Apple/Mac

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Apple/Mac

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Zeby predam moj pro a kupim novy ? :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Zdravim, tak uz aj ja patrim medzi jablckarov, od predvcera mam macbook pro 13,3 (2,26 Ghz , ...) no a som zatial velmi spokojny. co sa tyka kvality displaya som uneseny, proste sa to musi zazit :) cez vikend chcem skusit editovat/vytovorit nejake video v baliku iLife, ma to byt vsetko intuitivne, tak uvidime co nieco spravim :P

Presiel som z win, a preto hladam nejake info ako sa vlastne v mac robi, takze som chcel aj nejaku literaturu, cpress ma jedine kompletneho sprievodcu systemom mac os leopard, neviem ci sa to ale oplati kupovat ... nema niekto skusenost ?

thx
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som skor praktik ako teoretista/teoretik (??) :D...preto odporucim proste skusat co chces :) Nesrat sa s knizkami, stale mi prisli zbytocne, vacsinou to zistis vsetko sam pripadne si nechas poradit na mac diskusiach, pripadne potrebne fakty vygooglis aj sam.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Na apple webe nájdeš veľa tutoriálov a aj v samotných aplikáciach je ich viac než dosť =)
Odporúčam vyskúšať garage band :lol: A tam potom je funkcia magic garage band..

Jo a ta isight kamerka a tie efekty v iphoto sú tiež celkom slušné.
Všetko je to robené dosť primitívne a jednoducho takže s trochou cviku sa to dá všetko krásne naučiť :)
NTFS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa NTFS »

Tak co mate niekto uz ipad? Planujem si ho kupit.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/8620195.stm Takže pokiaľ ho nechceme cez eBay, tak si musíme počkať...Ja ho síce nechcem vôbec, to len tak na okraj podotýkam...Ale ako tak pozerám, tak ho budem mať k dispozícii zadarmo:
In the UK mobile phone providers Vodafone, Orange and O2 are already preparing price plans for the 3G version, which will require a separate micro-SIM card in order to connect to the net. Existing mobile phone SIMs will not work with the device.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

tak ten magic garage band nema chybu hehe. este sa chcem spytat, pozeral som si ovladace na creative sound blaster live external, a pravdepodobne neexistuju. ako sa da ohodnotit vlastne zvukovka ktoru ma mac book pro v sebe ? thx
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Odporúčam toto prečítať. Veľmi zaujímavý článok o filozofií Apple.

Úvaha: Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16- ... ple-za-hry

Čo na to hovoríte?? :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Vyjadrim sa strucne, autor svetu Apple nechape. Zo zaciatku to vyzeralo na zaujimavy clanok, ale potom to silne dokaslal.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nazaciatku to vyzeralo ako Nestranna Uvaha ktora sa potom bohuzial zmenila na mierne kydanie na "Ovecky" Applu.
Ale inak zaujimavy clanok ktory ma po precitani este viac naklonil na stranu Jabličkařů.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

viem ,ze sa tu riesia Mac veci ale toto je velmi zaujimave. Na iPhone uz bezi skoro plnohodnotny Android. Pisu tam o dualboote a to by sa obcas mohlo dost hodit. http://www.root.cz/clanky/android-uz-bezi-i-na-iphone/
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Nový ajfón IV.: :D http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone

Bude tam už aj kamera spredu, no asi to naschváľ nedali do 3G verzií, aby niečo ostalo aj potom, čo vydajú novšiu sériu, aby to všetci zase kúpili. :)

Bol to taký top secret a jeden z vývojárov to vraj stratil, keď bol opitý. :D
NTFS
Light Star
Light Star

si dost skory, to sa uz riesilo minuly tyzden ;) Btw je to urcite fake.
Stopa
King
King

Urcite fake? Policia vybrakovala dom redaktora ktory ten telefon mal! Ak by to bol falosny poplach/marketingovy tah tak Apple plati slusnu pokutu.
NTFS
Light Star
Light Star

ved uvidime, ale pochybujem, zeby ten novy iphone dali nejakemu ozranovi, a pochybujem ze by sa vobec dovolilo vyniest novy iphone vonku z applu. Takisto mi nejdu do hlavy tie xka vzadu na kryte, tie jednotlive vyrobne cisla este pochopim, ale XXGB toto uz nepochopim. Mohol mat nejaky cinsky fake, alebo bohvie co. Ved sa vzi do koze stiva, vzdy vsetko kryjes, nic o pripravovanych produktoch nepovies, a das ho testovat nejakemu tipkovi. Tak to by som urcite nedovolil.
Stopa
King
King

Tak zase cely proces tvorby iPhonu nie je az tak tajny, ze ho okrem El Jobsa nik nepouziva. Prototypy ma k dispozicii dostatocne mnozstvo ludi, ktori na celom projekte pracuju. Vsak Engadget/Gizmodo nasli user-agent iPhone 3G ako si surfuje po internete a mam taky pocit, ze nie vzdy to bolo z Apple campusu. A taktiez Stevovi Wozniakovi ukazal jeden z Apple inzinierov iPad 3G este pred jeho odhalenim (za co bol mimochodom vyhodeny), takze vo volnom obehu ich zopar bude. Je len nezname, ake prisne pravidla maju pre skusanie prototypov mimo campus, napriklad spominany iPad mohol byt odtial vyneseny az den pred predstavenim, pricom ho nesmeli nikde na verejnosti ukazovat. Pri iPhone by to nemuselo byt take krute, kedze sa da celkom uspesne zamaskovat ako jedna z predchadzajucich generacii (co sa stalo aj v tomto pripade).
Navyse cela situacia nie je 100% jasna, kedze nie je zname, kto ten mobil "nasiel". Takze v skutocnosti ho mozno Gray nenechal, ale proste mu ho ukradli. A tomu niekedy nezabranis, nech si sikovny ako chces.

A s tymi GB by som si hlavu nelamal, obycajny placeholder, nic ine. Pravdepodobne vyrobili doslova identicke kopie pre rozne pamate a tak tam rovno nepisali ziadne cislo. Navyse pri tychto japonskych/cinskych nepodarkoch skor prehanaju ako klamu, jeden priklad za vsetky: 5.5 terapixel fotak :-D
Prílohy
terapixel-camera.jpg
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Fail. Dalsi iPad killer ..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Drago napísal:Fail. Dalsi iPad killer ..
Tak doňho dajú možno webOS keďže HP odkúpilo Palm, ale to už som OT...
NTFS
Light Star
Light Star

Stopa napísal:Tak zase cely proces tvorby iPhonu nie je az tak tajny, ze ho okrem El Jobsa nik nepouziva. Prototypy ma k dispozicii dostatocne mnozstvo ludi, ktori na celom projekte pracuju. Vsak Engadget/Gizmodo nasli user-agent iPhone 3G ako si surfuje po internete a mam taky pocit, ze nie vzdy to bolo z Apple campusu. A taktiez Stevovi Wozniakovi ukazal jeden z Apple inzinierov iPad 3G este pred jeho odhalenim (za co bol mimochodom vyhodeny), takze vo volnom obehu ich zopar bude. Je len nezname, ake prisne pravidla maju pre skusanie prototypov mimo campus, napriklad spominany iPad mohol byt odtial vyneseny az den pred predstavenim, pricom ho nesmeli nikde na verejnosti ukazovat. Pri iPhone by to nemuselo byt take krute, kedze sa da celkom uspesne zamaskovat ako jedna z predchadzajucich generacii (co sa stalo aj v tomto pripade).
Navyse cela situacia nie je 100% jasna, kedze nie je zname, kto ten mobil "nasiel". Takze v skutocnosti ho mozno Gray nenechal, ale proste mu ho ukradli. A tomu niekedy nezabranis, nech si sikovny ako chces.

A s tymi GB by som si hlavu nelamal, obycajny placeholder, nic ine. Pravdepodobne vyrobili doslova identicke kopie pre rozne pamate a tak tam rovno nepisali ziadne cislo. Navyse pri tychto japonskych/cinskych nepodarkoch skor prehanaju ako klamu, jeden priklad za vsetky: 5.5 terapixel fotak :-D
No ved uvidime, a zaujimave je, ze ten hw iphonu nieje nikde popisany, alebo sa mylim? (tym si niesom 100% isty, ale nikde som sa s tym nestretol). Ale uvidite, ze top bol fake... ;)

//autoeditácia príspevku (13 Máj 2010, 20:04)
http://www.mobilmania.sk/bleskovky/appl ... fault.aspx
dalsi fake...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

To ti nedochádza čo je to tzv predprodukčná vzorka alebo prototyp ? Prípadne rôzne štádia vývoja ?
Alebo také to divadielko ako na seba upútať pozornosť...
Občas sa nejaký ten telefón niekde "stratí" alebo "zabudne" :)
Napísať odpoveď