HockeyArena Slovenska Hra
-
marcossoft
Amateur
Strata casu
je to strata casu
-
dominator7
Light Expert
nejak som zabudol na tuto temu..
Uprimne este raz blahozelam, snad sa mu v buducej sezone podaria minimalne take vysledky, ako doteraz v pripravnych zapasoch.

mirak2 napísal:...a guisseppe sa stal trenerom repre svk ....juhuu:D
Mal dobru kampan, ti "tam hore" to urcite necakali, niektori z nizsich lig len v kutiku duse. Ale aspon niekto z tych nasich manazerov to vyhral.konopes napísal:ja som ho tiez volil...ale nechapem to stalehaluz asi najvacsia za poslednych....vela sezon
Velmi vela ludi na to teraz nadava. No podla mna tam velmi vela zmien nenastalo. Akurat ze zmenili farby a horne menu hodili nalavo. Inac je uplne vsetko postarom. Niektore tabulky, ci ine casti webu sa mi zdaju nedokoncene (resp len surovo skopirovane zo stareho vzhladu). Ale zase nejaku zmenu to uz chcelo.dominator7 napísal:Hockeyarena ma novy vzhlad co vy na to ?
-
dominator7
Light Expert
-
dominator7
Light Expert
Re: HockeyArena Slovenska Hra
OMG s tymi tvarami hracov to tam akoze fakt myslia vazne ?

-
mirak2
Hardcore addict
vykradaju napady od ppm, pricom tie tvare hracov su tam asi take dolezite ako to ci sa dnes pes mojej susedy vyserie pred nasim blokom alebo pred nejakym inym
-
dominator7
Light Expert
Presne som zvedavy, kedy sa urobia na HA zamestnanci, ktori budu zvysovat vplyv zazemiamirak2 napísal:vykradaju napady od ppm, pricom tie tvare hracov su tam asi take dolezite ako to ci sa dnes pes mojej susedy vyserie pred nasim blokom alebo pred nejakym inym
tak som sa tam regol, drzte mi palce 
-
dominator7
Light Expert
Patjo napísal:tak som sa tam regol, drzte mi palce
zacal som zasa po par rokoch hravat ... nick Niitran95 napiste ked budete chciet priatelsky popripade mi neako finance pomoct

Ja som sa tam regol pred par tyzdnami...nick Elius...co sa tyka penazi som furt v minuse (cca -10 000 00 az -14 000 000)...ako bo furt kupujem hracov...ak sa hodia...ale aj tak chcem sa opytat...ako sa bude rychlejsie zvacsovat fanckub? kolko maju vase clenov?
Zmeny v pocte clenov fanklubu sa deju raz za tyzden (tusim na konci tyzdna). A to, ci ti pribudnu a o kolko novych clenov ziskas zavisi od toho, ako hras zapasy. Ked vela vyhravas, tak ti bude pribudat viac clenov. Ak vela prehravas, tak ti mozu clenovia fanklubu ubudat. Tusim to aj zavisi od toho, v akej lige si.
Ja mam momentalne 2520 clenov. A na ucte 376milionov (pritom vcera som kupil hraca za 90M). A nvm co s peniazmi.. uz neni cas na HA, cize nie je cas minat peniaze.
Ja mam momentalne 2520 clenov. A na ucte 376milionov (pritom vcera som kupil hraca za 90M). A nvm co s peniazmi.. uz neni cas na HA, cize nie je cas minat peniaze.
-
dominator7
Light Expert
Zase ja napríklad po čase hrania ( tak isto už ma to nebaví, to už skôr PPM
) som predal takmer celú zostavu, a momentálne zatiaľ je to okolo čísla 400 M
. Plus uzávierka je až o dve hodiny u niektorých. A len tak mimochom Elius ja som začínal rovnako. Takže nech ten mínus ťa nestraší 
pocujte, pre skusenejsich hracov...aku cenu ma tento hrac?
http://www.hockeyarena.net/cs/index.php ... d=24277716
-
dominator7
Light Expert
Daj si sekciu obchody a tam ti vypíše priemernú cenu. Ja sa orientujem najprv ňou, potom pozriem čo za hráči boli ostatní, následne pozerám aký je záujem o toho hráča, a ak je príliš veľký záujem, tak sa riadim ešte tým, ako veľmi ho potrebujemElius napísal:pocujte, pre skusenejsich hracov...aku cenu ma tento hrac?
to je moj hrac a chcem ho predat nech mam daky cash ale neviem kolko minimalne si pytat
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2010, 21:07)
pripadne nemas zaujem o tohto? u mna sa nenaexpi:)
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=24522724
spravim ti aj cenu:)
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2010, 21:07)
pripadne nemas zaujem o tohto? u mna sa nenaexpi:)
http://www.hockeyarena.net/sk/index.php ... d=24522724
spravim ti aj cenu:)