Moja tlupa? Ked ta ma kazdy za uchyla neznamena ze to musi byt tlupa, skor ze nim naozaj si.cuteSTYLE69 napísal:Teraz si trápnyako celá tvoja tlupa, že ?
A inak ako tvoje komplexy ? Už ti pomohli, či sa ani nedá ?
Postup na tuto tipovaciu kart. hru - mozna realna vyhra ...?
Re: Postup na tuto tipovaciu kart. hru - mozna realna vyhra ...?
Gangy, ako.. inokedy s tebou suhlasim.. ale mal by si vediet, ze ako gantleman by si damu nemal urazat, a to plati aj ked si nie si isty pohlavim.
Kazdopadne ma fascinuje, ked najnarusenejsi uzivatel tohto fora ktory ani nevie ci je chlap ma tu odvahu niekomu pisat o komplexoch. To je ako keby ti polmetrovy trpazlik nadaval ze si skrcek.
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chlapci nejako sa táto téma zvrhla.
no inak už niekto skúsil nahrať nejaké tie body? Lebo ja stále prehravam.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Vždy sa zvrtne keď tu príde veĺké ego typu Gangy a pod.Adulko1 napísal:Chlapci nejako sa táto téma zvrhla.no inak už niekto skúsil nahrať nejaké tie body? Lebo ja stále prehravam.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2010, 16:14)
Si naozaj vtipnými-chau napísal:Gangy, ako.. inokedy s tebou suhlasim.. ale mal by si vediet, ze ako gantleman by si damu nemal urazat, a to plati aj ked si nie si isty pohlavim.
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2010, 16:20)
Aspoň neklam sám seba. Si strašne namyslený ale stále som neprišiel čím to je ? Si malý alebo máš ho malého alebo ťa doma bili ? A ešte k tomu si strašná virtuálna naivka. Okrem toho sa mi zdá, že si viac obľúbený než ja.Gangy napísal:Ved ak to prezeniem tak mu poslem kyticu ruzi s analnym kolikom a hned budeme kamarati.
Kazdopadne ma fascinuje, ked najnarusenejsi uzivatel tohto fora ktory ani nevie ci je chlap ma tu odvahu niekomu pisat o komplexoch. To je ako keby ti polmetrovy trpazlik nadaval ze si skrcek.
O hnojku mi dnes povedal kamoš šúľal som sa smiechom
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ja sa už učiť nemusím. Mám po výške. 
Tak teraz si ma uuuplne rozobral, normalne neviem co mam napisat, tak si ma sundalcuteSTYLE69 napísal: Aspoň neklam sám seba. Si strašne namyslený ale stále som neprišiel čím to je ? Si malý alebo máš ho malého alebo ťa doma bili ? A ešte k tomu si strašná virtuálna naivka. Okrem toho sa mi zdá, že si viac obľúbený než ja.
O hnojku mi dnes povedal kamoš šúľal som sa smiechom