PS3
PS3
Ahojte,
veľmi silno zvažujem kúpu PS3, keďže má predpoklad zostať na trhu najdlhšie zo súčasnej trojky XBOX360 + Wii (prosím ak sa veľmi mýlim neurobte z toho hlavnú tému) ale moc sa tomu nerozumiem, ide o moju prvú konzolu a mám pár silno laicko-noobovských otázok:
1) Rozdiel medzi PS3 a PS3 slim okrem veľkosti?
2) Rozdiel medzi ovládačmi Sixaxis a DualShock?
3) V dome je síce aj Full HD TV ale v izbe mám len starý CRT TV Oravu so SCART konektorom prípadne LCD s VGA a DVI konektorom. Je možné to spojiť priamo s vecami z krabice alebo je potrebná všelijaká redukcia?
4) Je do PS3 normálne možné pichnúť LAN kábel od netu a fičať trebárs na nete alebo online gamesiť?
5) Ak neplánujem v PS3 skladovať hudbu ani video načo je dobrých viac GB HDD?
6) Má výstup na 3,5 mm jack?
PS: Som si vedomý neflashnutia, ale exkluzivita nejakých titulov nepustí + nehrám intenzívne takže sem - tam kúpiť hru ma finančne nezruinuje.
Veľmi pekne ďakujem za odpovede.
veľmi silno zvažujem kúpu PS3, keďže má predpoklad zostať na trhu najdlhšie zo súčasnej trojky XBOX360 + Wii (prosím ak sa veľmi mýlim neurobte z toho hlavnú tému) ale moc sa tomu nerozumiem, ide o moju prvú konzolu a mám pár silno laicko-noobovských otázok:
1) Rozdiel medzi PS3 a PS3 slim okrem veľkosti?
2) Rozdiel medzi ovládačmi Sixaxis a DualShock?
3) V dome je síce aj Full HD TV ale v izbe mám len starý CRT TV Oravu so SCART konektorom prípadne LCD s VGA a DVI konektorom. Je možné to spojiť priamo s vecami z krabice alebo je potrebná všelijaká redukcia?
4) Je do PS3 normálne možné pichnúť LAN kábel od netu a fičať trebárs na nete alebo online gamesiť?
5) Ak neplánujem v PS3 skladovať hudbu ani video načo je dobrých viac GB HDD?
6) Má výstup na 3,5 mm jack?
PS: Som si vedomý neflashnutia, ale exkluzivita nejakých titulov nepustí + nehrám intenzívne takže sem - tam kúpiť hru ma finančne nezruinuje.
Veľmi pekne ďakujem za odpovede.
Re: PS3
1) nizsia spotreba, mensi hluk
2) Sixaxis nema vybracie
3)pribaleny je len AV kabel
4)ano. PS3 ma dokonca aj wifi. Ma aj internet browser ale dost mizernej kvality.
5) kopa hier sa na PS3 musi instalovat. casto to trva veeeelmi dlho.
6) nema
2) Sixaxis nema vybracie
3)pribaleny je len AV kabel
4)ano. PS3 ma dokonca aj wifi. Ma aj internet browser ale dost mizernej kvality.
5) kopa hier sa na PS3 musi instalovat. casto to trva veeeelmi dlho.
6) nema
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aka je ta exkluzivita titulov, okrem Grand Turismo a este asi dalsich dvoch hier??? Mozno sa mylim a je toho viac, ale kupovat nieco take je podla mna hriech. Jednoznacne by som siel do X360 a tu dat flashnut, potom pekne na nete si pozriet hru a hrat sa. Alebo si kazdy mesiac kupis jednu hru, prejdes ju za 3 dni hrania a potom sa budes nudit??? Predsa to chces kupovat na hranie, ci to ides kupovat na to, aby ti 4 tyzdne v mesiaci lezala na policke a cakal na vyplatu, aby si si mohol kupit dalsiu hru v novom mesiaci???
-
uplink
VIP
Hojko, exkluzívne pre PS3 sú tieto, vymenujem len tie čo stoja za to, alebo vyzerajú schopne, je ich dosť. Boldom sú tie čo poznajú temer všetci a sú to vlajkové tituly, červenou a boldom sú vlajkové tituly a hity: Afrika, Agarest Senki Zero, Agent [ešte len výjde], Ape Escape, Boku no Natsuyasumi 3, Disgaea 3: Absence of Justice, Eight Days, The Eye of Judgment , Final Fantasy Versus XIII, Folklore, Formula One Championship Edition, Genji: Days of the Blade, The Getaway [ešte len výjde], God of War III, God of War Collection, Gran Turismo 5, Gran Turismo 5 Prologue, Haze, Heavenly Sword, Heavy Rain, inFamous, Killzone 2, Lair, The Last Guardian [ešte len výjde], Last Rebellion [ešte len výjde], LittleBigPlanet, MAG, Metal Gear Online, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, MLB 07: The Show, MLB 08: The Show, MLB 09: The Show, MLB 10: The Show, Mobile Suit Gundam: Crossfire, Mobile Suit Gundam Battlefield Record U.C. 0081, Motion Fighter [ešte len výjde], MotorStorm, MotorStorm: Pacific Rift, Naruto: Ultimate Ninja Storm, NBA 07, NBA 08, NBA 09: The Inside, Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2, Pain, Ratchet & Clank Future: A Crack in Time, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, Resistance: Fall of Man, Resistance 2, Ridge Racer 7, SingStar ABBA, SingStar Vol. 2, SingStar Vol. 3: Party Edition, SOCOM 4, SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Tears to Tiara Side Story: Mystery of Avalon, Time Crisis 4, Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, Valkyria Chronicles, Warriors Orochi Z, White Knight Chronicles, White Knight Chronicles 2, Yakuza 3...
Vymenoval som len zlomok exkluzívnych titulov a myslím si že ich je požehnane. Štatisticky je na PS3 viac exkluzívnych titulov, ako na x-box 360 a oveľa viac vlajkových, ako na x-box 360...[štatistika z wikipédie].
Väčšina z tých hier ide objednať z game.co.uk za 15-20 evri kus, čo nie je až taká položka za hru, takže vyhrať sa dá tiež celkom slušne. PS3ka sa nám nejako vzmohla v posledných mesiacoch, to je fakt, ktorý Vám potvrdia aj predajcovia hier.
Vymenoval som len zlomok exkluzívnych titulov a myslím si že ich je požehnane. Štatisticky je na PS3 viac exkluzívnych titulov, ako na x-box 360 a oveľa viac vlajkových, ako na x-box 360...[štatistika z wikipédie].
Väčšina z tých hier ide objednať z game.co.uk za 15-20 evri kus, čo nie je až taká položka za hru, takže vyhrať sa dá tiež celkom slušne. PS3ka sa nám nejako vzmohla v posledných mesiacoch, to je fakt, ktorý Vám potvrdia aj predajcovia hier.
Ešte niekto kto by mi podrobnejšie zodpovedal otázku č. 3. Ďakujem.
@hojko: Hry sa dajú kúpiť aj v bazáre za 10 € čo nie je neviem aká položka, exkluzívnych titulov je dosť a druhá vec, vyzerá že zatiaľ budú len pribúdať. No a posledná vec, nepresedím za tým 4 hod denne, pričom niektoré hry čo ma bavia dokážem hrať aj roky (séria Total War, NHL, Elder Scrolls, let. simulátory...)
@hojko: Hry sa dajú kúpiť aj v bazáre za 10 € čo nie je neviem aká položka, exkluzívnych titulov je dosť a druhá vec, vyzerá že zatiaľ budú len pribúdať. No a posledná vec, nepresedím za tým 4 hod denne, pričom niektoré hry čo ma bavia dokážem hrať aj roky (séria Total War, NHL, Elder Scrolls, let. simulátory...)
-
DeJF
Addict
Hojko - Dat si flashnut xbox je najvačšia sprostosť na svete .. A to už len preto že prideš o možnosť hrať online .
//
Aspon vidim aké individua sa na slovensku nachádzaju
..Chlapec by sa mal trošku uvedomiť 
//
Ukáž mi kde som len trošku naznačil že xbox je najlepši, alebo že ps3 je horšia
//
správa od karmadarcuA budeš kupovať originálky ne?:D:D:D:D odpadávam chalan. Hry si stiahneš zadarmo z netu tak načo to budem kupovať? ...
Aspon vidim aké individua sa na slovensku nachádzaju
//
Další ( begbeee ) čo ma rád karmu ...Dal som jednoduché otázky a poprosil som aby sa to nezvrhlo na to, či je lepší XBOX alebo PS3 alebo nebodaj Wii. Sorry.
Ukáž mi kde som len trošku naznačil že xbox je najlepši, alebo že ps3 je horšia
K tretej otazke: Na HD hranie budes potrebovat HDMI kabel, ktory nie je sucastou krabice, no na tie LCD a CRT to napojis v pohode. V krabici je totizto iba SCART kabel. Len mensie upozornenie: Ak mas starsiu TV, tak je mozne, ze Ti nezobrazi farby. Napriklad mne na starom TV Brutal Legend a GOW III slo cierno-bielo
ine tituly isli v pohode.
-
hrban
Addict
takto http://www.alza.sk/redukce-hdmi-dvi-ham ... d79465.htmbegbeee napísal:Ďakujem.
A keď je tam iba SCART tak ako je to možné napojiť na LCD s vstupom DVI alebo VGA?
plus ešte DVI kábel
-
Geogomeogo
Light Professional
Nevie, ale zda sa mi, ze textove subory by mozno vedel, alebo sa mylim? Lebo mam PS3ku a zatial som ju nepotreboval k nicomu inemu ako hraniubegbeee napísal:Ozaj ma napadlo keď to vie tak veľa vecí, vie to napríklad aj čítať .doc alebo .pdf ???
A este ku tej 1. otazke. Kamarat mi vravel, ze Slimko ma menej USB portov (2 a PS3 ma 4). Asi jedina nevyhoda
Neviem ci by si nemal pockat, pripadne ak ides kupovat hned tak hladaj reviziu CECH-2100A, kedze tam je graficky cip uz 40nm architekturi, takze sa ti bude menej zahrievat, zrat menej energie a cele to bude menej vazit.
rochedo, dejf kľud
, begbee chce ps3 nech má ps3, my sa budeme hrať s Natalom, Alanom Wakeom. Teraz sa už vyhrajeme s Forzou 3. begbee sa bude hrať s GT 5 , Uncharted 2 , Little Big Planet(jediná hra pre ktorú sa oplatí ps3 kúpiť) a ďalej už nič must have nepoznám.
Na začiatku som kúpu xboxu aj ja ľutoval, ale akonáhle som sa dopočul o Natalovi a Alanovi Wakeovi tak som zmenil názor.
No po lete kupujem PS3 aj ja a to z prostého dôvodu a to je blue-ray + Little Big Planet.
Begbee: Nerozmýšľal si aj nad kúpou jazdenej PS3 ? daju sa zohnať za slušný peniaz + zoženieš klasickú verziu, nie to hnusné slimko.
Na začiatku som kúpu xboxu aj ja ľutoval, ale akonáhle som sa dopočul o Natalovi a Alanovi Wakeovi tak som zmenil názor.
No po lete kupujem PS3 aj ja a to z prostého dôvodu a to je blue-ray + Little Big Planet.
Begbee: Nerozmýšľal si aj nad kúpou jazdenej PS3 ? daju sa zohnať za slušný peniaz + zoženieš klasickú verziu, nie to hnusné slimko.
Práveže mám ponuku aj na používanú PS 3 40GB do 200 €. Nezdá sa mi to výhodná cena oproti 285 € za nové 250 GB slimko. A to slimko sa mi pozdáva viac.Filipito napísal:rochedo, dejf kľud, begbee chce ps3 nech má ps3, my sa budeme hrať s Natalom, Alanom Wakeom. Teraz sa už vyhrajeme s Forzou 3. begbee sa bude hrať s GT 5 , Uncharted 2 , Little Big Planet(jediná hra pre ktorú sa oplatí ps3 kúpiť) a ďalej už nič must have nepoznám.
Na PC bazare som pozeral ale tie ceny sú tam inak premrštené, ale to mám pocit aj z iných kategórií... Za 150 € by som nejakú používanú zvážil ale inak nie. Peniaze u mňa chvalabohu - klopklop - zatiaľ problém nie sú.
//: Chlapcom nado mnou najmä DeJFovi - oplácanie karmy je proti pravidlám a tvoja karma bol pocit urazenia nič iné
-
DeJF
Addict
begbeee - a čo teraz ?:) Najprv mi ukaž kde som začinal volaku diskusiu na štýl ps vs xbox .. ja som len jednoducho reagoval na hojkov prispevok ,ktorí vôbec ale vôbec nenaznačoval žiaden začiatok nejakej takej diskusie ^^