I/P/V Doska Intel, DDR2 pamäte

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: I/P/V Doska Intel, DDR2 pamäte

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Ja nikam volat nebudem aby som si este minal svoje peniaze. Redukcia stoji 4 eura, to mas este menej ako hodnota ramiek co ti prisli s doskou, alebo mi posli naspat ramky a ja ti poslem 4 eura na redukciu. Ja som bol v tom ze doska co predavam je JO, kedze tak som ju aj tak kupil, a neriesil som ci to malo DVI alebo VGA konektor a okrem toho konektora su uplne identicke Naviac pri kupe si hovoril ze tam ides dat externu kartu a naraz s integrovanou ju prevadzkovat ajtak nemozes, a teraz sa doslova chytas slamky aby si ju mohol vratit spat, kedze si pri tom nastavovani BIOSu nieco asi po*ral takze tvoje argumenty povazujem za neopodstatnene !

Ja som tu na fore aj mimo fora predal uz x veci za x eur a mna fakt nevykupi predaj jednej blbej dosky za necelych 30E

Ja si za svojim predajom stojim a som ochotny urobit napravu co sa tyka tej redukcie kedze uznavam ze tam je VGA a nie DVI aj ked som o tom nevedel.
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa bakusgabor »

tak to je uz tvoj problem, ja zabalim tak ako bol, zajtra poslem 1 triedou naspat komplet! hned ako prisla doska uz NEDALO SA ULOZIT BIOS!! NEUKLADA!! BATERKA ODMERANA A MA 3.00V!Takze doska je Chybná kus! asi chipset!
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Nic nieje chybne ! Ak by bol vadny chipset tak sa do biosu ani nedostanes ! Vopred ti hovorim ze ziadnu zasielku nepreberiem... Taktiez by ma zaujimalo co take sa tam snazis ulozit, a preco nemozes pracovat na defaultnych nastaveniach.
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

ale dneska som uz skusal, a bol som v biose a bola tam takaa ze Power ON tak hore, a bol tam taky ze boot z lan a nastavil som a teraz zapne a jeden taka mala ciarka je tam a dalej neide :( :( tak neviem co to je.
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

No to je asi preto ze presiel startup BIOSu a snazi sa najst medium z ktoreho by bootovalo - CD,USB, HDD. Netusim sice preco si nastavil bootovanie z LAN ale treba sa klasicky dostat do BIOSu bud tlacistkom Delete alebo F2 alebo F1 a nastavit na bootovanie CD respektive HDD
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

oky diky skusim

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2010, 15:37)
no doska ide,ale blbne, ked dam restart nenabehne a musim vypnut a znova zapnut
Zamknuté