P: telefón z ponuky Orange

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

P: telefón z ponuky Orange

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

čaute takže nakoľko som zistil (mimo tohto fóra), že by záujem a telefón z akcie bol, tak som sa rozhodol spraviť P: thread...

cena za telefón by bola následujúca...rozhodol som sa, že budem brať do úvahy ceny telefónov, v akých ich ponúka ORANGE ale zhodím z ceny telefónu 20%...čiže ak bude mať telefón predajnú cenu 200€, tak z neho spustím 40€...tie percenta platia pre telefóny do sumy 300€...ak bude telefón nad 300€, tak zhodím z ceny maximálne 15%...čiže ak bude mať telefón predajnú cenu 500€, tak z neho spustím 75€...o cenách nezjednávam...ak môžte mať telefón odniekiaľ lacnejšie, tak mňa to vôbec nezaujíma...

taktiež súhlasím aj s tým, že telefón by som poslal poštou na náklady kupujúceho...ale mám svoju podmienku...ak ho bude chcieť niekto poslať poštou, musí mi najprv poslať na účet polovicu dohodnutej sumy k danému telefónu...ak s tým niekto nesúhlasí, tak nech ma ani neprosí o to, aby som telefón poštou poslal...touto "zálohou" sa chcem ochrániť pred možnosťou zrušenia dohody...nepotrebujem aby sa mi stalo, že vyberiem nejaký telefón a záujemca si to potom rozmyslí a povie mi, že už o neho nemá záujem...najideálnejšie by však bolo osobné prebratie telefónu v predajni ORANGE buď v PK alebo niekde v BA...záleží na dohode...

otvorené to tu zostane maximálne do 10.5.2010...po tom dátume si ja pôjdem vybrať paušál, a ak sa s nikým nedohodnem, tak akýkoľvek telefón zostane pre niekoho z mojej rodiny...

cena, moje podmienky a dátum, do ktorého to chcem nechať otvorené sú tu...ak budú nejaké otázky, tak ich poprosím do SS...do threadu nech píšu iba čisto záujemcovia ak budú...

a ešte aby som nezabudol, ponuku mám aj mimo tohto fóra...

//autoeditácia príspevku (25 Apr 2010, 22:35)
takže vypíšem tu telefóny, ktoré by som mohol vziať, a ceny, ktoré si za ne predstavujem...

Sony Ericsson XPERIA X10 - 400€
Sony Ericsoon Vivaz - 300€
Sony Ericsson W995 - 250€
Samsung Galaxy Spica - 210€
Samsung i8000 Omnia II - 300€
Samsung Jét - 200€
LG KM900 Arena - 230€

iné telefóny su není pre mňa zaujímavé, ale ak by bola dobrá ponuka, vedel by som sa dohodnúť aj na inom telefóne...
Thend
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: P: telefón z ponuky Orange

Príspevok od používateľa Thend »

nejaká Nokia sa tam nenájde ?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Re: P: telefón z ponuky Orange

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

prosím o LOCK tohto threadu...mimo fóra sa nazbieralo dosť záujemcov na iPhone 3GS 16GB za sumu 400€...týmto tu oficiálne ukončujem ponuku...
Zamknuté