Ahojte, mám problém s inštaláciou BT driveru, vždy keď inštaluje napíše mi toto:(viď obrázok)
Neviete čím to je ?? Notebook je ASUS F5N a má zabudované BT tak neviem prečo to píše.
Ovládač som stiahol priamo od výrobcu pre tento typ. Niekde som čítal že to môže byť nejakým
prepínačom. Ja mám iba na boku prepínač na wifi a aj klávesovú skratku pre wifi, ale pre BT nie.
Prosím poraďte, díky.
Inštalácia Bluetooth driver
Re: Inštalácia Bluetooth driver
spravil si to poriadne? hned na stranke vyrobcu pod ovladacom pre xp pise toto : Please first install the Wireless Console Utility before BlueTooth installation.
ja mám na booku tiež len prepínač na wifi, ale zapína sa tým aj BT. neviem, kto to vymyslel, kravina
takže to skús prehodiť, či to nepomôže
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako podotkol 3PO wireless Console 2 najskôr nainštaluj resetni a dole v tray (vedľa hodín) na to klikni a budeš mať na výber BT+wireless/wireless/BT/all OFF tak zapni oboje a pôjde
Mám ASUS F5RL
Mám ASUS F5RL
No mám aj ten wireless utility ale stále mi to nejde, skúšal som to prepínať a nič, stále mi to vypisuje
Keď kliknem na ikonku tak sa stane toto: (viď obrázok) a žiadna reč o bluetooth ... no sami kuknite
Keď kliknem na ikonku tak sa stane toto: (viď obrázok) a žiadna reč o bluetooth ... no sami kuknite
skus to nahodit cez nudzovy rezim. ten bluetooth ti fungoval v minulosti ? lebo som sa stretol uz i s bookmi co ho mat mali a jednoducho ho nemali 
No ešte nie, pretože mi nebol treba tak som sa s ním netrápil pod touchpadom sú svetielka a obrázky: Symbol zapnutého notebooku, batérie, wifi a čuduj sa svete aj bluetooth symbol ... ale ešte som ho svietiť nevidel3PO napísal:skus to nahodit cez nudzovy rezim. ten bluetooth ti fungoval v minulosti ? lebo som sa stretol uz i s bookmi co ho mat mali a jednoducho ho nemali