Praskanie v kolene
Re: Praskanie v kolene
alebo JoJo cukriky 
Ja som mal to isté asi pred 2 rokmi a doktor mi doporučil jesť pravidelne rybičky v tých konzervách v rajčinovej omáčke.Jedol so mto do tyzdna asi tak 2-3x a po pol roku mi to krásne ustúpilo a nemám s tým vôbec problém
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kolena mi pukaju odmalicka. Niekde som cital, ze ten zvuk je sposobeny vzduchom, resp plynom, ktory sa nazhromazdi v nejakej komorke a pri istom pohybe je vytlaceny, co je na tom pravdy neviem, samemu sa mi to velmi nezda lebo ten zvuk mi pripomina skor kost o kost.
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ziadne doplnky, ako arthrostop na to nepomahaju, sam som pojdeol uz niekolko baleni. Otazka je, ci je to degenerativne a ci za 20 rokov budem este vediet chodit. To ale asi napisem az o 20 rokov. Kym to neboli, neriesim.
Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ziadne doplnky, ako arthrostop na to nepomahaju, sam som pojdeol uz niekolko baleni. Otazka je, ci je to degenerativne a ci za 20 rokov budem este vediet chodit. To ale asi napisem az o 20 rokov. Kym to neboli, neriesim.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
IC3 - rybičky v tomate
??? Výborne, motivácia ich konzumovať častejšie a pravidelne (myslíš, že majú aj preventívny účinok?)
Ja mam podobne problemy s prstami,rukami,nohami,krkom a bla bla komplet cely clovek tusim
Rameno mi najviac preskakuje a bedrove klby ked zdvihnem nohu alebo tak...pocul som,ze plavanie je dobre na klby...tak som zacal plavat a zacali ma boliet bedrove klby, len neviem ci su presilene alebo nieco vaznejsie. Este davnejsie som bol na magnetickej rezonancii a povedali,ze klb je v pohode,ale cim to je,ze to robi tak to netusi nikto...
-
ej_do_dabla
Light Expert
zbehni ku ortopédovi... môže to byť aj hypermobilita, ak ti pukajú aj iné kĺby.
Stoporko - Áno tie tie v tomate
Či to má aj preventívne účinky neviem ale občas si kúpim konzervu s cibulkou na drobno nakrájanou mňam mňam
Pre istotu aby sa mi to uź nevrátilo
Či to má aj preventívne účinky neviem ale občas si kúpim konzervu s cibulkou na drobno nakrájanou mňam mňam
-
janusQa_174
Novice
ahojte,mám taký menší problém...
pri pohybe mi neustále praská v kolene a občas je to dosť bolestivé... Opakuje sa to už niekoľko mesiacov... Nie vždy to bolí, ale keď to už začne tak to trvá aj pár dní...
Mohlo by to býť aj niečo vážnejšie ako nepríjemná bolesť? ...
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2013, 19:20)
občas sa stane to isté aj s lakťom... a potom nemôžem zohnúť ruku...
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2013, 19:20)
občas sa stane to isté aj s lakťom... a potom nemôžem zohnúť ruku...
-
senator8008
Light Star
Ja som mal podobný problém, nakoniec sa ukázalo, že to bola cysta.
-
janusQa_174
Novice
cysta.. a liečba?
-
senator8008
Light Star
Boli 2 alternatívy. 1. Lieky (ktoré našťastie zabrali) 2. Operácia