Ako simulovat chorobu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako simulovat chorobu
taktiež som to skúšal (samozrejme cez prázdniny, len v záujme vedy
) a žiaden efekt
Angína.
Všade čítame všemožné postupy na to, ako sa čoho vyvarovať, ako čomu predísť. Nikto nie je ochotný poskytnúť informácie opačného charakteru. Veď ako by naša republika vyzerala s kopou zdravých, šťastných a štíhlych ľudí? Nebojme sa povedať nie tomu sprisahaniu a začnime s tým niečo robiť. Priblížime si pár spôsobov, ako najlepšie a najrýchlejšie ochorieť.
V prvom rade je potrebné si uvedomiť, že mnou uvádzané príklady nie sú dané napevno, čo znamená, že akákoľvek inovácia je vítaná.
Vhodná metóda pre ľudí, čo neobľubujú zmrzliny a perlivé nápoje, pretože bez nich budú musieť po vypuknutí choroby zopár dní vydržať.
Prvý krok je jednoduchý. Stačí si zájsť niekde von, poprechádzať sa a spojiť príjemné s užitočným, čiže pri prechádzke mestom si niekde sadnite, najlepšie na terasu a najlepšie v ročnom období zvanom zima. Objednajte si správne vychladený perlivý nápoj, najlepšie čapovanú pollitrovú kofolu, ktorú je potrebné vypiť do minúty, prípadne menej. Po vypití troch takýchto nápojov si zájdite na toaletu a pokračujte v prechádzke. Po ceste si pokúpte zopár nanukov, prípadne, a to je ešte lepšie, jedzte napadaný a pošliapaný sneh. Máte záruku, že vašou konzumáciou spĺňate nielen funkciu odhrabávača, ale spapáte kopec užitočných bacilov. Keď už ste najedení bežte si kúpiť nejaké extra super truper najsamviac strong ultra silné mentolové alebo inak štiplavé cukríky. Zvoľte si počet kusov a dajte si na čas pri ich cmúľaní. Po ukončení tohto kroku z hlboka dýchajte čerstvý zimný vzduch. Najprv nosom, potom ústami a striedajte to až kým nepociťujete mierny závrat. V tom momente si kúpte ďalší vychladený nápoj a vypite ho.
Pre podtrhnutie atmosféry je vhodné obnažiť určitú časť svojho tela a behať dookola, v iných ročných obdobiach je vhodné využiť dážď, najmä kaluže, prípadne navštívime chorých známych a nabažíme sa ich dychu. Týmto spôsobom sa dopracujeme k angíne a pri väčšom šťastí zinkasujeme hnisavú angínu.
Prajem veľa šťastia pri vykonávaní týchto úloh a vopred oznamujem tým, ktorí majú vytrhnuté mandle, nech si hľadajú inú chorobu.
(z netu...)
Všade čítame všemožné postupy na to, ako sa čoho vyvarovať, ako čomu predísť. Nikto nie je ochotný poskytnúť informácie opačného charakteru. Veď ako by naša republika vyzerala s kopou zdravých, šťastných a štíhlych ľudí? Nebojme sa povedať nie tomu sprisahaniu a začnime s tým niečo robiť. Priblížime si pár spôsobov, ako najlepšie a najrýchlejšie ochorieť.
V prvom rade je potrebné si uvedomiť, že mnou uvádzané príklady nie sú dané napevno, čo znamená, že akákoľvek inovácia je vítaná.
Vhodná metóda pre ľudí, čo neobľubujú zmrzliny a perlivé nápoje, pretože bez nich budú musieť po vypuknutí choroby zopár dní vydržať.
Prvý krok je jednoduchý. Stačí si zájsť niekde von, poprechádzať sa a spojiť príjemné s užitočným, čiže pri prechádzke mestom si niekde sadnite, najlepšie na terasu a najlepšie v ročnom období zvanom zima. Objednajte si správne vychladený perlivý nápoj, najlepšie čapovanú pollitrovú kofolu, ktorú je potrebné vypiť do minúty, prípadne menej. Po vypití troch takýchto nápojov si zájdite na toaletu a pokračujte v prechádzke. Po ceste si pokúpte zopár nanukov, prípadne, a to je ešte lepšie, jedzte napadaný a pošliapaný sneh. Máte záruku, že vašou konzumáciou spĺňate nielen funkciu odhrabávača, ale spapáte kopec užitočných bacilov. Keď už ste najedení bežte si kúpiť nejaké extra super truper najsamviac strong ultra silné mentolové alebo inak štiplavé cukríky. Zvoľte si počet kusov a dajte si na čas pri ich cmúľaní. Po ukončení tohto kroku z hlboka dýchajte čerstvý zimný vzduch. Najprv nosom, potom ústami a striedajte to až kým nepociťujete mierny závrat. V tom momente si kúpte ďalší vychladený nápoj a vypite ho.
Pre podtrhnutie atmosféry je vhodné obnažiť určitú časť svojho tela a behať dookola, v iných ročných obdobiach je vhodné využiť dážď, najmä kaluže, prípadne navštívime chorých známych a nabažíme sa ich dychu. Týmto spôsobom sa dopracujeme k angíne a pri väčšom šťastí zinkasujeme hnisavú angínu.
Prajem veľa šťastia pri vykonávaní týchto úloh a vopred oznamujem tým, ktorí majú vytrhnuté mandle, nech si hľadajú inú chorobu.
(z netu...)
-
pryja
Darca
samozrejme ti vsetci verimeaudiotrack napísal:taktiež som to skúšal (samozrejme cez prázdniny, len v záujme vedy) a žiaden efekt
-
Hotwire
Addict
nechcem rypat ale on chce vediet ako chorobu simulovat a nie ako chorym naozaj bytLA napísal:Angína.
(z netu...)
-
Dahome
Medium Star
SchYzo - nechcem rýpať, ale hneď v 1. poste píše:
Ta ksa chcem spytat ako by sa mi podarilo nasimulovat chorobu alebo vazne ochoriet . Dakujem
tak ja som uspel u lekara zakazdym s tymto navodom: vecer si daj horucu spchu uplne horucu aku len zdrzis. po sprche vyjdi v trenkach na terasu, balkon hocico co ma chladnu podlahu..3 minutky stacia..dalej navstiv chladnicku a vypi na x 0,5 litra mlieka..mna osobne pri tom piti pichalo do oci a v nose som pocitoval bolest ale da sa to zniest.. na druhy den nacupkaj k doktorovi a diagnoza by mala byt: prechladnutie s opuchom hrdla a nabehom na chripku. Robil som to dost casto takze sa ti nic vazne nestane, o 4 dni budes fit ako pred tou sprchou
svoj ucel to splna 
keby to mal vsetko spravit, nieze len ochorie, ale aj zomrie (jeho mlade telo to nezvladne)LA napísal: Prvý krok je jednoduchý. Stačí si zájsť niekde von, poprechádzať sa a spojiť príjemné s užitočným, čiže pri prechádzke mestom si niekde sadnite, najlepšie na terasu a najlepšie v ročnom období zvanom zima. Objednajte si správne vychladený perlivý nápoj, najlepšie čapovanú pollitrovú kofolu, ktorú je potrebné vypiť do minúty, prípadne menej. Po vypití troch takýchto nápojov si zájdite na toaletu a pokračujte v prechádzke. Po ceste si pokúpte zopár nanukov, prípadne, a to je ešte lepšie, jedzte napadaný a pošliapaný sneh. Máte záruku, že vašou konzumáciou spĺňate nielen funkciu odhrabávača, ale spapáte kopec užitočných bacilov. Keď už ste najedení bežte si kúpiť nejaké extra super truper najsamviac strong ultra silné mentolové alebo inak štiplavé cukríky. Zvoľte si počet kusov a dajte si na čas pri ich cmúľaní. Po ukončení tohto kroku z hlboka dýchajte čerstvý zimný vzduch. Najprv nosom, potom ústami a striedajte to až kým nepociťujete mierny závrat. V tom momente si kúpte ďalší vychladený nápoj a vypite ho.
-
highcontrastfan
Novice
ked chces zasimulovat prechladnutie tak si kup snupaci tabak
najlepsie mentolovy
ozona spearmint stoji euro desat a kupis ho v trafike (nie v novinovom stanku) spravis si dve liney (Ciary) asi tak 3mm hrube a 3cm dlhe jednu das do jednej nosnej dierky a druhu do druhej..budes po tom kychat a smrkat a budu ti trosku slzit oci =] .. a daj si to tak minutu pred tym jak pojdes za mamou a poto msi kychnes a uvidis co dalej a vecer si daj zas a mozno to zabere:D
-
asterix3691
Medium Star
Dakujem za rady v utorok ma ráno bolelo brucho a od stredy do piatka som mal "chripku" este dobre ze taku dobru doktorku mam . Ale dik za rady niektore urcite pouzijem este jedna 4 z Matiky tak do konca roka do skoly nechodim 
-
Pistike123
Novice
strč si prsty do krku nenápadne a vygrcaj sa ... alebo s tou kriedou je to dobré pomáha to 
kam toto vsetko speje....kamo mas dobry zmysel pre zodpovednost.....potom ked pojdes do prace sa urcite uplatnis.....vyrazia ta ani nebudes vediet jakymi dverami....omg
to je v tej škole ozaj az tak strasne zle ?
-
Alica Križanová
Novice
Ja porad skusam tu kriedu a snad to zabere.Zabere to aj vtedy ked sa po tom co si das tu kriedu vispis??
-
Digital
Guru
nebud taký moralista, každý sa chce/chcel niekedy uliať zo školy. Robí sa to odkedy sa chodí do školy.Header napísal:kam toto vsetko speje....kamo mas dobry zmysel pre zodpovednost.....potom ked pojdes do prace sa urcite uplatnis.....vyrazia ta ani nebudes vediet jakymi dverami....omg
Ale ty Alicka, radšej do tej školy choďAlica Križanová napísal:Ja porad skusam tu kriedu a snad to zabere.Zabere to aj vtedy ked sa po tom co si das tu kriedu vispis??
Choď ku kamarátovi s tlačiarňou a vytlač si pečiatku. To je problém? Ach. Toto je generácia. Mať tak plameňomet tak vypálim celý prvý stupeň.
Kto sa nechytý, nech ignoruje.
-
PhYs0c
King
podla mna na tu kriedu uz prisli a skoly teraz kupuju uz len tu bez teploty 
Skoda ze si neuviedol dovod, chcel by som ho vediet 
Ja som pocul ze staci caj s par lyzickami soli a teplota pojde hore, nevieim co je na tom ale pravdy
Ja som pocul ze staci caj s par lyzickami soli a teplota pojde hore, nevieim co je na tom ale pravdy
Hensym napísal:Choď ku kamarátovi s tlačiarňou a vytlač si pečiatku. To je problém? Ach. Toto je generácia. Mať tak plameňomet tak vypálim celý prvý stupeň.
hah hensym si ma pobavil teda
Alebo exni pol litra vodky. Garantujem ti, že ti bude tak nap*ču, že možno medzičasom pár krát upadneš do kómy a mame povedz, že si zjedla niečo pokazené na večeru.