Zaseknutie PC pri spustani systemu
Zaseknutie PC pri spustani systemu
Caute pls potreboval by som od vas radu vzdy ked chcem zapnut pc sa zapina vpoho ale ked dojde po tu cast ked sa nacita windows (myslim ked prebiehaju tie modre palicky..) no tak vtedy sa mi to zasekne a nejde to dalej
...PLS poradte co s tym nechce sa mi vyhadozavat peniaze za opravu 
Re: Zaseknutie PC pri spustani systemu
Opis chybu presne kamo
a safe mode si skusal? to stlacaj F8 pri starte systemu..
ano skusal a neda sa tam nic robit ale dal som safe mode with networking mam dat obycajny?
Zasekne sa, ze "zamrzne" obraz, alebo vyhodi modru smrt, alebo co?
Btw, skus nahodit linux, aj bez instalacie, ci to spravi aj vtedy. Ak ano, chyba je v HW, ak nie, chyba bude v SW asi..
Btw, skus nahodit linux, aj bez instalacie, ci to spravi aj vtedy. Ak ano, chyba je v HW, ak nie, chyba bude v SW asi..
no zasekne sa a ostane tak dokial ho nevypnes a ozaj ako tam mam nahodit linux moc sa v pc nevyznam ved preto som to hodil na forum xD
http://ubuntu.com/ toto si stiahni, cez nejaky program to vypal na CD (ako .iso image), vloz do PC a ked nabehne startovacia obrazovka dosky, dostan sa do biosu (ja to mam f2, ale moze to byt aj napr delete, alebo escape), tam si nastav bootovanie z CDmechaniky, a daj hned prvu moznost, nieco v style "Vyskusat ubuntu bez zmien na disku" (neviem ako je to presne tam, mam ine distro)
a nebolo by lepsie to rovno preinstalovat? sice by som stratil data ale nemal som tam toho vela
-
Dahome
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
reinstall bude asi najlepší, lebo ak ti nenabehne WIN vôbec, ťažko niečo stiahneš a napáliš...
nooo ja pouzivam notebook zatial ale ajtak asi ten reinstall 
Aj to je alternativa, tak preinstaluj a uvidi sa.... GL&HF