pred tyzdnom mi prisiel pc z opravy nieco bolo s harddiskom
dneska zapnem pc a vyskoci mi toto nic som neodinstaloval ani som nic nerobil so system32
hal.dll
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: hal.dll
Toto by malo zabrat
http://www.computing.net/answers/window ... 84531.html
If you get an error regarding a missing or corrupt hal.dll file, it might simply be the BOOT.INI file on the root of the C: drive that is misconfigured
1. Insert and boot from your WindowsXP CD.
2. At the first R=Repair option, press the R key
3. Press the number that corresponds to the correct location for the installation of Windows you want to repair. Typically this will be #1
4. Type bootcfg /list to show the current entries in the BOOT.INI file
5. Type bootcfg /rebuild to repair it
6. Take out the CD ROM and type exit
If you get an error regarding a missing or corrupt hal.dll file, it might simply be the BOOT.INI file on the root of the C: drive that is misconfigured
1. Insert and boot from your WindowsXP CD.
2. At the first R=Repair option, press the R key
3. Press the number that corresponds to the correct location for the installation of Windows you want to repair. Typically this will be #1
4. Type bootcfg /list to show the current entries in the BOOT.INI file
5. Type bootcfg /rebuild to repair it
6. Take out the CD ROM and type exit
-
Michaelo
Hardcore addict
Zdravím,
sused prišiel ku mne s rovnakým problémom.
Opravil som to a dostal som sa do Windowsu. Všetky ovládače nainštalovalo ale po reštarte notebooku mi znova vypisuje error s daným súborom.
Ako to opraviť trvalo? Reinštall nechce.
Edit://
Po piatom Reštarte mi to zasa načítalo windooze. Skúsim sa pozrieť priamo na boot.ini a daný súbor ale nechápem ako to je možné že raz to ide a raz nie.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 16:41)
Ok už viem ako to že to raz ide a raz nie
Mne to nahodilo akoby ďalší windows (možnosť systému pri zapínaní) no nie je tam níč len prázdne miesto tak som automaticky zapínal možnosť 2 kde bolo napísané WINDOWS XP no tá nefunguje. Fachčí tá prvá. hh
Bude to tým že som v recovery konzole nenastavil názov windowsu
sused prišiel ku mne s rovnakým problémom.
Opravil som to a dostal som sa do Windowsu. Všetky ovládače nainštalovalo ale po reštarte notebooku mi znova vypisuje error s daným súborom.
Ako to opraviť trvalo? Reinštall nechce.
Edit://
Po piatom Reštarte mi to zasa načítalo windooze. Skúsim sa pozrieť priamo na boot.ini a daný súbor ale nechápem ako to je možné že raz to ide a raz nie.
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 16:41)
Ok už viem ako to že to raz ide a raz nie
Mne to nahodilo akoby ďalší windows (možnosť systému pri zapínaní) no nie je tam níč len prázdne miesto tak som automaticky zapínal možnosť 2 kde bolo napísané WINDOWS XP no tá nefunguje. Fachčí tá prvá. hh
Bude to tým že som v recovery konzole nenastavil názov windowsu
Skus reinstall, ale co som mal nedavnu skusenost, tak hal.dll sa objavil pri chybe disku. Skus reinstall Win a potom otedtuj disk cez HD Tune, podla mna bude v tahu disk.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie. Prisiel som na to ze mi to vytvorilo dalsi "system" ktory ked nastartujem tak to ide v poho no ja som mu nedal meno takze som si to nevsimol hned.