USB remove

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MARTINHARD
Expert
Expert

USB remove

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

Zdravim, mam problem s bezpecnym odstranenim externeho disku vypisuje mi to nasledovnu hlasku:
u.jpg
Skontroloval som procesy, ale nemam spusteny ziadny program z disku.
A este nieco, ked kliknem v liste na ikonu bezpecneho odstranenia spusti sa tento proces:
devicedisplayobjectprovider.exe
Diky za rady.
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: USB remove

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

devicedisplayobjectprovider.exe je win súbor, ktorý sa ti spustí, keď sa ti zobrazí tá hláška.
Niečo z toho USB máš určite pustené, btw načo ho chceš vypájať takto? Normálne ho vytiahni a máš...
MARTINHARD
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MARTINHARD »

no ja som ho takto chcel odpojit ale je to 1 TB ext. disk a bojim sa ze ked ho vytiahnem poskodia sa mi data :(
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Tato hlaska ma bohuzial tiez sprevadza uz istu dobu, skusal som vygooglit nieco pouzitelne a stale ked som sa potesil, ze problem je vyrieseny lebo sa dlhsi cas neobjavoval, bac a halska bola spat. (Na disk nepristupoval ziadny program. Overoval som to utilitkou, kt. ma v nazve checker, presny nazov mi vypadol .:) )

Pri Viste a 7icke sa stretnes pri kliknuti na usb zariadenie vo vlastnostiach s politikou rychleho odpojenia, ktora ma zarucit bezpecnost pri tychto nasilnych vytiahnutiach, takze ja to riesim nasilnou cestou a zatial som o ziadne data neprisiel... :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no tak vypni PC a potom ho odpoj...to bude 100% bezpečné...ako ten tvoj problém odstrániť ale neviem...
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

niekedy staci aby si mal otvorene okno nejakeho spravcu suborov. a vie pustit taku hlasku. len taka strela. skus vypnut antrivirak ci to bude robit nadalej (davnejsie som sa stretol aj s takou hlupostou)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak mne stalo ze sa mi na ext.hdd stali data na raw a musel som ich presuvat naspat ale neviem presne ci touto tabulkou alebo ze som vybral usb :mrgreen:
Napísať odpoveď