http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... g%2F3n4%3D
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ten Real ma riadne vystrašil. Nakoniec všetko dopadlo dobre.
-
Peter_Retep
VIP
inak som rozmyslal ze zacnem davat na outsiderov na polcasy ze vyhraju..vacsinou je kurz 8 a vyssie....keby som dal na takych 5 zapasov solo stavky vysledok by mohol byt zaujimavy a keby jeden vysiel bol by som v pluse stale...co vy na to?
Podla mna je to blbost malokedy sa stane ze favoritom tak zakopne ale zas vcera ten Real ....
Co hovorite na zapasy ?
Co hovorite na zapasy ?
podla mna by to islo len si treba vybrat spravne zapasy ako vzdy pri tipovani sak vzdy su niake prekvapenia na tom stavkove kancelarie zarabajuPeter_Retep napísal:inak som rozmyslal ze zacnem davat na outsiderov na polcasy ze vyhraju..vacsinou je kurz 8 a vyssie....keby som dal na takych 5 zapasov solo stavky vysledok by mohol byt zaujimavy a keby jeden vysiel bol by som v pluse stale...co vy na to?
-
Peter_Retep
VIP
dneska anglicka liga....davam birmingham, sunderland a manchester city. Man. City hra proti ManU. ManU bude mat rooneyho ale myslim ze este nebude fit a ako sme mohli vidiet ManU bez rooneyho nie je prave najlepsia. GL
Tiež si myslím, že City ich rozstrielajú. Ďalej by som tipol že Blackburn aj Fulham remizujú 
-
Peter_Retep
VIP
inak ja davam kazdy tyzden anglicku ligu ze oba timy daju gol za 1€. doteraz mi to vyslo raz a zisk 90€ 
Zdravim prosim vas o radu chcem si navysit konto ,lenze niesom si teraz celkom isty ja som pri registracii uviedol moj ucet sporitelna,lenze chcem si dobit cez vub pojde mi to v pohode??,
Kazdá stávková kancelária ma uvedené z akých bánk sa môže dobíjať, tak skus si pozreť či to tam máš alebo ked tak zavolaj tam na informácie a podla mna by sa to malo dat previest, im je jedno z akej banky budu mat peniaze.... 
-
Peter_Retep
VIP
imho ak mas pobocku niekde v svojom meste a konto chces navysit velmo surne tak si zbehni na pobocku stavkovej a konto si dobijes aj tam 
-
iceman1414
Medium Star
keby to das teraz mas kurz 273Peter_Retep napísal:inak ja davam kazdy tyzden anglicku ligu ze oba timy daju gol za 1€. doteraz mi to vyslo raz a zisk 90€
rozmyslam ze dam na vikend toto : panathinaikos - Aris solun 1 - 1,61
zaragora - real madrid 2 - 1,29
chelsea - stoke 1 - 1,13
vklad: 30 eur
mozna vyhra : 70, 5
co myslite ?
zaragora - real madrid 2 - 1,29
chelsea - stoke 1 - 1,13
vklad: 30 eur
mozna vyhra : 70, 5
co myslite ?
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
trencin rimavska sobota dneska futbal
potrebujem vediet co si myslite
potrebujem vediet co si myslite
-
DanielDevil
Addict
minulé kolo som dal na Trenčín a prehral, a to som si hovoril že svk ligy už nebdm podávať...
-
Cenayus
Medium Professional
nastastie im to tentokrat vyslo a bolo to 5-1
real dal nastastie zaragozu a mne vysiel tiket
real dal nastastie zaragozu a mne vysiel tiket
Tento vikend sa mi zadarilo tak by som chcel dat tiket aspon tak za 15 € Co hovorite na tieto zapasy ?
Žilina - Prešov... Žilina ma v poslednej velmi dobru hru,má 5 bodový náskok pred Slovanom a ten podla mna si budu chcet ešte zväčšiť proste ide jej to a Prešov nič moc nehra
Nijmegen - Ajax + NAC Breda - Twente ... Posledné kolo Eredivise, oba tímy majú na dosah na titul takže tam by mal byť boj až do poslednej minúty...
Real Madrid - Osasuna... Real ked hrá doma väčšinou nie je o čom a k tomu sa stále snažia dohnať staratené body s Bareclonou
Kurz 2,58
Vklad 15 €
Výhra 38,70 €
Žilina - Prešov... Žilina ma v poslednej velmi dobru hru,má 5 bodový náskok pred Slovanom a ten podla mna si budu chcet ešte zväčšiť proste ide jej to a Prešov nič moc nehra
Nijmegen - Ajax + NAC Breda - Twente ... Posledné kolo Eredivise, oba tímy majú na dosah na titul takže tam by mal byť boj až do poslednej minúty...
Real Madrid - Osasuna... Real ked hrá doma väčšinou nie je o čom a k tomu sa stále snažia dohnať staratené body s Bareclonou
Kurz 2,58
Vklad 15 €
Výhra 38,70 €
-
DanielDevil
Addict
na Tottenham, Sttutgart a Manchester United kurz 2,35 tomu verím viac ale aj toto nevyzerá zle...
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2010, 16:35)
dnes som vyhral aj ja ;P
Barcelona - Inter Miláno 1 kurz cca 1,4
Washington - Montreal 2 kurz cca 3,9
spolu kurz cca 5,3
škoda že som to dal len za euro...
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2010, 16:35)
dnes som vyhral aj ja ;P
Barcelona - Inter Miláno 1 kurz cca 1,4
Washington - Montreal 2 kurz cca 3,9
spolu kurz cca 5,3
škoda že som to dal len za euro...
-
PAIN
Light Professional
sa mi takto postastilo http://tipkurz.etip.sk/CouponDetail.asp ... becd9dd140
-
DanielDevil
Addict
1,08 ; 1,13 ; 1,18 ...zbytočné a ešte to môže aj ujsť, tento víkend je milion iných vecí s kurzom aspoň 1,3...1,4 čo si tam mohol dať, ale je to každého osobná vec