pls hAko otovím .jar , .class
pls hAko otovím .jar , .class
Ahojte v jave sa moc nevyznám rád by som vedel ako môžem otvoriť súbory s koncovkou .jar otvoil som vo winrare ale potom som tam mal samé .class a tie otvorím ako? nejaký šikovný program nato? nieje? našiel som aj som upravil čo som chel len mi to nejde uložit tera pls help:(
Re: pls hAko otovím .jar , .class
Čo chceš dosiahnuť tým otvorením class súborov? Čo presne si tam upravoval?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
class nemôžeš len tak meniť, je to predkompilovaný bytecode. Zdrojáky javy majú príponu java. Jar je iba klasický archív, otvoríš ho winrarom (ale na to si už prišiel)
No mam bluray menu. No a pod francúštinou mám češtinu a tak som chcel nejak v menu prepísať francúzštinu za češtinu no. Len celé menu je v jave a stou som nikdy nerobil 
-
pheo
Light Star
no možno by to aj šlo ak nájdeš príslušný class súbor v jar (ten otvoríš ľubovoľným archivátorom kedže je to zip súbor). V tomto prípade keď chceš prepísať reťazec na reťazec, to ASI pojde kedže v bytecode sú reťazce viditeľné v ľubovoľnom textovom editore typu notepad. Teda otvoriť súbor nájsť patričný text, prepísať (samozrejme nič iné neupraviť
) a uložiť.
>>> Neskúšal som => nemusí ísť
>>> Neskúšal som => nemusí ísť
No len je prblem v tom že ja otvorim jar v vo winrare a tam je cez 200 class súborov a tie potrebujem upraviť a to neotovirm v textaku no resp otvorim len su tam cudesne znaky no:)
-
pheo
Light Star
Si hovoril, že chceš zmeniť text za text (ak som to samozrejme spravne pochopil) a texty su bytecode nekódované, takze rozbalis, otvoris nejaky rozumny suborovy manažer typu totalcommander ktory umožňujú vyhľadávanie v súboroch a tam podľa fráze ktorú chceš nahradiť nájdeš patričný class, ten otvoríš a danú frázui zameníš. To že tam sú divné znaky ta nemusí trapiť, tie nechaj na pokoji.
No prisiel som nato ze som sa mylil je to takto u toho menu.No tam prave ze nacitava obrazky a nie pismo v jar subore su pozicie pixelov pisane z kade ma nacitat aky obrazok po prepnuti 
-
pheo
Light Star
v to ptipade je logika niekde v tom cudnom bytecode a to menit asi nebudes
možno by si mohol prerobyt ten obrazok z francuštinou a dat tam český ekvivalent (nahradit priamo v jar) je to take blbe riesenie, vsade ti potom bude ukazovat cestinu ale hadam to staci