Za vašu pomoc vopred Ďakujem
Tlačiaren - USB probém
Tlačiaren - USB probém
Hojte, tak som tu zas s dalším problémom. Tento krát je to tlačiaren. Kúpil som novú HP Photosmart B109 a-m, postupoval som podla návodu, ale zasekol som sa v jednej časti kde mám pripojiť USB kábel k PC, lenže PC sa správa ako keby žiadna tlačiaren nebola k PC pripojená. Ten istý problém som mal aj so starou tlačiarnou + PC neregistruje ani USB klúče, MP3... iba myš a klávesnicu
. Čím to môže byť? Mám staré ovládače na USB? Alebo čím vlastne?
-
Space5800
Medium Professional
Re: Tlačiaren - USB probém
myš, klávesnicu maš tiež pripojenú cez USB?
Samozrejme 
neni tu moznost, ze tlaciaren ma port USB 3.0 a tvoja doska ho nepodporuje?
Podla mna nie lebo tie USB kluce su dost stare a su USB 2.0. Je mozne ze by moja doska nepodporovala USB 2.0? To predsa nieje mozne lebo aj moja mys aj klavesnica su 2.0 a funguju normalne.
Hm, tak to bude problem inde... To uz prechadza za hranice mojich znalosti, len co ti poradim je to, aby si sem dal link na svoju dosku a svoju tlaciaren, niekto skusenejsi ti isto poradi...
-
Space5800
Medium Professional
tlačiarňou to asi nebude keď ma problem aj s inými vecami... btw tu istú mam aj ja 
Tak pomôže mi niekto? Súrne tu tlačiaren potrebujem.
-
Space5800
Medium Professional
A nemôže byť problém aj vo windowse? Hodiť tam nejaký linux a skusiť to, za to nič nedáš
-
wintermute
Light Star
skús postupovať podľa návodu až po pripojenie USB a pripoj ho. Ak ho tak do 2min nenájde, tak choď do správcu zariadení (start\spustiť napíš devmgmt.msc OK) rozklikni si Universal serial bus controllers ak tam neuvidíš svoju tlačiareň, tak klikni na Universal serial bus controllers pravým a daj scan for hardware changes
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked tak skus tuto utilitu...Stopni USB service, odinstaluj USB, restartuj PC, nainstaluj USB a uvidis ci to pomohlo.
http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/316 ... .42KB.html
http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/316 ... .42KB.html