplicitne najdene veci vzdy mazem...dobre robim?..mam teraz z toho zly pocit
duplicitne veci mozes vykraftit... v skratke - zoberes tri predmety od tej istej classy - vycraftis ich - dostanes scrap metal... spravis to este dvakrat mas 3x scrap metal - vycraftis 3x scrap metal - dostanes reclaimed metal - ked vycraftis 3x reclaimed metal dostanes refined metal a ked vycraftis 3x refined - dostane random ciapku - ale s craftenim sa da vselijako kombinovat - toto som dal len ako jeden z najrychlejsich sposobov na ziskanie ciapky
mozem craftovsat len s vecami od jednej postavy?ci sa da kombinovat heavy natascha medic kritz a spy hodinky?napr
môžeš craftovať aj navzájom ale príklad si uviedol zlý 
-
Drdek
Expert
to že ich mažes robíš tu najhoršiu veccitizen napísal:a ja tomu stale nechapem..idem to zapnut a pohram sa stym...inac ja si duplicitne najdene veci vzdy mazem...dobre robim?..mam teraz z toho zly pocit
ako viem co mozem miesat medzi sebou.okrem zdroja wiki?Opak napísal:môžeš craftovať aj navzájom ale príklad si uviedol zlý
//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 16:29)
my nieco hovor a ja stale ze naco mi bude trikrat natasha sak ju vymazem..uz som takto vymaal snad 30 veci
no uvidime comim nato a snazim sa pochopit.dorbe skusim nazbierat zase itemy a pustim sa do toho.thxalot
haha lol prave som nasiel kritzgrieg a bunch punch plechovku :p
haha lol prave som nasiel kritzgrieg a bunch punch plechovku :p
-
Tailor
Medium Star
Stranka so super fake itemamy :
http://www.tf2ci.com/index.html
http://www.tf2ci.com/index.html
srandisti
napr. tie vrhacie noze(The Avenger (Spy-Melee-Weapon) tak to by nebol zly napad
-
Runes
Addict
abo ta cedulka spy na chrbat :-DDD pripadne gitaru
to uz vidis jak si buchas po sentry gitarou ked ho stavas 
tak to craftovanie musi byt dost narocne na cas ked si mas vytvorit ciapku nie?
ja to uz hrajem 4 hodiny a nic este