I/P: Sluchatka in-ear

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
matik_one
Medium Expert
Medium Expert

Re: I/P: Sluchatka in-ear

Príspevok od používateľa matik_one »

Jasny fake a vedel si o tom, lebo si upravil obrazok, ako si spravne vsimol uzivatel nadomnou.. Tvoja obhajoba ze si o tom nevedel, tymto upravenym obrazkom pada!!.. No co ty na to????? uz sa priznas, alebo budes aj nadalej chrapun?..
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

No pravdepodobne mal kusov viac, lebo este mi v SS pisal ze uz ma len poslende cervene, mne dneska dosli a nebol som teda zrovna nadseny ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no upravil som foto lebo som ich chcel len ukazat, ze ako vyzeraju
a fakt som netusil ze ako maju hrat a ze ci je to origi alebo fake, ja som ich proste dostal a nemal vyuzitie tak som ich predal, to je vsetko
k obsahu balenia - snaque sa nema fakt na co stazovat, on sa ma pytal a ja som mu to napisal, keby som vedel, ze co ocakavas alebo si predstavujes co by malo byt v baleni tak by som ti to napisal, nepytal si sa tak som si myslel ze vies, ze v baleni su len sluchatka a nahradne vankusiky. Tiez nemozes cakat ze budu hrat ako nejake lepsie kossy ked som ich daval za tu cenu. A ako som uz napisal, nezada sa mi, ze by hrali tak zle, ze by sa nedali pouzivat denne. Ja som ich len otvoril ked som ich dostal, skusil ci idu, sli, hrali v pohode (na nokii n96) tak nevidim dovod, preco by sa mal niekto stazovat, ze hraju inak ako si predstavoval. Bral by som, keby nehrali vobec, alebo by boli nejako inak poskodene, ale reklamaciu typu "nehraju ako by mali" fakt neberiem.

//neto - mal som dvoje, chcel som predat len modre, ale ked si sa mi ozval tak som zvazil aj cervene, keby som ich mal viac tak sa dohodnem aj s erikom_tt
//obrazok som orezal - priznavam, lebo na nom nebolo to, co som ponukal ja, keby som tam dal vsetko a poslal len to co som popisal, vtedy by som klamal nie?!
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Áno, orezal, premenoval, predal za viac... Človeče, máš charakter?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ako predal za viac? nepochopis, ze som ich dostal a nekupoval? nechcelo sa mi ich fotit tak som si vygooglil obrazok a orezal ho tak, aby na nom bolo len to co ponukam ja, co na tom nechapes???
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

njn ale jedna vec mi stále nejde do hlavy:
dostal si sluchátka, predávaš 60€ sluchátka za 14€ (to by sa ešte možno dalo pochopiť)
ale človek má bežne dvoje rovnaké 60€ sluchadlá alebo si dostal darom oboje (nejaký 2v1 pack ???)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze este raz, ja som ich dostal od kamarata na meniny, nezaujimalo ma odkial boli ani co su zac, nemal som pre ne vyuzitie tak som jedny chcel predat a druhe dat bratovi, ozval sa mi snaque, tak sme to riesili, potom mi napisal aj neto, tak som sa brata opytal ci ich bude potrebovat a povedal ze nie. tak som sa dohodol na rovnakych podmienkach aj s netom. uz to jasnejsie neviem napisat a nechapem, preco ma tu hned zacnu povazovat za podvodnika. Co som ja nejaky vestec alebo co ze odkial su? nepouzival som ich len vyskusal predtym, ako som daval inzerat. hrali, nezdali sa mi, ze by boli nejake vadne alebo divne znejuce.

normalny clovek to pochopi, ostatni (go fuck yourself)
polop
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa polop »

v kazdom pripade sa zhodnome, ze tje sluchatka nje su to, na co si dal link v prvom poste.. Takze na to by sa kupujuci mohli vyhovorit (lebo je to zavadzanie, ci uz si o tom vedel, alebo nevedel) a mal by si (v pripade, ze si seriozny predajca, tje veci by si mal zobrat spät.. Reklamacia sa da uplatnit do 7dmych dni od prevziatia kupovaneho predmetu, ak ju neakceptujes, tak si neseriozny predajca, od ktoreho by som nikdy nic nekupil, lebo zavadzas a mal by si byt v blackliste!!! ako vystraha pred dalsimi potencionalnymi kupujucimi..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lol druhy prispevok, kto si spravil druhy nick? :D uz v prvom poste je, ze zaruka neni, link som dal na sluchatka, o ktorych som si myslel ze su tie iste, nevyznam sa v tych parametroch, pre mna bolo podstatne, ze vyzerali rovnako, na krabici rovnaky nazov, fungovali...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

so snaque sme sa dohodli, bola to len nahoda a nedorozumenie, toť vše
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Tak sa este dohodni z netom.
Nic v zlom,ale najprv si treba overit,CO vlastne predavas pred pridanim inzeratu.
Inak dochadza k takymto podobnym (mozno(kazdy ma iny nazor) ) nedorozumeniam...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mna nazory ostatnych zaujimaju ako vcerajsie noviny, nech si ich nechaju pre seba a staraju sa o svoje veci. k ich zakomplexovanosti sa dalej vyjadrovat nebudem a taktiez budem ignorovat ich dalsie komenty.
keby mi slo cisto iba o odrbanie o 14e tak to predam a uz sa sem neprihlasim, alebo si vytvorim novy nick atd - tieto postupy tu riesit hadam nebudeme dalej
so snaqueom sme si to vyjasnili, uznal som si chybu a vsetko je vyriesene
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

takze sme sa s guess.whoo dohodli, kedze som potreboval surne nejake sluchatka, tak si ich nechvam.... A on si nechava 10€.
Zamknuté