odinstalovanie hier
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
odinstalovanie hier
zdravim
mam takyto problem mam zopar starsich hier nainstalovanych ale ked ich idem vymazat (napriklad AVP 1) tak sa mi nedaju napise mi toto The log file "C:\Program Files\Fox\Aliens vesus Predator\Uninst.isu" is not valid or the data has been corrupted. Unninstallation wil not continue.
ked si to prelozim tak viem co to znamena ale neivem ako to napravit ako to odinstalovat skusal som aj preinstalovat ale nepomohlo kamarat mi poradil ze odobrat registre ale neviem ako sa to robi a uz tie hry v pocitaci nechcem zavadza mi to tam a zbytocne zabera miesto vie mi prosim vas niekto pomoct?pls
mam takyto problem mam zopar starsich hier nainstalovanych ale ked ich idem vymazat (napriklad AVP 1) tak sa mi nedaju napise mi toto The log file "C:\Program Files\Fox\Aliens vesus Predator\Uninst.isu" is not valid or the data has been corrupted. Unninstallation wil not continue.
ked si to prelozim tak viem co to znamena ale neivem ako to napravit ako to odinstalovat skusal som aj preinstalovat ale nepomohlo kamarat mi poradil ze odobrat registre ale neviem ako sa to robi a uz tie hry v pocitaci nechcem zavadza mi to tam a zbytocne zabera miesto vie mi prosim vas niekto pomoct?pls
-
hrban
Addict
Re: odinstalovanie hier
pusti scandisk zapni všetky možnosti potom to skús vymazať
-
Thief211
Light Star
a ako to spravim? som lama takze potrebujem mat povysvetlovane 
-
hrban
Addict
pravý klik na disk -> vlastnosti-> nástroje-> check for errors (hneď to prvé) obe možnosti odfajkni a daj start
-
Soviet
Darca
Popripade skus aj chkdsk
Start --> Spustit --> napises cmd a tam napises chkdsk
Ked budes chciet spravit na viacerych diskoch tak len do toho cmd napises nazov disku..cize d: c: e: a pod
Ked budes chciet spravit na viacerych diskoch tak len do toho cmd napises nazov disku..cize d: c: e: a pod
-
Thief211
Light Star
nepomohlo :-/hrban napísal:pravý klik na disk -> vlastnosti-> nástroje-> check for errors (hneď to prvé) obe možnosti odfajkni a daj start
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2010, 17:23)
daj to a nic sa nedeje neviem precoSoviet napísal:Popripade skus aj chkdsk
tak ideme trochen na to drastickejsie ale efektnejsie pouzijeme daky sofgt a udrzbu systemu.osobne mam naj skusenosti so softom advanced system total care je to genialny nastroj na taketo veci precosti zametie upravi vsetko a spraci poriadky aj v registroch
-
Thief211
Light Star
a pomoze? jak ze sa to vola?
vola sa advanced system total care chvalim hlavne tzv turbo mod ktory povypina vsetky zbytocne procesy v kompe a tak ziska aj 50MB na RAM
-
Thief211
Light Star
spravil som to ale nepomohlo ale paradny program musim povedat diky za tip
pomohol v inom smere
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2010, 17:48)
ziadne napady? nikto nic?
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2010, 17:48)
ziadne napady? nikto nic?
daj do kosa co chces odstranit,vyprazdni kos,stiahni si ccleaner a uprav si registry...POZOR PRI CISTENI REGISTRY!!!,daj tam backup ked nieco by sa stalo...
-
drewodrewo
Medium Star
na takéto veci používam toto http://www.revouninstaller.com/ a som s tm zatial spokojný
good luck