Mate Tattoo?
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
tak už je ďalšie majstrovské dielo na svete ..
Nechcem rypat ale ja by som si nikdy nedal vytetovat nieco co uz ma niekdo iny, alebo nejaku tribal debilitu. Aky to ma zmysel? Take veci ste si mali lepit na peracniky ked ste boli na prvom stupni 
Blitzkrieg to tetovanie je uz hotove, alebo sa este bude nejako dokoncovat ? Vypada to pekne, ale na moj vkus je to malo farebne 
-
blitzkrieg
Professional
hej hej je to dokončené...máš pravdu tej farby tam nieje veľa ale to len z toho dôvodu že takto to je krajšie ..kebyže to je nejaký "happy" šašo ..tak možno vtedy by mi tam pasovalo viac farieb ..ale každý podľa svojho v kusuheinrich napísal:Blitzkrieg to tetovanie je uz hotove, alebo sa este bude nejako dokoncovat ? Vypada to pekne, ale na moj vkus je to malo farebne
Pekná práca páči sa mi to 
-
mr_margera
Medium Professional
kríže sa mne osobne nepáčia, ale tie haluze po bokoch sú skvelé
-
nestik
Medium Professional
Mne sa páči hlavne ten kríž
neviem ako idu draky dokopy s krizom, ale co uz... keby tam bolo namiesto kriza nieco ine, tak fajn
Mne sa nepaci ani jedno z vyssie zmienenych, sorry...
-
blitzkrieg
Professional
to moje si už niekde videl ?Gangy napísal:Nechcem rypat ale ja by som si nikdy nedal vytetovat nieco co uz ma niekdo iny, alebo nejaku tribal debilitu. Aky to ma zmysel? Take veci ste si mali lepit na peracniky ked ste boli na prvom stupni
A preco si myslis ze som hovoril prave o tebe?blitzkrieg napísal: to moje si už niekde videl ?
-
blitzkrieg
Professional
len mi to tak vyzneloGangy napísal: A preco si myslis ze som hovoril prave o tebe?
-
Eru
Light Professional
Tak rad by som sa v blizkej dobe odhodlal na svoje druhe tetovanie, chcel by som ho na predlaktie a bol by som rad keby to malo nieco spolocne s hudbou... co hovorite na toto? pripadne ak ste videli nieco lepsie skuste hodit obrazok 
-
bajlachVranof
Novice
No ja doraz mam 18 a urcite si chcem do buducna potetovat obe ruky... od hora az po spodok... co tam este bude neviem ale pride vsetko casom 
Vnutrna cast kriza posobi dost zle, nepresne tvary, nechapem ci to je naschval... ale ak ano tak to nemalo byt robene potom...
A potom tie veci okolo, to povazujem za spicku ladovca medzi spatnymi kerkami... ako bolo spomenute... jedine tak na peracnik!
A potom tie veci okolo, to povazujem za spicku ladovca medzi spatnymi kerkami... ako bolo spomenute... jedine tak na peracnik!
okrem toho že by som sa za to hanbil tka je to podla mna malo prepracovane ...
ja nvm ale ked si dam niečo na telo na celý život tak niečo čo ma premna nejaky význam ale nechapem aky može mať toto pre niekoho význam .......
ja nvm ale ked si dam niečo na telo na celý život tak niečo čo ma premna nejaky význam ale nechapem aky može mať toto pre niekoho význam .......
podla mna je to lepsie ako vselijake napisi, motta, mena, cisla a co ja viem ake blbosti
Tak keď sa ti to páči, tak si to daj vytetovať. Je to len tvoje rozhodnutie