Usporiadanie discoteky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Usporiadanie discoteky

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze brat nieco z tringeltov, tak to je zlodejina. Nestretol som sa este nikde s tym, ze by casnikom bral niekto z tringeltov, vzdy si to delia medzi sebou rovnomerne alebo rovnomerne podla poctu odpracovanych hodin. A to mam kamaratov, ktori robia uz nejaky ten rocik casnikov, zacinajuc od beznej restauracie az po jeden z tych luxusnejsich hotelov na Slovensku do ktoreho chodia casto politici, milionari atd... A ani raz nespominali nikto z nich, ze by im niekto siahol na tringelty. Skor je bezne, ze dostanu este 1-2 percento z trzby.
Fosman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fosman »

Je pravda že na tringelty by im nemal siahať nikto, to je zdieranie, lebo tie tringelty platím časníkovi, keď ja chcem, nikomu inému.

Uplink & spol.
Dúfam že si raz založíš nejakú firmu a chcem byť prvý zamestnanec.
putti2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa putti2 »

uplink pridavam sa ktebe aj ja ked to bude realne :D robim v 2 najvetsej firme na svete vo svojom obore a dostavam 450e v cistom + stravne, a robim 21,22 dni mesacne. a ty by si dal za 8 dni dvakrat tolko, no to si velkorysy :D a popritom tu pacu vie skoro kazdy vykonavat. a potom by si nacom zarobil ???
a teraz sa vratme k teme :D zaujimalo by ma ci z vas niekto uz robil discoteku?? kolko ste tam mali ludi, kolko chlastu ste tam mal z toho sa kolko minulo a tak ??? thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Myslim, ze brat nieco z tringeltov, tak to je zlodejina. Nestretol som sa este nikde s tym, ze by casnikom bral niekto z tringeltov, vzdy si to delia medzi sebou rovnomerne alebo rovnomerne podla poctu odpracovanych hodin. A to mam kamaratov, ktori robia uz nejaky ten rocik casnikov, zacinajuc od beznej restauracie az po jeden z tych luxusnejsich hotelov na Slovensku do ktoreho chodia casto politici, milionari atd... A ani raz nespominali nikto z nich, ze by im niekto siahol na tringelty. Skor je bezne, ze dostanu este 1-2 percento z trzby.
No toto je prax pre ludi na tpp, ked tam mas brigadnikov tak ti to moze byt dost jedno. Navyse si myslim, ze ti casnici aj tak nepriznavajau cely tringelt.
Ak by mal mulatt zabehnutu diskoteku a zalezalo by mu na jej imidzi, tak vtedy by mal casnikom nechavat tringelt, ale v tejto situacii sa mu to neoplati, pretoze zamestnancov najde tak ci tak a ak ma este aj slabu konkurenciu, tak mu ludia na akciu pridu aj napriek trochu nevrlej obsluhe. Je to sice trochu smutne, ale chapem to.
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

mulatt napísal:my ked robime tak takto: prenajom haly - 300€, dj (hudba ,ozvucenie svetla) - 200€,vyhadzovaci (3) - 200€, barmani - 2€ na hodinu + 10% z tringeltov, vstupne 2€, nakup alkoholu z velkoskladu, co sa nevypije sa vrati naspat..samozrejme vzdy ideme do toho aspon dvaja lebo na jedneho je to moc
zaujima ma jedna vec. Kolko tam pride ludi? lebo ked tak ratam naklady su 700 € + alkohol...
Inak podla mna je to jeho vec kolko da casnikom aj ked nesuhlasim s tym 10% z tringeltov tiez som sa s tym nestretol ale ako vravim je to jeho vec. Okrem toho ti co mu tam idu robit su len radi ze si neco mozu privyrobit ale ze su pod 18 tak to ma fakt dostalo. Pod 18 rokov mozes robit
4 hod aj to nie v noci
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Vsetci mate pravdu.... a aj uplink... len to bere v sirsom meritku (zahranicnom)... Neviem kto porovnaval pracu casnika s murarom, je tiez dost blbost.... si vezmy ze ako casnik, musis byt po ruke stale, stale sa musis tvarit mylo(je absolutne jedno ako sa citis alebo co sa stalo vcera) a skus byt takto pripraveny 15 hodin denne, min. 5x do tyzdna.... zabudni na volny vikend, lebo vtedy je najviac roboty a za 2 eura na hodinu. Jedina vyhoda je tringelt, dost podstatne sa to zmenilo pri prechode na eura,(aj vy viete) rychlo sa to mina... z blbej kavy za 1.4EUR ked mi da host tips 0.6 eur tak je to fajn ale kdeze by mi dal host za kavu v hodnote 42 korun tips 18 korun. ostal by ti tips 3-8 korun.... pri celodennom behani a dobrom spravani, som sa nemohol stazovat jedine na tringelty... tie boli pri ukoncenom dni pri odovzdani trzby 800cca eur, 40 eur.... to som bol vysmiaty... zil som naozaj s tringeltov...
A ten kto pisal ze je kua rozdiel robit akciu za 2EUri na hodinu ako za 5eur na hodinu.... ti poviem ze by som sa inac ometal....
Ale pravda je ze ten kto nechce tak to jednoducho neprijme...
teraz si robim za 2.5EUR v cistom na hodku, nudim sa ale odrobim si svoje, nie som ubehany kazdy den, sice nemam tipsy, ale aspon nevyzeram ako matoha po tyzdni v robote... takze tak....
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

wolodo:ale tu rozoberame jednorazovku nie 15 hod 5x v tyzdni
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

to je pravda ale nie som jediny kto to rozpisoval na dlhsie obdobie...tak potom sa clovek s akciou na jeden vecer zobrat tuto vetu

A ten kto pisal ze je kua rozdiel robit akciu za 2EUri na hodinu ako za 5eur na hodinu.... ti poviem ze by som sa inac ometal....
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa veslo121 »

vedeli by ste mi povedať aké povolenia potrebujem ak chcem robiť akciu v kulturáku ? aby mi náhodou niekto nedal mastnú pokutu :D
Napísať odpoveď