Auto do 3000€
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Auto do 3000€
tak ale vykon ma ten isty ako ta 1,5 s vetekom akurat tomu chyba dalsie je*átko co moze odist - variabilne casovanie 
-
Michaelo105
Light Professional
1,5 vtec má nižšiu spotrebu ako 1,6 bez neho. - cca o 1 liternordkapp_pb napísal:tak ale vykon ma ten isty ako ta 1,5 s vetekom akurat tomu chyba dalsie je*átko co moze odist - variabilne casovanie
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
prirodzene ze vyssiu spotrebu mat bude ked je vdaka absencii variabilneho casovania menej efektivny ... nepovedal by som ale az liter - to by musela byt ta 1,6 na svoju dobu odflaknuta ... navyse 1 liter spotreby sa nevyplati riesit ... tym duplom ked to bude auto do mesta a teda ma predpokladany maly najazd 
kamarat sa pomaly zacina obzerat po nejakom aute do 3te (akurat, ze to uz je maximalny strop, t.j. aj vratane kompletnej byrokracie a nevyhnutnej udrzby), teda ciste auto asi do tych 2500.. nejake zakladne poziadavky: 5 dveri (3 urcite nie, moze byt aj kombik, v niektorych pripadoch aj sedan), benzin, z vybavy urcite abs, nejaky ten airbag, posilnovac riadenia, taktiez el. okna a klima tiez potesia...
v prvom rade by som upozornil, ze aziu z vyberu vynechame a sustredime sa na eu auta, konkretne sme zo zaciatku (ked bol este nizsi rozpocet) obzerali feldy, fiesty, pola
momentalne sa to toci vacsinou okolo hatchov nizsej strednej: focus, astra, (golf), fabia, octavia, vectra, mondeo .. viac mi momentalne z hlavy nenapada
este snad E36, ale kedze je prakticky bez skusenosti - od autoskoly nejazdil, tak fwd bude racionalnejsia volba
nejaky napad?
v prvom rade by som upozornil, ze aziu z vyberu vynechame a sustredime sa na eu auta, konkretne sme zo zaciatku (ked bol este nizsi rozpocet) obzerali feldy, fiesty, pola
momentalne sa to toci vacsinou okolo hatchov nizsej strednej: focus, astra, (golf), fabia, octavia, vectra, mondeo .. viac mi momentalne z hlavy nenapada
este snad E36, ale kedze je prakticky bez skusenosti - od autoskoly nejazdil, tak fwd bude racionalnejsia volba
nejaky napad?
-
RATZINGER666
Darca
no napadov je dost aj s ohladom na povod vyrobcu, ale vypisal si skoro vsetky, a so vsetkymi si sa trafil do cierneho, kazde auto ma svoje "preco ano"... staci si uz len vybrat podla osobnych symatii, dizajnu apod., potom uz mozme riesit, ktoru motorizaciu, ktoru verziu a ktory rocnik nie...
kazdopadne e36 urcite nie, tie sa u nas nedaju kupit v dobrom stave, vsetko je to vylietane po predchadzajucich majiteloch - zavodnikoch... no ale auto to nebezpecne urcite nie je, o bezpecnosti urcite nerozhoduje nahon
ak by ta zaujimal moj osobny vyber, siel by som napr. do w202... napr. http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/1 ... 77839.html
kazdopadne e36 urcite nie, tie sa u nas nedaju kupit v dobrom stave, vsetko je to vylietane po predchadzajucich majiteloch - zavodnikoch... no ale auto to nebezpecne urcite nie je, o bezpecnosti urcite nerozhoduje nahon
ak by ta zaujimal moj osobny vyber, siel by som napr. do w202... napr. http://mercedes-c-trieda.autobazar.eu/1 ... 77839.html
-
erytrocyt
VIP
Ratzi, tohto medveďa pri jeho rozpočte určite nie.
Je to dosť staré auto. Po kúpe, ktorá bude znamenať cenu auta, prepis (66e), poistka (? e) bude musieť vymeniť olej (cca 50 e aj s filtrom), palivový filter (12 -20 e) vzduchový filter (10-20 e) peľový môže ale nemusí, rozvody ( neviem cenu rozvodov na toto auto, ale bude to pálka, vždy treba pripočítať 70-120 e za robotu, záleží od možností a mechanika), spojka už bude zaberať dosť vysoko (toto je tiež pálka, na moje auto stojí 120 eur ale bez ložiska a roboty), ďalej, podvozok, kto vie v akom stave budú stabilizátory a guľové čapy, tlmiče ( ak ich treba meniť, tiež chlapec zaplače).
Nie je to zlé auto, ale má naň podľa mňa málo peňazí. Minimálne ešte 400 eur mu chýba.
Je to dosť staré auto. Po kúpe, ktorá bude znamenať cenu auta, prepis (66e), poistka (? e) bude musieť vymeniť olej (cca 50 e aj s filtrom), palivový filter (12 -20 e) vzduchový filter (10-20 e) peľový môže ale nemusí, rozvody ( neviem cenu rozvodov na toto auto, ale bude to pálka, vždy treba pripočítať 70-120 e za robotu, záleží od možností a mechanika), spojka už bude zaberať dosť vysoko (toto je tiež pálka, na moje auto stojí 120 eur ale bez ložiska a roboty), ďalej, podvozok, kto vie v akom stave budú stabilizátory a guľové čapy, tlmiče ( ak ich treba meniť, tiež chlapec zaplače).
Nie je to zlé auto, ale má naň podľa mňa málo peňazí. Minimálne ešte 400 eur mu chýba.
-
RATZINGER666
Darca
v podstate mas pravdu, starsie auto je vseobecne dost velka diera na peniaze, preto som obzvlast pri tomto vybere som toto cecko oznacil cisto ako iba mojho osobneho favorita, z kontextu je jasne, ze som mu ho ziadnym sposobom neodporucal... kazdopadne plati, kto nema na prevadzku, nech auto ani nekupuje... tieto iste investicie ho mozu postihnut aj v pripade zanovnej fiesty...