Potrebujem radu ohladom procesorov a grafickych kariet
Potrebujem radu ohladom procesorov a grafickych kariet
Chcel by som sa vas opytat aky je rozdiel medzi procesormi AMD sempron a AMD turion a este co je lepsie pre hry Nvidia GE Force alebo ATI Radeon? onedlho si kupim novy pc a chcem nanom hrat hlavne hry tak potrebujem vediet aka zostava je lepsia... 
Re: Potrebujem radu ohladom procesorov a grafickych kariet
Ked sa bavime o PC (a nie notebooku), tak turion mozes rovno skrtnut - je to notebookovy procesor.
Tazko sa radi, ked nie je ani cca cenova predstava. Semprony si vsak z hernej platformy nadobro skrtni. Ked tak, u AMD sa popozeraj po Phenom II, alebo u intelu po nejakom Core (2, 3, 5, 7). A ci je lepsie geforce alebo radeon - porovnavaj konkretne modely, vyberaj podla najlepsieho pomeru cena/vykon, v danej cenovej/vykonnostnej relacii. Dost zovseobecnim - momentalne ma radeon lepsi pomer cena/vykon. Ak vsak nebudes porovnavat dva konkretne modely, je scestne, bavit sa o tom, co je lepsie. (Je lepsia Skoda alebo Volkswagen?)
Tazko sa radi, ked nie je ani cca cenova predstava. Semprony si vsak z hernej platformy nadobro skrtni. Ked tak, u AMD sa popozeraj po Phenom II, alebo u intelu po nejakom Core (2, 3, 5, 7). A ci je lepsie geforce alebo radeon - porovnavaj konkretne modely, vyberaj podla najlepsieho pomeru cena/vykon, v danej cenovej/vykonnostnej relacii. Dost zovseobecnim - momentalne ma radeon lepsi pomer cena/vykon. Ak vsak nebudes porovnavat dva konkretne modely, je scestne, bavit sa o tom, co je lepsie. (Je lepsia Skoda alebo Volkswagen?)
hmm dik za radu chcem si kupit novy PC a pocul som ze najlepsia zostava na hranie je AMD procesor plus Ati radeon grafika lebo neviem co je vykonnejsia zostava nahranie ze ci AMD phenom a ATI radeon alebo INTEL core a Nvidia ge force
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napíš do témy poradňa pri kúpe tam ti poskladajú presne čo chceš len napíš že to chceš na hranie hier a daj nejaký cenový strop, koľko € chceš investovať
Tu nie je co porovnavat. AMD/Ati ma lepsi pomer cena vykon (Intel/nVidia su svine nenazrane
) takze sustredoval by som sa na AMD/Ati. Ked hodis konkretne modely CPUciek a VGAciek, tak potom sa mozes pytat co je lepsie.